KTO POKOCHA LUCYNKĘ????
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Witaj AfatimaAfatima pisze:Super, że Roxana tak szybko znalazła swojego opiekuna!!
Kciuki za Lucysię, oby miała też takie szczęscie!
A mamuśka w tango nie poszła???Wiem że się boisz. Zawsze tak jest na poczatku. Dla mnie to też zawsze stres. Najlepsze są łapanki jak kicia w miare oswojona i da radę ją do transporterka zapakowaćdominikanna1 pisze:Wczesniej umówiłyśmy się na niedziele wieczór ale dostałam dzis wiadomośc że możemy jutro wieczorem spróbować!![]()
Denerwuje mnie tylko że mamuśki nie ma już od tygodnia i jak ja mam pracować nad jej zaufaniem? One sa sprytne i nie chce zrobić czegoś co mogło by mi przeszkodzić w ich sterylce. Jak mi się nie uda to następnym razem będzie gorzej je podejść. Dlatego skorzystam z pomocy! Bardzo jestem wdzięczna za wszelkie propozycje i chęci!!!!
Tak to Lucynka jak prosi o jedzonko. Wtedy co pierwszy raz do nich pojechałam. Były głodne jak smoki. Dwa tygodnie prawie bez jedzenia na mrozie. Ale już jest dobrze.Bardzo się ciesza wszystkie jak przyjezdżamdominikanna1 pisze:Lucky galaxy pozdrawiam serdecznie! Roxana i Lucynka piękne! Lucynka jak pieknie siedzi na tylnych łapeczkach!
Witamy Jacentka. Ja to się nigdy nie moge napatrzeć na te Twoje dwa cuda czarnejacentka pisze:witam wieczorową porąpozdrawiam i zachęcam do adopcji ślicznej Lucynki
iza71koty pisze:Witamy Jacentka. Ja to się nigdy nie moge napatrzeć na te Twoje dwa cuda czarnejacentka pisze:witam wieczorową porąpozdrawiam i zachęcam do adopcji ślicznej Lucynki
Te chociaż o linię dbają.Czego nie moge o swoich niestety powiedzieć
Prześliczne są i takie delikatne
Matko Satoru, to całkiem jak ja!Tak się mi na boki te koty porozłaziły jakoś. Nic nie mają w sobie jakiegos zaparcia zeby ładnie wygladać. Brzuchy wiszą.No koszmar.Teraz mi się jedna odchudziła ,ale to tylko dlatego ze uwielbia rybkę a to ostatnio rarytas. Ale jak znam życie przyjdzie wiosna rybacy popłyną ,rybkę złowią to i Mynia zacznie swoje nadwątlone boki zapychać do upadłegoSatoru pisze:iza71koty pisze:Witamy Jacentka. Ja to się nigdy nie moge napatrzeć na te Twoje dwa cuda czarnejacentka pisze:witam wieczorową porąpozdrawiam i zachęcam do adopcji ślicznej Lucynki
Te chociaż o linię dbają.Czego nie moge o swoich niestety powiedzieć
Prześliczne są i takie delikatne
ja to mam chyba BYKI, nie koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, puszatek i 68 gości