Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 18, 2009 0:28

kalair pisze:
Wielbłądzio pisze:koteczki zawsze mają najlepsze :twisted:
to tylko Pańcia przymiera głodem i chudnie w oczach :wink:

boję się o Bolusię :crying:
a kiedy ja się boję, od razu wyobrażam sobie najgorsze scenariusze...

podjęłam ważną i dramatyczną decyzję: jeśli leczenie Buśki przerośnie moje możliwości finansowe (są one praktycznie rzecz biorąc zerowe, więc... :roll: ), ... idę zarabiać pod latarnię :twisted:

Takiej chudej nikt nie będzie chciał :twisted: :wink:
Zresztą zobaczysz,znajdziesz sobie pracę!

Kasiu,a nie myślałaś,żeby wystawić jakiś bazarek?

Chuda to ja niestety nie byłam nigdy :twisted: Szczupła jak śmiem twierdzić - też nie. To, że udało mi się ostatnio przechytrzyć znienawidzone 5 kg, wcale nie oznacza, że upodobniłam się do Kate Moss :wink:
Mówisz kalair, że szczuplejsze nie mają wzięcia :roll: ? No popatrz, a ja teraz nawet nie mam za co kupić sobie tony słodyczy i żółtych serów, żeby z powrotem utyć :crying: Zresztą CHUDA jak już mówiłam wcale nie jestem, może by się i ktoś skusił, tylko te cycki-brak-cycków :roll: :wink: ...

Busiunia śpi, chyba nadal nic nie je. Rano dam jej okruszynę oxazepamu, trudno, wtedy przynajmniej na pewno coś zje :roll: Jutro od rana do nocy nie ma mnie w domu, postaram się nie zdechnąć z nerwów...

Na bazarku wystawia się rzeczy na prawdziwe biedy, a nie na własne domowe koty. To już moja sprawa, że nazbierałam ich sobie 9 :twisted: , wiadomo, że zwierzaki chorują i że trzeba się z tym liczyć... Zresztą chyba nie mam już w domu nic fajnego do wystawiania - próbowałam ostatnio coś znaleźć na długi jopop i doopa :(

Słuchajcie, a Szylkret jest bezczelny. Od wczoraj najnormalniej w świecie prawie nie złazi z mojego łóżka, wałkuje się, bawi z Bidzią, leży do góry kołami, a niech no tylko ja się położę...: baranki, radosny mrukot, nadstawianie się do głaskania, przytulanie całym dropiatym ciałkiem... Kochana jest :D
Dokumentacja fotograficzna jest, ale nie wiem, kiedy ją obrobię :oops:
I nie wiem co gorsza, kiedy będę miała czas powrzucać ogłoszenia...

Z okazji Dnia Kota Draństwo dostało oprócz pyszności w miskach nowe kolorowe myszki-gryzaczki z kocimiętką i kokardkami. Niestety tylko cztery, bo były za drogie :twisted: , ale Dranie o dziwo jakoś zgodnie się dziś wymieniają w zabawie :wink:
ciekawe, ile się nimi pocieszą, zanim KTOŚ je poobszczywa :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lut 18, 2009 8:20

Czekamy więc na fotorelację!! A szylkretki są wyjątkowe! :lol:
Mówiąc chuda-miałam na myśli baaaardzo chuda. :twisted: No, biust jakisik musi być chyba? :roll: :lol:
Wielbłądku, moje NIC nie dostały wczoraj i żyją. :twisted: Trudno, zostały wymiziane i wszystko im było wolno.! Hy hy...tak jakby normalnie można im było czegoś zabronić :twisted:
Głaski dla Szylkretki, i reszty, i kciuki za Buśkę!

Kasia,na domowe też są bazarki. Różne są sytuacje, masz sporo kociaków, nie każdy jest milionerem. Gdyby mi któryś kot poważnie zachorował, to nie wiem, jakby było..A dwa?
Moim zdaniem,jeśli sytuacja Cię przerośnie możesz z czystym sumieniem spróbować.Nikt z nas nie wie,co się wydarzy.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 18, 2009 12:21

dzisiejszej nocy nie zmrużyłam oka, ogólnie rzecz biorąc nerwy mną trzęsły :roll: :( chuda liniejąca Busia przytuliła się do mnie i pakowała mi swój wąsaty pyszczek prosto w usta, w nogach udeptywała mnie Bidziunia, Szylkret szalał z rybką (bo te wczorajsze prezenty to jednak rybki nie myszki :oops: a miałam w liceum z biologii czwórkę :wink: ...), za ścianą Dranie przestawiały krzesła...
przerasta mnie to wszystko co się dzieje :( padam na pysk, a żadnych pozytywnych efektów jak nie było tak nie ma :(
czasami zazdroszczę ludziom, którzy umieją walczyć o swoje 'po trupach'...

EDIT: mój tzw. biust słynie z nieistnienia :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro lut 18, 2009 12:33

Wielbłąd, kurnia, do pionu!

Biust masz, tylko się ostanikowac prawidłowo nie dajesz. Wyszłoby Ci jakieś 70F (na moje oko), to byś jęczeć przestała :roll:

Jesteś atrakcyjnie zbudowana, nie chuda, nie gruba, taka akurat w sam raz (widziałam, wiem, nie podważać).

Allegro Ci wystawię, tylko nie wiem, jakich kotów, jeśli mi pomożesz się odnaleźć, a najlepiej wyślesz podstawowe info na maila, nie będziesz się już musiała tym martwić.

I o.

Jedynie z kasą nie pomogę, niestety :?. Sory :(. Zresztą, zbierać możesz na tymczasy, nie? Tylko wymyśl coś do wystawienia.

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Śro lut 18, 2009 12:42

Szybkiego powrotu do formy :ok:
Czekamy na bazarek :wink:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Śro lut 18, 2009 12:45

Kota mam na wydaniu jednego, przylepiaste kolorowe cudo :1luvu:
Jak zrobię lepsze zdjęcia (niełatwo, mała poluje na aparat :roll: :wink: ), to będę pamiętać, masz dobrą rękę 8)

Kasa to kasa, zawsze CZEGOŚ TAM można nie kupić :twisted: , boję się co jej może być :?

A poza tym jestem piękna zgrabna i mam cycki 8) :twisted: Niech raz będzie jakaś odmiana 8) :wink:
Ostatnio edytowano Śro lut 18, 2009 12:49 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Śro lut 18, 2009 12:48

Trzymam kciuki za Bolcię. Oby to nie było nic poważnego.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro lut 18, 2009 12:49

tosiula pisze:Szybkiego powrotu do formy :ok:

OK, wystawię Juliana, Tadzia i Dunię w trójpaku, cena wywoławcza 1 grosz :twisted: :twisted: :twisted:
Będziecie licytować :wink: ?

a teraz idę targać w ten śnieg ponad 15 kg karmy z gminy... do NIEKTÓRYCH celów przydałby mi się czasami jakiś chłop :twisted: :wink:

Wielbłądzio

Post » Śro lut 18, 2009 12:55

Wielbłądzio pisze:

OK, wystawię Juliana, Tadzia i Dunię w trójpaku, cena wywoławcza 1 grosz :twisted: :twisted: :twisted:

a czy po wygraniu licytacji trojpak moze zostac u Ciebie? :P :twisted:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Śro lut 18, 2009 13:15

Wielbłądzio pisze:

proponuje licytacje na opak: kto da wiecej aby nie dostac koteczka od Wielbladzio :wink: to moglby byc przeboj sezonu i szansa na wielka kase :smokin:

mirabella

Od: Śro lis 26, 2008 13:50

Post » Śro lut 18, 2009 13:19

mirabella, pomysł świetny :lol:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro lut 18, 2009 16:01

Monika pisze:a czy po wygraniu licytacji trojpak moze zostac u Ciebie? :P :twisted:

czy ja się już naprawdę nigdy tego badziewia nie pozbędę :crying: ?

mirabella pisze:
Wielbłądzio pisze:

proponuje licytacje na opak: kto da wiecej aby nie dostac koteczka od Wielbladzio :wink: to moglby byc przeboj sezonu i szansa na wielka kase :smokin:

kto da więcej, żeby nie dostać Julka :strach: i dwóch pozostałych franc :wink: ...?
ale zaraz zaraz, Liluś jest tylko jeden, jak go podzielić między wszystkich, którzy dadzą za mało lub asekuracyjnie nie będą w ogóle licytować :conf: ??? ewentualnie można byłoby wśród wszystkich kandydatów przeprowadzić losowanie tego unikalnego obiektu przegranej, ale w tym przypadku: jak wyodrębnić tzw. 'wszystkich' :conf: ??? dwójka kolejnych (nie)szczęśliwców wylosowałaby dwa pozostałe fanty... hej, a może by tak zrobić trzy oddzielne licytacje: o wolność od Licha, Tadzika i Dziczy 8) ? tylko wtedy powyższe trudne pytania powrócą po trzykroć :?

dzwoniłam do lecznicy, rozmawiałam z bardzo sympatyczną panią Doktor, którą zresztą znam też osobiście... powiedziała, że to pocieszające, że encorton pomaga - to oznacza, że problem tkwi rzeczywiście w zębach, a nie w czymś poważniejszym... czyli zgodnie z przewidywaniami: tylne zębiszcza najprawdopodobniej do wyrzutki, już drżę na myśl o Busiowym przytomnieniu po narkozie :( ... ale w międzyczasie Doktor wspominała też coś o białaczce i doradziła zrobić dla pewności test, sama nie wiem :roll: nie znam się na tym, nie kojarzę powiązań poszczególnych chorób - a nie chciałabym płacić za rzeczy, które są zbędne, ponieważ zwyczajnie nie mam czym płacić :( poprzedni wet na moje pytania o ewentualność białaczki (tak sobie na wszelki wypadek pytałam, nie wiedząc co Buśce może być) mówił, że to akurat mało prawdopodobne i że test można sobie darować :roll: :conf:
jesteśmy umówione na jutro po południu. ponieważ babkę znam, powiem jej po prostu jak jest, przedstawię opinię byłego weta... i zobaczymy...

wzięłabym przy okazji i Bidzię, ale Bidzia ma stały zwyczaj robienia po drodze do lecznicy kupska (jeden jedyny raz jak dotąd zdarzyło się, że nie zrobiła: wiozła nas samochodem sąsiadka i cała podróż trwała z pięć minut. oczywiście 'niedopatrzenie' zostało naprawione w drodze powrotnej) i w związku z tym wolałabym zanieść ją oddzielnie, coby móc iść piechotą = obyć się bez podróży środkami komunikacji miejskiej :oops: :twisted:
posrane to wszystko. smutno mi. i nic, cholerne nic nie mogę zrobić :cry:

Wielbłądzio

Post » Śro lut 18, 2009 16:15

aha Uschi, powieszę to sobie nad łóżkiem :wink: :

Jesteś atrakcyjnie zbudowana, nie chuda, nie gruba, taka akurat w sam raz (widziałam, wiem, nie podważać).

codziennie będę na to patrzeć i sobie słodzić :oops: . a jak trafi mi się wreszcie jakiś przygodny kochanek i zwabię go do alkowy :wink: : każę na wstępie przeczytać na głos, ze zrozumieniem 8) :twisted:

do nocy albo nawet do jutra

myślcie o moim Bolajku, bo boję się o nią :(

Wielbłądzio

Post » Śro lut 18, 2009 18:21

Wielbłądku,myślimy i trzymamy kciuki!!!

A gdzie zdjątka? :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 18, 2009 18:58

Trzymam kciuki za malutką.

Losowanie fantów siłą rzeczy dotyczy tylko osób, których adresy znasz, tak samo z licytacją - daj znac zainteresowanym na PW i czekaj na oferty, kto da najmniej dostaje zwięrzątko na własnosc :smokin:

mirabella

Od: Śro lis 26, 2008 13:50

[poprzednia][następna]