Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malati pisze:Kochane zwierzaki pomagają, precz z facetami albo przynajmniej tym jednym kurde no.
Georg-inia pisze:Malati pisze:Kochane zwierzaki pomagają, precz z facetami albo przynajmniej tym jednym kurde no.
jakbym Goske_bs słyszałajej motto życiowe: faceci do gazu
Malati pisze:Innymi słowy łapię się na lep słów faceta, któremu na mnie nie zależy. Tragedia jakaś.
Georg-inia pisze:Malati pisze:Innymi słowy łapię się na lep słów faceta, któremu na mnie nie zależy. Tragedia jakaś.
jessss, skąd ja to znamnajgorsze, że wiesz o tym, że zdajesz sobie sprawę z sytuacji, a i tak lecisz jak ta ćma...
Malati pisze:Georg-inia pisze:Malati pisze:Innymi słowy łapię się na lep słów faceta, któremu na mnie nie zależy. Tragedia jakaś.
jessss, skąd ja to znamnajgorsze, że wiesz o tym, że zdajesz sobie sprawę z sytuacji, a i tak lecisz jak ta ćma...
Inga czyli nie jestem osamotniona? Kurcze ale myślałam, naprawdę byłam pewna, że mnie to nie dotknie. Tzn. to jest dziwna opcja, bo mi na nim nie zależy i widzę wszystkie jego wady. Nawet nie muszę dodawać nowych, On ma ich koszmarną kolekcję ale co? To jest raczej jak taka słabość... bo wiesz jak chce się spotkać to teraz ja już nie chcę. Tragedia, ale wczoraj jak wypiłam o dwa piwa za dużo to jakoś mnie kurde bele
MarciaMuuu pisze:Ale za to masz właśnie Quazowego Księcia, który ma wiele cech Prawdziwego Mężczyzny:
- owłosione plecy![]()
- miesień piwny![]()
- jak choruje, to na całego![]()
- ogon![]()
- pokrzyczy na ciebie![]()
- rozpycha sie w łóżku![]()
- a czasem sie poprzytula i ogrzeje w nocy![]()
- i da "z bani"
Georg-inia pisze:MarciaMuuu pisze:Ale za to masz właśnie Quazowego Księcia, który ma wiele cech Prawdziwego Mężczyzny:
- owłosione plecy![]()
- miesień piwny![]()
- jak choruje, to na całego![]()
- ogon![]()
- pokrzyczy na ciebie![]()
- rozpycha sie w łóżku![]()
- a czasem sie poprzytula i ogrzeje w nocy![]()
- i da "z bani"
no to faktycznie, macho
Malati pisze:Wczoraj była kroplówka minimum, chłopak dalej czuje się ok, chociaż widzieliśmy się krótkow więc pewna nie jestem. Muszę go poobserwować, może jakąś nową chorobę zaobserwuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 31 gości