Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nah pisze:Marcjanka tylko ze Omar ma takie to oko hmmm...
szpara a w środku samo białko, on nim normalnie mruga, to się nie babrze to jest jak ...oko bez oka...niczym mu nie zakraplam.. moim zdaniem nie boli go to ani nie przeszkadza.. jeden z wetów stwierdził, ze tam cos może byc nie tak z trzecią powieką, no ale skoro nic się nie dzieje
Bazyliszkowa pisze:To ja się nieśmiało zgłaszam jako sympatyk klubu, a mój udział w funduszu jest już w drodze.
Na pełnego członka klubu się nie nadaję, mój dwukot nie ma problemów z widzeniem. Ale mam jakąś słabość do seniorów i ślepaczków, stąd moja obecność tutaj.
marcjannakape pisze:Nah pisze:Marcjanka tylko ze Omar ma takie to oko hmmm...
szpara a w środku samo białko, on nim normalnie mruga, to się nie babrze to jest jak ...oko bez oka...niczym mu nie zakraplam.. moim zdaniem nie boli go to ani nie przeszkadza.. jeden z wetów stwierdził, ze tam cos może byc nie tak z trzecią powieką, no ale skoro nic się nie dzieje
To zostaw
AnielkaG myślę, że to lekarz powinien się wypowiedzieć. Zależy jaki jest stan oczka - jeśli jest całkowicie suche to zostawiłabym. Ale jeśli wymaga zakraplania, nawet tymczasowego to oznacza to dyskomfort (i uciekanie przed Dużą z kroplami) i często ból dla zwierzaczka - wtedy usuwam bez wahania.
Aleksandra59 pisze:Bazyliszkowa pisze:To ja się nieśmiało zgłaszam jako sympatyk klubu, a mój udział w funduszu jest już w drodze.
Na pełnego członka klubu się nie nadaję, mój dwukot nie ma problemów z widzeniem. Ale mam jakąś słabość do seniorów i ślepaczków, stąd moja obecność tutaj.
Ja też, ja teżTylko czy ja mogę zrobić przelew za pół roku
Bo ja lekką sklerozę mam
marcjannakape pisze:Aleksandra59 pisze:Bazyliszkowa pisze:To ja się nieśmiało zgłaszam jako sympatyk klubu, a mój udział w funduszu jest już w drodze.
Ja też, ja teżTylko czy ja mogę zrobić przelew za pół roku
Bo ja lekką sklerozę mam
Hmmmmm, to chyba pomyslimy o jakims specyfiku dla Ciebie :wink:
Oczywiście można.
Justa&Zwierzaki pisze:Ale na pewno będe podnosić wątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 98 gości