aania pisze:Nie zszedł.trochę mi ręce opadają jak o nim myślę. adres już wysyłam
Aniu, ale co poza żwirkiem zamówić dla Ciebie?
Moderator: Estraven
aania pisze:Nie zszedł.trochę mi ręce opadają jak o nim myślę. adres już wysyłam

Patka_ pisze:Przesyłam zdjęcia Lusi robione przez mojego TŻ
Ma chłopak talent nie?![]()
Zrobilam tez Lusi aukcje:)
http://allegro.pl/item556878831_piekna_ ... domku.html
i jak? to mój pierwszy raz
bubor pisze:Patka_ pisze:Przesyłam zdjęcia Lusi robione przez mojego TŻ
Ma chłopak talent nie?![]()
Zrobilam tez Lusi aukcje:)
http://allegro.pl/item556878831_piekna_ ... domku.html
i jak? to mój pierwszy raz
Dobry bajer to podstawa ...................
bubor pisze:Dobry bajer to podstawa ...................
bubor pisze:Może źle to ująłem , tak sobie po prostu pomyślałem że gdyby w ogłoszeniach była pisana li tylko prawda o kotach to wiele z nich miałoby mniejsze szanse na znalezienie dobrego domu bo przecież każdy chce jak najmłodsze , jak najładniejsze itd ......
Proszę tego nie odbierać jako zastrzeżenie w stosunku do osoby która wystawiła aukcje , ot takie mnie smętne myśli naszły . Już zmieniłem swą niefortunną wypowiedź .
bubor pisze:Może źle to ująłem , tak sobie po prostu pomyślałem że gdyby w ogłoszeniach była pisana li tylko prawda o kotach to wiele z nich miałoby mniejsze szanse na znalezienie dobrego domu bo przecież każdy chce jak najmłodsze , jak najładniejsze itd ......
Proszę tego nie odbierać jako zastrzeżenie w stosunku do osoby która wystawiła aukcje , ot takie mnie smętne myśli naszły . Już zmieniłem swą niefortunną wypowiedź .
aania pisze:a swoją drogą niech mnie ktos skoryguje, bo to świeża obserwacja strachulców u mnie- te koty które mam nie tyle boją się moich rąk, ile ubrania, które mam na sobie, zarówno dla malych jak i dla dużych najbardziej przerażające są rękawy mojego swetra- to właśnie sweter najczęściej atakuje dorosła krówka i to na sweter właśnie syczy kicia misiopodobna. i małym klatkowym też moje rękawy wybitnie przeszkadzają, Krótka dziś nawet z zainteresowaniem obwąchała moje palce, ale rękawy-ją przerażały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], edidedi i 47 gości