CoolCaty pisze:Ignas słabiutki, blady, ale walczy. Dziś miał pobraną krew do zbadania - zobaczymy jak z wynikami będzie.
tak bardzo mi go żal Agness78 pisze:Jak się czuje Ignaś? Czy jest jakaś poprawa?
ehhh tak bardzo się martwię o niego....

truśka pisze:Dziś u CC miało miejsce fajne spotkanie, zupełnie nie zaplanowane....no i trochę szkoda że u lekarza, a nie przy "miseczce mleczka"ale... spotkali się Tofik vel Poldek z bratem-Ignasiem. Ignać przyszedł na kroplówkę, a Tofik....niestety z nawrotem kociego kataru, ale CoolCaty opanowała sytuację , dostał leki i ...będzie dobrze.Zobaczycie chłopaki niedługo będą śmigać jak błyskawice(chociaż Tofik mimo choroby nie przestał szaleć)....bo to silne i najfajniejsze kociaki pod słońcem! pozdrowionka!
blaze83 pisze:Agness78 pisze:Jak się czuje Ignaś? Czy jest jakaś poprawa?
ehhh tak bardzo się martwię o niego....
Witam,
To u mnie mieszka obecnie Ignaś![]()
Jest najukochańszym kociakiem pod słońcem. Poprosił mnie abym podziękował wszystkim, którzy trzymają za niego kciuki. Jest jeszcze słabiutki, więc chwilowo nie będę wstawiał jego zdjęć, ale obiecuję, że pojawią się tu jak tylko wydobrzeje. Ma wspaniałą opiekę lekarską i jest otoczony miłością. Właśnie mruczy...
Pozdrawiam wszystkich znajomych Ignasia,
Błażej
Kotek jest pod troskliwą opieką i musi być dobrze!!! Buziaki i miziaki dla Ignasia
truśka pisze:U Tofika spokój, łyka grzecznie leki i szaleje, apetyt mu baaaaardzo dopisuje....Będzie dobrze! Zobaczycie że Ignaś też sobie poradzi i chłopaki spotkają się jeszcze w bardziej przyjemnych warunkach!!! Trzymam kciuki!

Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 9 gości