Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ania1990 pisze:To teraz tak juz powazniej...w sprawie okien....w moim pokoju tzn tam gdzie przebywalby KOtek nie otwiera sie okien i wogole na calym trzecim pietrze moze to glupie ale u nas na gorze jest chlodno latem a w zime nigdy sie nie otwiera okien pozatym w moim pokoju sa jakies siatki przeciw komarom nie wiem jak sie to tam nazywa gdyz jestem uczulona na te owady i boje sie otworzyc okno.Czy to wystarczy?
ania1990 pisze:To teraz tak juz powazniej...w sprawie okien....w moim pokoju tzn tam gdzie przebywalby KOtek nie otwiera sie okien i wogole na calym trzecim pietrze moze to glupie ale u nas na gorze jest chlodno latem a w zime nigdy sie nie otwiera okien pozatym w moim pokoju sa jakies siatki przeciw komarom nie wiem jak sie to tam nazywa gdyz jestem uczulona na te owady i boje sie otworzyc okno.Czy to wystarczy?
ania1990 pisze: jesli chodzi o wizyte, bez problemu moge pojechac sobie np pociagiem,wtedy na spokojnie wszystko sie wytlumaczy bo przez internet nie wiele da sie zalatwic.
ania1990 pisze:oooo wlasnie to u mnie jest tak samo nigdy u mnie nie otwiera sie calych okien jesli juz uchyla sie je od gory wiec nie ma szans by kot dostal sie do tej szczeliny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości