Inka, Ty się nie łam! Straszny bubel był. Fatalnie trafiona zabawka dal kota. Nie masz czego żałować. Mogła się Duża bardziej postarać - to juz Twierdze z Pudeł są lepsze.
Kłaczek w doświadczenie bogaty
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Kłacku, a ja nigdy nie miałam takiego materaca
Inka
kinga w. pisze:Inka, Ty się nie łam! Straszny bubel był. Fatalnie trafiona zabawka dal kota. Nie masz czego żałować. Mogła się Duża bardziej postarać - to juz Twierdze z Pudeł są lepsze.
Dorota pisze:kinga w. pisze:Inka, Ty się nie łam! Straszny bubel był. Fatalnie trafiona zabawka dal kota. Nie masz czego żałować. Mogła się Duża bardziej postarać - to juz Twierdze z Pudeł są lepsze.
Bo byl amerykanski.
Gdyby byl np. radziecki, to wiecie...
Gniotsja, nie lamiotsja![]()
Mru
kinga w. pisze:Nigdy nie miałem sianka - na to by Duża nie poszła... Ale kartony mamy. Teraz tylko jeden najmniej ogryziony został, chyba zapomniała zabrać. Jakby Futro nie przerabiała twierdz na confetti było by więcej kartonów...
Kłaczek w potrzebie.
tosiula pisze:kinga w. pisze:Nigdy nie miałem sianka - na to by Duża nie poszła... Ale kartony mamy. Teraz tylko jeden najmniej ogryziony został, chyba zapomniała zabrać. Jakby Futro nie przerabiała twierdz na confetti było by więcej kartonów...
Kłaczek w potrzebie.
Powiem ci że nawet za bardzo się to sianko nie roznosiło. Bałam sie trochę bałaganu, ale nie było tak źle. Przez jakiś czas Toril w takim mieszkał. Miał ciepło, miękko i bezpiecznieI widział wszystko co się dzieje w domu, a z pod łóżka za wiele nie widział.
MaryLux pisze:Toril, co to jest sianko?
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul i 88 gości