Szukam Persa do adopcji

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 12, 2009 12:54

Zakazy sobie, a życie sobie :roll:
Skoro nie ponosi się za to żadnych konsekwencji... :evil:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw lut 12, 2009 12:58

Aniada pisze:Rosemary, a czy to aby nie była hodowla MOŁDAWSKA (lub związana z takimi miejscami jak Odessa, czy Trjaspol)??? Mój pers jest bardzo podobny do Twego, ale ma rodowód.

Normalnie kopia mojego kota :), napisalam na priv nazwisko i adres hodowli. Razem z Pania, ktora dawala mi kota i mala wyprawke w postaci grzebyczka i suchej karmy, byl takze Pan, oboje ladnie mowili po polsku. Mieli wtedy trzy kotki do sprzedania. Jeden bialo czarny i dwa niebiesko biale.

Rose

Rosemary

Od: Śro lut 11, 2009 17:30

Post » Czw lut 12, 2009 13:05

Informacja jeszcze do mnie nie dotarła. Tak, ten pan rewelacyjnie mówił po polsku. Jak klikniesz w mój podpisik, trafisz do naszego wątku. Na stronach 40-tych bodajże, z datą przypadającą na początek września, znajdziesz historię Mirmiłka.
Aniada

Post » Czw lut 12, 2009 13:06

aamms pisze:Rosemary, zajrzyj tutaj: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88659

Jeśli jesteś zainteresowana, skontaktuj się z autorką wątku.. i z nią rozmawiaj na temat adopcji.. :D

Ona jest piekna, ale niestety nie mam tych siatek w oknach, wiec jak na razie nikt mi jej nie da. Znaczy sie nie ja tylko mama, bo jak wspominalam to mama chce kotka, a je tylko jestem jej najblizszym posrednikiem.

Rose

Rosemary

Post » Czw lut 12, 2009 13:14

To po prostu zabezpieczcie okna. Adopcja nie trwa 2 godziny - tylko pewnie parę - paręnaście dni/tygodni (nie wiem dokładnie). Jak się za to weźmiecie od razu - to za parę dni okna będą zabezpieczone.
Obrazek
"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."

MarzenaF

Od: Czw paź 09, 2008 19:34

Post » Czw lut 12, 2009 18:39

Rosemary, informacja o hodowcy do mnie nie dotarła. Może pomyliłaś się, wpisując nick? Inne priv doszły, a ten nie.
Aniada

Post » Czw lut 12, 2009 19:21

Mail dotarł. Mówimy jednak o dwóch różnych hodowlach. :)
Aniada

Post » Czw lut 12, 2009 20:36

Bo ty Aniada masz sklonowane chyba te koty :lol:
Jożik jest wypisz wymaluj moja Buffy
A teraz oryginał Mirmiłka się znalazł :lol:
Czekamy na Czesia...

Nualla

Od: Pon paź 27, 2008 16:10

Post » Czw lut 12, 2009 21:06

No, tak sobie spaceruję po forum i co ładniejszego kota widzę, to myk-myk i mam! :lol:
Aniada

Post » Pt lut 13, 2009 11:17

W sumie nie wiem czy dobrze, ze to inna hodowla czy zle, swoja droga to ciekawe ze z dwoch roznych hodowli niemal identyczny kot. Tyllko jak ja bralam swojego to byl bardzo zadbany, oczka czysciutkie, kotek pachnacy :). Na allegro tez jest bardzo podobny o ile sie nie myle to do sprzedania
http://www.allegro.pl/item554607628_piekny_pers.html
troszke inny, ale jak lezy to na pierwszy rzut oka, moje kocisko.

A teraz musze wylac żale...
Mamie jak kota pokazalam (wlasciwie kotke do adopcji) to oszalala ze szczescia, az do momentu gdy ojciec dowiedzial sie o siatkach w oknie. I po sprawie, powiedzial NIE. Z nim nie ma rozmowy, jak jest nie - to nie i nie ma tematu.
Przykro mi, bo zawracam glowe innym, sama tez siedze nad tym i wszystko na darmo :(.

Pozdrawiam i zycze powodzenia w szukaniu domkow dla kotków

Rosemary

Post » Pt lut 13, 2009 12:09

Przeklejam treść z ww linka żeby nie generować ruchu na aukcji:

"Witam! Mam do wylicytowania pieknego kota Persa (kocur).Z wielkim zalem oddam kota tylko w dobre rece z powodu pilnego wyjazadu zagranice.Jest to siedmio mies. kocur odrobaczony i zaszepiony. Kot jest zadbany i nauczony załatwiania swoich potrzeb do kuwety.Zapraszam do licytacji. Goraco polecam. kontakt tel.507215946 albo 516011979"

Obrazek

Nualla

Od: Pon paź 27, 2008 16:10

[poprzednia]