Sosnowiec księżycowa LUNA już w domku stałym !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 11, 2009 20:16

To kiedy Lunia jedzie do domku? :)

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Śro lut 11, 2009 22:48

Dorotka co tam u Was :lol: żadnych wieści :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lut 12, 2009 15:28

Jak to 8O żadnych wieści przecież napisalam dużo parę postów wstecz.
A tak po prawdzie to czas za szybko leci. Lunia upierdliwa, w pracy wyjątkowo dużo pracy i tak czas ucieka.
Lunka w miarę dobrze, najgorszy dyskomfort to oczywiście ubranko.
Ale to ja chyba cierpię na równi z nią bo nie mogę już wytrzymać odglosu lizania.
A Lunka liże, liże , liże i liże nie tylko swoje futerko ale i ubranko, tak że kaftanik w okolicy krawatki uzyskal calkiem spory wlos. :twisted: .
Wczoraj w nocy to myślalam że sfiksuję bo nie spala tylko szur, szur jęzorem po bawelence.
Normalnie nie wiem jak wy to wytrzymujecie przy większej ilości kociastych :evil: .
Ale oprócz smutnego wzroku i czyszczenia garderoby to ok.
Lunka je, sikoli i qpoli.Dzisiaj bylam na kontroli. ranka ladnie się goi i w paszczy też ok.
Następna kontrola w poniedzialek.
Dzisisj Lunka nawet u lekarza nie protestowala przy oględzinach, jeno się pocila jak zawsze.
Pozdrawimy wszystkich "kciukasów" :P

Co do zmiany domku to myślę że tak pod koniec lutego, ale...... tu to już ciocia Marta decyduje :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lut 12, 2009 16:14

Szur szur języczkiem przeszkadza ? A ja bym dodała do tego 6 kg kota co noc udeptujące mi brzuch albo plecy, generalne się potem mycie i skrzeczenie przez cały czas, na szyi 3 kg kota udeptujące zawsze okolicę krtani a potem w kłębek dupskiem obok ucha, no i kolejna atrakcja to trzynożne 4 kg , które musi wykonać spacer po mnie wzdłuż- kuśtyk, kuśtyk do głowy, trąci nosem w policzek i się wraca ta sama trasą :lol: Jak się ma dłużej menażerię to potem się już na to nie zwraca uwagi :wink:

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw lut 12, 2009 17:34

majencja pisze:Szur szur języczkiem przeszkadza ? A ja bym dodała do tego 6 kg kota co noc udeptujące mi brzuch albo plecy, generalne się potem mycie i skrzeczenie przez cały czas, na szyi 3 kg kota udeptujące zawsze okolicę krtani a potem w kłębek dupskiem obok ucha, no i kolejna atrakcja to trzynożne 4 kg , które musi wykonać spacer po mnie wzdłuż- kuśtyk, kuśtyk do głowy, trąci nosem w policzek i się wraca ta sama trasą :lol: Jak się ma dłużej menażerię to potem się już na to nie zwraca uwagi :wink:

8O Lo matko to ja chyba z tych mniej wyrozumialych, :lol: żeby nie powiedzieć egoistycznych :evil:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Czw lut 12, 2009 17:37

majencja pisze:Szur szur języczkiem przeszkadza ? A ja bym dodała do tego 6 kg kota co noc udeptujące mi brzuch albo plecy, generalne się potem mycie i skrzeczenie przez cały czas, na szyi 3 kg kota udeptujące zawsze okolicę krtani a potem w kłębek dupskiem obok ucha, no i kolejna atrakcja to trzynożne 4 kg , które musi wykonać spacer po mnie wzdłuż- kuśtyk, kuśtyk do głowy, trąci nosem w policzek i się wraca ta sama trasą :lol: Jak się ma dłużej menażerię to potem się już na to nie zwraca uwagi :wink:

A jak się ma 13 kotów, to budzisz sie w momencie jak nic po tobie nie chodzi, bo masz wrażenie, że coś jest nie tak :wink: :lol:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw lut 12, 2009 19:38

Iweta pisze:

A jak się ma 13 kotów, to budzisz sie w momencie jak nic po tobie nie chodzi, bo masz wrażenie, że coś jest nie tak :wink: :lol:

:lol: loj ciotki ciotki :ryk:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw lut 12, 2009 21:54

Eeeeee tam ja mam tylko 4 i 3/4 kota :wink:

majencja

Post » Pt lut 13, 2009 18:46

Dorota Wojciechowska pisze:
Iweta pisze:

:lol: loj ciotki ciotki :ryk:

No widzisz Dorotka to nie masz jeszcze tak źle :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lut 15, 2009 13:28

"Lunka traktorek mruczkowaty
Obrazek

Śpioszek kolaniasty
Obrazek

:D
Obrazek
zmiana o 360 stopni, z Lunki nieufnej w Lunke myziasto-kolaniastą :D "
fotoDorotka
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie lut 15, 2009 20:55

No patrz Dorota jaka tu cisza.... :evil:
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Nie lut 15, 2009 22:22

Już drzem paszczę- na pierwszą hop :lol:

majencja

Post » Pon lut 16, 2009 8:47

no to ja hopnę z rańca i spytam kiedy ściąganie szwów posterylkowych?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lut 16, 2009 12:00

mar_tika pisze:no to ja hopnę z rańca i spytam kiedy ściąganie szwów posterylkowych?

Ty z ranca to ja w polunie tyz hopne :D
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Pon lut 16, 2009 14:30

mar_tika pisze:no to ja hopnę z rańca i spytam kiedy ściąganie szwów posterylkowych?

No co do zdjęcia szwów to może dzisiaj się coś dowiem bo mam kolejną kontrolną wizytę.
W sumie to minąl tydzień, ale ranka czyściutka tylko supelki widać.
Zdjęlam jej w niedzielę kubraczek bo już taki pogryziony pod dekoldem i bardzo się Lunka denerwowala. A że nie lizala brzuszka to pochodzila pannica z radością caly dzień.
W nocy myślala że stracilam czujność i zaczela się troszkę wylizywać to ją hop do ubranka, ale bylaaaaa nieszczęśliwa :?
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]