majencja pisze:A dyć ja to samo myślę chociaż szybko czytam że za szybko się tekst zmienia i nie zdążyłam a jak jeszcze trafi na takiego co literuje

to w ogóle nie zdąży.A muzyczka z czego ? Bo ładna coby ktoś potem o prawa autorskie się ..........

Chyba że jako tantiemę dostał by kota. Ale szkoda kota

No właśnie o muzyczce nie pomyslałam , ale to mi jakoś zalatuje na klimaty Ameryki Południowej więć jest szansa,że nie usłyszą

jak coś to ja mam jakieś tybetańskie klimaty
Z nowszych wieści donoszę Negrunia już po sterylce Ula mówi że ładnie się wybudziła i w dobrej formie

a nowy domek Negry już wydzwaniał dziś od rana - bo Negrunia juz ma zaklepany domek

nowy domek od rana zdenerwowany bo martwi się o Negrę
I tak dla podsumowania
Jutro sprzątanie w kociarni - tylko przypominam kto chętny ja jestem na 100% mam dyżur
Domki tymczasowe dla Sally i dla Nelly bardzo potzrebne - może ktoś chętny
Dziewczyny i prośba o wystawianie bazarków czekają nas spore wydatki - dziś na sterylizacji była Negra i na kastracji Miłek na DT u Basi , na sterylkę czeka Sally, Nelly, nowa kicia ciężarna, na kastrację kocurek przywieziony przez Martę ze schronu, i Tolek i Lola którzy są na tymczasie w Chrzanowie, jeśli macie coś fajnego wystawiajcie na nasze kociaki
Jutro przyjedzie Pani z córką chcą doroslego kocurka myślałam o Szreku albo Gazie - pani prowadzi w Sosnowcu rodzinę zastępczą dla dzieci, odwiedzi nas też jutro Pai która opiekowała siękociakami ze stajni i przywiozła Negrę tak że dzień jest dość napięty