Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kropeczka13 pisze:Axa76 pisze:W opis na gg sobie wkleiłam, przy okazji się poryczałam, nienormalna jestem naprawdę :/
normalna jestes na pewno. mnie tez zcisnelo w gardelku i lezka prawie sie w oku zakrecila po obejzeniu
Axa76 pisze:hidi pisze:No to zabrałam Gazza na tymczas. Na razie boi się bardziej niz Zaba.Najpierw wlazl pod szafe. Jak poszlam do kuchni to przebiegl i teraz siedzi za pralkaJest bardzo wystraszony, ale powoli, spokojnie, mam nadzieje ze osmieli i wyjdzie z kryjowki. Staram sie go bardziej nie stresowac, niech najpierw poczuje sie bezpieczniej
ktoś tu mówił, że już nigdy
terenia1 pisze:Axa76 pisze:hidi pisze:No to zabrałam Gazza na tymczas. Na razie boi się bardziej niz Zaba.Najpierw wlazl pod szafe. Jak poszlam do kuchni to przebiegl i teraz siedzi za pralkaJest bardzo wystraszony, ale powoli, spokojnie, mam nadzieje ze osmieli i wyjdzie z kryjowki. Staram sie go bardziej nie stresowac, niech najpierw poczuje sie bezpieczniej
Marta nie wiem co powiedziećmyslałam że nie dasz rady
ale widzę, że przełamałaś się - a wiem że jest ciężko. Niestety tymczasowanie wciąga, sama odczułam to na własnej skórze
niestety ostatnio mój mąż zastrajkował po tym jak z dwóch tymczasów zrobiły się koty domowe
no nie wiem jak z Lolką bo ona ma cały czas status nieznany
taki już domowy ale jeszcze różnie może być
ale latem jak będą kociaki to chyba też u mnie maluchy będą lądowały, ale do tego czasu muszę TŻ-a udobruchać
mar_tika pisze:[
Hidi do taka nasza kobitka,Dzis jak wpadla na kociarnie to wszystkie koty wycałowałai wymiziała
![]()
A ty jak potrzebujesz jakiegoś rekwizytu na to coby chłopa przekonać żeby znowu stac sie tymczasem ,to wieszz...mam majtasy triumpha very- sexy do wystawienia na bazarek ,ale wiesz ja zaproponujesz odpowiednia kwotę to odstąpie po znajomosci(kasa pójdzie na nasze kociaste)
![]()
Majtasy oryginalne i z metkami nie śmiganekto chetny
UAKTUALNIŁAM PIERWSZĄ STRONĘ ZAPRASZAM!
terenia1 pisze:Axa76 pisze:hidi pisze:No to zabrałam Gazza na tymczas. Na razie boi się bardziej niz Zaba.Najpierw wlazl pod szafe. Jak poszlam do kuchni to przebiegl i teraz siedzi za pralkaJest bardzo wystraszony, ale powoli, spokojnie, mam nadzieje ze osmieli i wyjdzie z kryjowki. Staram sie go bardziej nie stresowac, niech najpierw poczuje sie bezpieczniej
Marta nie wiem co powiedziećmyslałam że nie dasz rady
ale widzę, że przełamałaś się - a wiem że jest ciężko. Niestety tymczasowanie wciąga, sama odczułam to na własnej skórze
niestety ostatnio mój mąż zastrajkował po tym jak z dwóch tymczasów zrobiły się koty domowe
no nie wiem jak z Lolką bo ona ma cały czas status nieznany
taki już domowy ale jeszcze różnie może być
ale latem jak będą kociaki to chyba też u mnie maluchy będą lądowały, ale do tego czasu muszę TŻ-a udobruchać
terenia1 pisze:....... Niestety tymczasowanie wciąga, sama odczułam to na własnej skórze.........
MIKUŚ pisze:aaaa............i do przedszkola dołączył dziś nowy PRZEDSZKOLAK.
3 miesięczny, czarno - biały kocurek FUKS. Bo miał fuksa i mu się fuksnęło, że akurat darł japę jak szłam do pracy i go usłyszałam w piwnicy. No i kociambra zgarnęłam z ulicy i ponieważ przedszkolak to trafił do przedszkola![]()
I ZGADNIJCIE CO NA TO MAMA...........- cholernie się "ucieszyła". Nie chodziło o kotka, TU CHODZIŁO O MNIE. Bo jak tak dalej pójdzie to i mnie się FUKŚNIE i trafię na DT w kociarni i KTO MNIE ADOPTUJE![]()
Olga-Negra pisze:Witamy!
Mamy pytanko:
co mamy przywieźć dla kociaczków - > czego najbardziej potrzebujecie?
W podzięce za opiekę na naszą niunią - Negrąchcielibyśmy się choć w niewielkim stopniu odwdzięczyć.
Mam naszykowane dwa koce - bo tego pewnie nigdy dość - ale wolałabym wiedzieć co i jak i nie przyjeżdżać z pustymi łapami![]()
http://img187.imageshack.us/img187/5905/78083468rt0.png
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 157 gości