Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 11, 2009 20:42

Ja mam zwykłą. Znaczy: mogę trzepać?
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro lut 11, 2009 20:50

Możesz generalnie z każdej, tylko pytanie, jak która to zniesie..To jak z grzybkami-jeść możesz wszystkie,ale niektóre tylko raz.. :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 11, 2009 22:03

kalair pisze:To jak z grzybkami-jeść możesz wszystkie,ale niektóre tylko raz.. :lol: :lol:

:ryk: :ryk:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw lut 12, 2009 1:44

Pańcia pada na mordę :roll:

Ale zanim padnę, pragnę wyrazić swoje szczere zadziwienie... Otóż w poniedziałek przyszła do nas paczka z zooplusa, zawierająca m.in. bardzo fajny polarowy kocyk (jako gratis za jakieś tam punkty). Jako że był to gratis i jako że żal mi biednych kotecków, które z winy Licha nie mogą mieć w dużym pokoju żadnych legowisk, budek, poduszeczek itp. - rozścieliłam ów kocyk na parapecie. Nauczona doświadczeniem :twisted: , byłam pewna, że po powrocie do domu zastanę go na podłodze, w stanie olania... A tu zaskoczenie. Nie olał. Nie olał też w nocy, wczoraj, kolejnej nocy i dziś 8O Kocyk (tzn. właściwie to przykryty tym kocykiem parapet) jest na ogół oblegany, jednakże zdarzają się i chwile, kiedy złoczyńca mógłby dokonać zbrodni :twisted: - a jak dotąd nie dokonał. Pozostaje mi więc czekać i specjalnie się nie łudzić: któregoś dnia i tak oleje. Jak nie jutro to pojutrze :twisted: .
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lut 12, 2009 2:44

a niech Wam będzie jeszcze dziś;) skoro już pozmniejszałam...

o proszę, taki kocyk...
Obrazek Obrazek Obrazek

czaty wieczorne ('ciekawe, co dziś rzucą?' :wink:)
Obrazek Obrazek

koteczki rzadko pokazywane światu (Buśki nie da się nijak uchwycić, Maciuś tylko z profilu miewa otwarte oczy, Dziczyzna ma zawsze minę, jakby chciała zaatakować, Bidulka zwykle śpi albo siedzi w tej samej pozie)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Nuśka
Obrazek

Złośliwy buras :twisted:
Obrazek Obrazek

Czort z autobusu :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

UWAGA!!! TEN PRZEŚLICZNY KOCUREK (?) PILNIE POSZUKUJE NOWEGO DOMKU! GROZI MU UŚPIENIE :twisted: !!!

I ten, na którego Ciocie Zakochane zapewne najbardziej czekają :wink:

najpierw sam fetysz
Obrazek Obrazek

a teraz właściciel fetyszu w całej okazałości :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

już chciałam zapytać, czy podobne do Mamusi :wink: , ale widziałyście tylko jedną moją fotkę i może trudno stwierdzić 8) postaram kiedyś to nadrobić... ale naprawdę nie ma czego oglądać :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw lut 12, 2009 7:48

Wielbłądzio pisze:a niech Wam będzie jeszcze dziś;) skoro już pozmniejszałam...

o proszę, taki kocyk...
Obrazek Obrazek Obrazek

Co za śliczny kocyk!:) Bravo dla koteczka,że go nie zlał,przynajmniej na razie. Bądźże dobrej myśli!

Wielbłądzio pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

już chciałam zapytać, czy podobne do Mamusi :wink: , ale widziałyście tylko jedną moją fotkę i może trudno stwierdzić 8) postaram kiedyś to nadrobić... ale naprawdę nie ma czego oglądać :twisted:

Cudne kocio! :lol: No,niech się mamusia pokaże lepiej,ocenimy fachowym okiem! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 12, 2009 9:21

Tak, tak, koniecznie potrzeba więcej "zdjęć poglądowych", żeby to podobieństwo potwierdzić lub wykluczyć 8) Bo rozumiem, że rozmawiamy o podobienstwie zewnętrznym, gdyż inetelektu chłopak po mamusi raczej nie odziedziczył :mrgreen:

A te widoki z parapetu i z kuchni jakieś znajome mi się wydają ;)

Złośliwy Buras tak słodko śpi, że teza o jego złośliwości wydaje się mocno naciągana :twisted:

No i cóż jeszcze mogę dodać - mmmm, paluszki... :love:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw lut 12, 2009 9:23

Piękne kociaste :!: :1luvu:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw lut 12, 2009 10:28

Wielbłądzio pisze:Obrazek

Chyba wreszcie zaczęłam odróżniać! Od lewej siedzą:
Tadeusz Jakmożnadaćtakieimiędziewczynce, Rop Sercetwoje, Maciej Spontanicznyzniegofacet, Piopluś Zpaluszkami (brzmi jak nazwisko gruzińskie ;) ), Norcia Anorektyczkanibyaprzymisceczeka, Lich Olewnik.

Mam rację?
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Czw lut 12, 2009 10:29

A, no i Piopluś oczywiście na płycie kuchenki ...
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Czw lut 12, 2009 10:30

A co Ty masz Wielbłądzie wokół okapu? Koty??? Mało Ci, jeszcze pluszaki doczepiasz? :lol:
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Czw lut 12, 2009 10:36

Chyba jednak zrobiłam co najmniej jeden błąd myląc Ropucha z Maciejem...
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Czw lut 12, 2009 12:12

Ślicznusie som :mrgreen:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Czw lut 12, 2009 14:32

Anuk pisze:
Wielbłądzio pisze:Obrazek

Chyba wreszcie zaczęłam odróżniać! Od lewej siedzą:
Tadeusz Jakmożnadaćtakieimiędziewczynce, Rop Sercetwoje, Maciej Spontanicznyzniegofacet, Piopluś Zpaluszkami (brzmi jak nazwisko gruzińskie ;) ), Norcia Anorektyczkanibyaprzymisceczeka, Lich Olewnik.

Mam rację?

prawie 8)
przy Tadeuszu siedzi Kot Widmo, czyli Duńka, a obok niej Rop. dalej już OK :wink:

tak, te na okapie to też kotki. kiedyś w Paryżu wydałam na nie majątek :twisted: na swoje usprawiedliwienie dodam, że byłam wtedy świeżo po przeprowadzce i nie miałam jeszcze ani pół żywego Drania w domu :wink: aha. ale tylko te płaskie magnesy na dole to kotki! reszta to misie z herbaty Saga i skądś tam jeszcze z promocji :wink:

Wielbłądzio

Post » Czw lut 12, 2009 18:03

O mamo....ja się NIGDY nie połapię..Wielbłądku,proszę o prywatny kurs!!!! :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]