Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Szur szur języczkiem przeszkadza ? A ja bym dodała do tego 6 kg kota co noc udeptujące mi brzuch albo plecy, generalne się potem mycie i skrzeczenie przez cały czas, na szyi 3 kg kota udeptujące zawsze okolicę krtani a potem w kłębek dupskiem obok ucha, no i kolejna atrakcja to trzynożne 4 kg , które musi wykonać spacer po mnie wzdłuż- kuśtyk, kuśtyk do głowy, trąci nosem w policzek i się wraca ta sama trasąJak się ma dłużej menażerię to potem się już na to nie zwraca uwagi
majencja pisze:Szur szur języczkiem przeszkadza ? A ja bym dodała do tego 6 kg kota co noc udeptujące mi brzuch albo plecy, generalne się potem mycie i skrzeczenie przez cały czas, na szyi 3 kg kota udeptujące zawsze okolicę krtani a potem w kłębek dupskiem obok ucha, no i kolejna atrakcja to trzynożne 4 kg , które musi wykonać spacer po mnie wzdłuż- kuśtyk, kuśtyk do głowy, trąci nosem w policzek i się wraca ta sama trasąJak się ma dłużej menażerię to potem się już na to nie zwraca uwagi
Iweta pisze:majencja pisze:Szur szur języczkiem przeszkadza ? A ja bym dodała do tego 6 kg kota co noc udeptujące mi brzuch albo plecy, generalne się potem mycie i skrzeczenie przez cały czas, na szyi 3 kg kota udeptujące zawsze okolicę krtani a potem w kłębek dupskiem obok ucha, no i kolejna atrakcja to trzynożne 4 kg , które musi wykonać spacer po mnie wzdłuż- kuśtyk, kuśtyk do głowy, trąci nosem w policzek i się wraca ta sama trasąJak się ma dłużej menażerię to potem się już na to nie zwraca uwagi
A jak się ma 13 kotów, to budzisz sie w momencie jak nic po tobie nie chodzi, bo masz wrażenie, że coś jest nie tak![]()
Dorota Wojciechowska pisze:Iweta pisze:majencja pisze:Szur szur języczkiem przeszkadza ? A ja bym dodała do tego 6 kg kota co noc udeptujące mi brzuch albo plecy, generalne się potem mycie i skrzeczenie przez cały czas, na szyi 3 kg kota udeptujące zawsze okolicę krtani a potem w kłębek dupskiem obok ucha, no i kolejna atrakcja to trzynożne 4 kg , które musi wykonać spacer po mnie wzdłuż- kuśtyk, kuśtyk do głowy, trąci nosem w policzek i się wraca ta sama trasąJak się ma dłużej menażerię to potem się już na to nie zwraca uwagi
A jak się ma 13 kotów, to budzisz sie w momencie jak nic po tobie nie chodzi, bo masz wrażenie, że coś jest nie tak![]()
loj ciotki ciotki
mar_tika pisze:no to ja hopnę z rańca i spytam kiedy ściąganie szwów posterylkowych?
mar_tika pisze:no to ja hopnę z rańca i spytam kiedy ściąganie szwów posterylkowych?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kaja, kasiek1510 i 181 gości