Moderator: Estraven
kastapra pisze:Kto jest dziś wieczór na Wielopolu??[/b]
kastapra pisze:Kto jest dziś wieczór na Wielopolu??[/b]
Kinya pisze:kastapra pisze:Kto jest dziś wieczór na Wielopolu??[/b]
Ten komu się uda zmylić zasieki
Kastapra, Ty mnie kiedyś pytałaś o kobitę z Podłęża? (chyba jak jechałyśmy do Kłaja - to Ty byłaś, prawda)
kastapra pisze:Kinya pisze:kastapra pisze:Kto jest dziś wieczór na Wielopolu??[/b]
Kastapra, Ty mnie kiedyś pytałaś o kobitę z Podłęża? (chyba jak jechałyśmy do Kłaja - to Ty byłaś, prawda)
Taaaa, a co??
Ja tam dałam 4 maluchy, których nigdy nie odzyskałam i dość drogi,duży, fajny,odjazdowy, niepowtarzalny transporterprzydałby się taki!!
kastapra pisze:Kinya pisze:kastapra pisze:Kto jest dziś wieczór na Wielopolu??[/b]
Taaaa, a co??
Ja tam dałam 4 maluchy, których nigdy nie odzyskałam i dość drogi,duży, fajny,odjazdowy, niepowtarzalny transporterprzydałby się taki!!
Bardzo proszę osobę, która będzie na Wielopolu jutro, o wzięcie dla mnie książeczki Liwii szylkretki. Ja oczywiście biorąc Liwię nie zabrałam książeczki. W piątek na spotkaniu bym sobie wzięła.
Kinya pisze:kastapra pisze:Kinya pisze:kastapra pisze:Kto jest dziś wieczór na Wielopolu??[/b]
Taaaa, a co??
No to sobie poczytaj artykuł z Dziennika Polskiego
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=82498&start=105
Tweety pisze:kastapra pisze:Kinya pisze:kastapra pisze:Kto jest dziś wieczór na Wielopolu??[/b]
Taaaa, a co??
Bardzo proszę osobę, która będzie na Wielopolu jutro, o wzięcie dla mnie książeczki Liwii szylkretki. Ja oczywiście biorąc Liwię nie zabrałam książeczki. W piątek na spotkaniu bym sobie wzięła.
to jest ta osoba, o której pisze Kinya
kastapra pisze:Kinya pisze:kastapra pisze:Kinya pisze:kastapra pisze:Kto jest dziś wieczór na Wielopolu??[/b]
Taaaa, a co??
No to sobie poczytaj artykuł z Dziennika Polskiego
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=82498&start=105
![]()
Cholera.............
To nie wyglądało AZ TAK... wyglądało jakby była ciut zwariowana, ale wszystko dla dobra zwierząt. Skierowała mnie do niej pewna osoba z TOZu, uprzedzając zeby nie dawac jej kasy ani za duzo karmy, bo "bierze więcej zwierząt niż może", początkowo byly to psy, potem dołączyły koty,zwłaszcza małe,takie do wykarmiania. Byłam z nią jakiś czas w kontakcie, potem jak chcialam wziać koty do weta i szukac im domów, to zaczeła robic trudności, kotów więcej nie zobaczyłam. Widzę, że jest ostro!! ;/
Etiopia pisze:Tweety co z Kamą ?? Kiedy jest szansa na jakiś transport......
Ona musi mieć zrobione te badania.
No i jest jeszcze duży problem z nią rozdrapała sobie kark i chodzi w kołnierzu. Drapie się jak upiór....
W piątek raczej nie będę nie znam tych okolic.
kastapra pisze:Tak, pani Ania K. ....
pamiętasz Tweety jak jeszcze sie nie znalysmy i wydzwaniałam do ciebie, że szukam miejsca dla miotu do wykarmienia. Te koty własnie tam trafiły. Najlepsze jest to, że nikogo z was jeszcze nie znałam, awtedy dostałam numery chyba tylko osób, które tu się udzielają między innymi Tweety (oczywiście:) ) Miuti (o ile dobrze kojarzę Jadzia tak?), no i do Kosmy tez wtedy dzwoniłam, ostatecznie nieświadomie zostawiłam koty tej pani.....
Tweety pisze:kastapra pisze:Tak, pani Ania K. ....
pamiętasz Tweety jak jeszcze sie nie znalysmy i wydzwaniałam do ciebie, że szukam miejsca dla miotu do wykarmienia. Te koty własnie tam trafiły. Najlepsze jest to, że nikogo z was jeszcze nie znałam, awtedy dostałam numery chyba tylko osób, które tu się udzielają między innymi Tweety (oczywiście:) ) Miuti (o ile dobrze kojarzę Jadzia tak?), no i do Kosmy tez wtedy dzwoniłam, ostatecznie nieświadomie zostawiłam koty tej pani.....
oczywiście, że pamiętamzwłaszcza, że potem Kosma w ten sposób mi tłumaczyła, że "to ta dziewczyna co szukała miejsca na jeden dzień na podkarmienie maluchów"
znaczy to o Tobie
a te nasze to były ze schronu, których dr Ola za Boga nie chciała uśpić, bo pootwierały oczka a to już był październik albo listopad i wszyscy w koło pracowali albo uczyli się
kastapra pisze:
Ja myślę, że ona nie krzywdzi zwierząt swiadomie, poprostu za duzo bierze i ma tendencje kolekcjonerskie...
Tweety pisze:kastapra pisze:
Ja myślę, że ona nie krzywdzi zwierząt swiadomie, poprostu za duzo bierze i ma tendencje kolekcjonerskie...
odmówić nie potrafi ale ja chciałam aby te ogonki trafiły do swoich domów po wykarmieniu. Może w takiej sytuacji uda mi się je wziąć jak sprawa zrobiła się głośna

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Jaga_17, sebans i 72 gości