kinga w. pisze:Dora, dobrze wiedzieć - na razie zlekceważył miskę pod nosem. Moje gnają na dość ostre "kici kici". I na każdy ruch w kuchni.![]()
Kalair, tak mi jakoś wyszło... Będziemy poszerzać banerek?
Musowo! Wysyłaj zdjątka!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Dora, dobrze wiedzieć - na razie zlekceważył miskę pod nosem. Moje gnają na dość ostre "kici kici". I na każdy ruch w kuchni.![]()
Kalair, tak mi jakoś wyszło... Będziemy poszerzać banerek?
kinga w. pisze:Dzięki, muszę je zrobić, tylko poczekam aż sie Tysio trochę oswoi.
dora750 pisze:Nie wiem co sie dzieje balbina mi leci przez rece! Trzecia powieka zamknieta, wczoraj dostala paste na robaki i szczepienie pw wsciekliznie wet do 18 Boze
Gorączkuje 42 stopnie
kalair pisze:dora750 pisze:Nie wiem co sie dzieje balbina mi leci przez rece! Trzecia powieka zamknieta, wczoraj dostala paste na robaki i szczepienie pw wsciekliznie wet do 18 Boze
Gorączkuje 42 stopnie
Jakiś wet musi dyżurować....![]()
Dora,kotka była odrobaczana i dostała szczepionkę?Tak chyba się nie robi..
kinga w. pisze:kalair pisze:dora750 pisze:Nie wiem co sie dzieje balbina mi leci przez rece! Trzecia powieka zamknieta, wczoraj dostala paste na robaki i szczepienie pw wsciekliznie wet do 18 Boze
Gorączkuje 42 stopnie
Jakiś wet musi dyżurować....![]()
Dora,kotka była odrobaczana i dostała szczepionkę?Tak chyba się nie robi..
Dora właśnie wydzwania po wetach. Tak. Odrobaczona i zaszczepiona jednocześnie. wiesz co... Jakby mi WET coś takiego zrobił to bym się nie spierała, wychodząc z założenia że on studiował weterynarię a ja nie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], mongi.bongi, Silverblue i 69 gości