Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Jednak je kocham :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 12, 2009 11:18

olaxiss pisze:a tymczasem zapytam o papcia Sznycka i jego paszczę :idea:

W poniedziałek dostanie drugi zastrzyk sterydowy przeciwzapalny i zobaczymy na ile stan dziąseł poprawi się przez najbliższe dwa tygodnie. A ja znalazłam dziś wątek o myciu kocich zębów i zamierzam go pilnie śledzić, bo myślę, że w przypadku Sznyca takie mycie choć co drugi dzień byłoby bardzo wskazane :)
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw lut 12, 2009 11:25

JoasiaS pisze:A ja znalazłam dziś wątek o myciu kocich zębów i zamierzam go pilnie śledzić, bo myślę, że w przypadku Sznyca takie mycie choć co drugi dzień byłoby bardzo wskazane :)

8O 8O Nie wyobrażam sobie zjawiska w przypadku moich ogoniastych :roll:

Ja dorzucę jeszcze jeden temat, który mnie od jakiegoś czasu nurtuje :roll: :oops: Niedługo Joasinemu wątkowi stuknie kolejna "setka" stron... Czy znów będziemy zmieniać miejsce? Czy to jakiś standard, że po zapisaniu stu stron zamyka się wątek i otwiera kolejny? :)

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Czw lut 12, 2009 11:26

Myszeńk@ pisze:I zapytam o ulubieńca mojego TŻta - Adolfa ;)

Adolf bywa u nas od czasu do czasu. Kotlet, gdy go widzi, natychmiast ucieka do mnie na ręce :twisted: . Oto Adolf dla Twojego Tż-ta, Myszeńko 8)
Obrazek
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw lut 12, 2009 11:31

smoczyca3g pisze:Czy to jakiś standard, że po zapisaniu stu stron zamyka się wątek i otwiera kolejny? :)

No tak się to robi tu na forum. Czasem można sobie zrobić przerwę po zamknięciu jednej części wątku, a przed otwarciem kolejnej. Zazwyczaj wywołuje to ogromnie niezadowolenie forumowych ciotek :twisted:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw lut 12, 2009 11:46

smoczyca3g pisze:
JoasiaS pisze:A ja znalazłam dziś wątek o myciu kocich zębów i zamierzam go pilnie śledzić, bo myślę, że w przypadku Sznyca takie mycie choć co drugi dzień byłoby bardzo wskazane :)

8O 8O Nie wyobrażam sobie zjawiska w przypadku moich ogoniastych :roll:

Ja muszę przecierać Trykotowi, bo robi mu się osad. Jeszcze nie ryzykowałam szczoteczki, przecieram na razie (za radą wetki) zwilżonym w wodzie gazikiem, żeby się przyzwyczaił. Nawet to pomaga. Sybirkowi też powinnam, ale on stu łap dostaje :? .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Czw lut 12, 2009 11:48

JoasiaS pisze:
smoczyca3g pisze:Czy to jakiś standard, że po zapisaniu stu stron zamyka się wątek i otwiera kolejny? :)

No tak się to robi tu na forum. Czasem można sobie zrobić przerwę po zamknięciu jednej części wątku, a przed otwarciem kolejnej. Zazwyczaj wywołuje to ogromnie niezadowolenie forumowych ciotek :twisted:

:twisted:

Dzińdybry :wink:
Naukowe podejście twoich kotów. Hipoteza. Eksperyment. Weryfikacja/Falsyfikacja hipotezy :smiech3:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Czw lut 12, 2009 11:49

JoasiaS pisze:

:roll:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Czw lut 12, 2009 11:52

Monostra pisze:Sybirkowi też powinnam, ale on stu łap dostaje :? .

Sznyc podobnie :? . Dodatkowo wstępuje w niego diabeł - jest wściekły, warczy, wali ogonem, próbuje drapać i gryźć. Oczywiście reszta widząc to, od razu się jeży, więc szybko odpuszczam, żeby znów nie zaczęły się zbiorowo gryźć :roll:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw lut 12, 2009 11:54

MarciaMuuu pisze:Naukowe podejście twoich kotów. Hipoteza. Eksperyment. Weryfikacja/Falsyfikacja hipotezy :smiech3:

Nic dodać, nic ująć. A jak zabrzmiało! :wink:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw lut 12, 2009 12:52

... a już miałam sie przywitać ... ale po takich poważnych słowach jak wyżej to aż nie wiem co napisać :oops:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw lut 12, 2009 13:42

JoasiaS pisze:

A Autorka sie dziwi? Hę? :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lut 12, 2009 14:31

Dorota pisze:
JoasiaS pisze:

A Autorka sie dziwi? Hę? :twisted:

Nieodmiennie TAK :lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw lut 12, 2009 14:47

Ja sie staram zaoszczedzic maksimum miejsca, unikajac pietrowych podpisow. W ten sposob watek trwa dluzej :lol:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw lut 12, 2009 15:05

Chat pisze:Ja sie staram zaoszczedzic maksimum miejsca, unikajac pietrowych podpisow. W ten sposob watek trwa dluzej :lol:

Nic z tego :twisted: . Liczba postów jest zawsze taka sama na stronie - piętrowych czy nie. A że czasem mam ochotę przypiec kogoś rozpalonym żelazem za te piętrusy, to co innego :wink: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Czw lut 12, 2009 15:08

No gula ze mnie, nie wiedzialam :? Ale pietrusow tez nie lubie, denerwuje sie i nie czytam...
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

[poprzednia][następna]