Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 12, 2009 23:51

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4055417#4055417
Dziewczyny wystawiłam bazarek.
Kurcze i jeszcze jedno przydałyby się domki tymczasowe dla Nelly i Sally , Salusia już dość długo u nas jest :( ale ona była na poczatku dzikawa teraz już dużo lepiej, Nelusia to słodka i przytulasta kicia, ale jej potrzeba troszkę spokoju boi się naszych panów - Gaza i Szreka te dwa łobuzy dadząsobie radę już są wykastrowane i szukamy domków, a Nelly i Sally jeszcze przed sterylkami więc ich poby trochę jeszcze potrwa :(
Kurcze żeby nam nie podłapały czegoś od nowego towarzystwa. Kociaki nowe odizolowane no ale wiadomo jak to jest z zarazami :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lut 13, 2009 8:48

No wiem Terenia że zawsze was strofuję że za duzo kociaków przywozicie :roll: I teraz wiem że inaczej się nie da:(
Jakbym mogla to jeszcze bym jego zabrała :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ludzie przy mnie oddali go bo przeprowadzili sie na nowe mieszkanie i wlaściciel sie niezgadza.
Nie pomogły perswazje że moze hotel i porobić ogloszenia.Echh szkoda gadać :roll: :cry:

Pies jest 3 letni ma na imie Cezar i jak ludzie mówili przyjazny do innych psów i dzieci.Tyle wiem,KTO CHCE PIESKA?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lut 13, 2009 9:28

MIKUŚ pisze:Obrazek

3 miesięczny czarno - biały maluszek ma na imię KINIUŚ /ciocia Felinae dała mu tak na imię - odbył się już chrzest :wink: /.
Dostał już leki, nawodniłam go doustnie i podskórnie, dostaje recovery i jutro rano dostanie convalescence + kroplówy. Będziemy o niego walczyć :!: :!: :!: :!: :!: Ma multum pcheł, ale już odpchlony.
KINIUŚ JUŻ OBWINĄŁ MNIE WOKÓŁ SIEBIE :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
I JUŻ SIĘ ZAKOCHAŁAM :P

Ja też sie juz zakochałam, bo jak na niego patrze to widzę.......mojego Synka!!! :D Obrazek

Kiniuś jest sliczny i na pewno wyrosnie na super miziaka, jak mój Synek :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lut 13, 2009 11:33

mar_tika pisze:No wiem Terenia że zawsze was strofuję że za duzo kociaków przywozicie :roll: I teraz wiem że inaczej się nie da:(
Jakbym mogla to jeszcze bym jego zabrała :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ludzie przy mnie oddali go bo przeprowadzili sie na nowe mieszkanie i wlaściciel sie niezgadza.
Nie pomogły perswazje że moze hotel i porobić ogloszenia.Echh szkoda gadać :roll: :cry:

Pies jest 3 letni ma na imie Cezar i jak ludzie mówili przyjazny do innych psów i dzieci.Tyle wiem,KTO CHCE PIESKA?

Biedny Cezar domowy wypieszczony pies i teraz siedzi na zimnie i na mrozie :cry:

terenia1

Post » Pt lut 13, 2009 12:44

No naprawdę CZĘŚĆ ludzi ma serce z kamienia :evil: .
Piszę część bo przecież wy cioteczki też ludzie a serca macie zlote :1luvu: :kitty: :king: .
Ale ja wieżę w karmę i wto że tym z kamieniem kiedyś los odplaci. :evil:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lut 13, 2009 15:54

Pieska już podobnież ktoś zabrał do Katowic tak mi przekazano w schronisku, ale jest od dziś w schronie jakiś malutki piesio coś jak ratlerek albo sarenka młodziutki jeszcze nawet ma swój kubraczek może ktoś by chciał takiego malutkiego.

terenia1

Post » Pt lut 13, 2009 21:45

ło matko 4 strona 8O

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt lut 13, 2009 22:23

majencja pisze:ło matko 4 strona 8O

No tak jak piszą to wszyscy jednocześnie, jak nie piszą to już nikt :? i lecimy na łeb na szyję. Czekam na wieści dziś Negra była na sterylce :?: Rozmawiałam z domkiem Kiki u niej wszystko dobrze kicia już po sterylce, którą przeszła dobrzez i juz w całkiem fajnej formie.
Właśnie obejrzałam sobie filmik do naszej stronki i normalnie się popłakałam :cry: może takie uderzenie podziała na ludzi, pokazałam go TŻ Marta powiedział, że trochę za szybko jest tekst nie można go przeczytać i te zdjęcia na początku też może za szybko się zmieniają :o

terenia1

Post » Pt lut 13, 2009 22:41

A dyć ja to samo myślę chociaż szybko czytam że za szybko się tekst zmienia i nie zdążyłam a jak jeszcze trafi na takiego co literuje :wink: to w ogóle nie zdąży.A muzyczka z czego ? Bo ładna coby ktoś potem o prawa autorskie się .......... :evil: Chyba że jako tantiemę dostał by kota. Ale szkoda kota :wink:

majencja

Post » Pt lut 13, 2009 22:44

A i z ciekawostek - Misior zeżarł mi parówkę, a właściwie to chyba łykał bo czym on może pożreć :ryk:

majencja

Post » Pt lut 13, 2009 22:53

A w jaki sposób można obejrzeć?????

Bo niechcący znalazłem coś okrutnego a to w Waszych okolicach Sosnowca :!: :!: :!: :!: :!: :!:
http://www.youtube.com/watch?v=g2Th18G_On4

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Sob lut 14, 2009 0:35

majencja pisze:A dyć ja to samo myślę chociaż szybko czytam że za szybko się tekst zmienia i nie zdążyłam a jak jeszcze trafi na takiego co literuje :wink: to w ogóle nie zdąży.A muzyczka z czego ? Bo ładna coby ktoś potem o prawa autorskie się .......... :evil: Chyba że jako tantiemę dostał by kota. Ale szkoda kota :wink:

No właśnie o muzyczce nie pomyslałam , ale to mi jakoś zalatuje na klimaty Ameryki Południowej więć jest szansa,że nie usłyszą :lol: jak coś to ja mam jakieś tybetańskie klimaty :lol:
Z nowszych wieści donoszę Negrunia już po sterylce Ula mówi że ładnie się wybudziła i w dobrej formie :lol: a nowy domek Negry już wydzwaniał dziś od rana - bo Negrunia juz ma zaklepany domek :lol: nowy domek od rana zdenerwowany bo martwi się o Negrę :lol:
I tak dla podsumowania :!:
Jutro sprzątanie w kociarni - tylko przypominam kto chętny ja jestem na 100% mam dyżur
Domki tymczasowe dla Sally i dla Nelly bardzo potzrebne - może ktoś chętny
Dziewczyny i prośba o wystawianie bazarków czekają nas spore wydatki - dziś na sterylizacji była Negra i na kastracji Miłek na DT u Basi , na sterylkę czeka Sally, Nelly, nowa kicia ciężarna, na kastrację kocurek przywieziony przez Martę ze schronu, i Tolek i Lola którzy są na tymczasie w Chrzanowie, jeśli macie coś fajnego wystawiajcie na nasze kociaki :D
Jutro przyjedzie Pani z córką chcą doroslego kocurka myślałam o Szreku albo Gazie - pani prowadzi w Sosnowcu rodzinę zastępczą dla dzieci, odwiedzi nas też jutro Pai która opiekowała siękociakami ze stajni i przywiozła Negrę tak że dzień jest dość napięty :?

terenia1

Post » Sob lut 14, 2009 0:38

Kciuki za 'shar-peia' :ok:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob lut 14, 2009 0:57

waikiki pisze:A w jaki sposób można obejrzeć?????

Bo niechcący znalazłem coś okrutnego a to w Waszych okolicach Sosnowca :!: :!: :!: :!: :!: :!:
http://www.youtube.com/watch?v=g2Th18G_On4

Cholera szlag mnie trafił jak to obejrzałam :twisted: skur...syny jedne :twisted: nie dałam rady się tam zalogować, jest tam jakieś miejcse gdzie mozna zgłosić naruszenie zasad nie wiem jak to nazwać, czy nad tym nikt nie panuje i mozna sobie umieszczać co się tyko zywnie komuś podoba cholera co za gnoje :twisted: :twisted: :twisted:

terenia1

Post » Sob lut 14, 2009 1:20

Tez zobaczylam i jestem wstrzasnieta.
Co za podla gowniazeria.
Pewnie mozna to jakos zablokowac.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]