POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY vol.3

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 09, 2009 12:07

Szukam kogoś kto zabezpieczyłby moje okna siatką.Jeśli znacie taką osobę to proszę o namiary
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Pon lut 09, 2009 12:14

kinga-kinia pisze:
Agnieszka Marczak pisze:Kinga jest podany numer dzwoń umów się,może akurat się spodoba:)

pierw zrobię mu zdjęcia i pogadam z babeczką która go dokarmia i wtedy zadzwonię .....postaram się jeszcze dzisiaj to wszystko załatwić ....a i zobacze czy nadal jest taki miziasty i da się wziaść na ręce ;) to ide wyrzucić śmieci i pstryknę go ;)

kocurka nie zastałam poszedł na kocie laski :lol:
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pon lut 09, 2009 12:44

o 14.00 będzie u mnie dziennikarz. szczegóły rozmowy opiszę wam potem :) trzymajcie za mnie kciuki, żebym nie dała plamy :wink:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon lut 09, 2009 12:49

Agnieszka Marczak pisze:Szukam kogoś kto zabezpieczyłby moje okna siatką.Jeśli znacie taką osobę to proszę o namiary

-wiosna ,lato w drodze, może antykomarową ;)

Jak tam rudzielce?

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pon lut 09, 2009 12:50

sabina skaza pisze:o 14.00 będzie u mnie dziennikarz. szczegóły rozmowy opiszę wam potem :) trzymajcie za mnie kciuki, żebym nie dała plamy :wink:

Nie dasz plamy :) kciuki potrzymam za dobry wywiad :)

seja

Post » Pon lut 09, 2009 14:54

Jade dzisiaj po karme od Biamili,do Sopotu do weta z Florydą(ma guzki jak Maciejka)i po tę klatkę nie wiem czy wszędzie trafię :oops:
Trzymam kcuki za wywiad co by był owocny :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon lut 09, 2009 15:27

Sabina, trzymam kciuki za wywiad :ok:

Dziewczyny, gdybyście dawały Tosię przed sterylizacją, dopilnujcie osobiście żeby na pewno na nią niezwłocznie trafiła, najlepiej umówcie z Podgórskim zabieg i powiedzcie tylko pani kidy na którą ma jechać i że to jest absolutnym warunkiem adopcji.
kurcze pomogłabym z transportem na pilną sterylkę ale siedzę w domu z gorączką, z zapaleniem oskrzeli, na chwilę wstałam z łóżka sprawdzić co w kocim biznesie :wink:

Tylko Micek się cieszy z mojej choroby, takie święto wylegiwać się całe dnie z pańcią na łóżku.

Może to ze kilka dni spedzę w domu pomoże w oswajaniu Łapci, bo naprawde idzie to powolutku i małymi kroczkami, od czasu do czasu są malutkie epizody pozytywne: np. rano jak jadła z miski ją głaskałam i mruczała ale jak tylko podniosła głowę znad miski i zobaczyła mnie tak blisko siebie zwiała, wczoraj wieczorem leżałam w łóżku, głaskałam Micka, ona wskoczyła na łóżko w okolicach nóg i patrząc na mizianki Micka zaczęła ocierać się głową o kołdrę i mruczeć trwało to tylko chwilkę zaraz potem zwiała ale zawsze coś.
Teraz jak jest na całym mieszkaniu to trudno mi ją tak przydybać żeby pogłaskać czy coś, czasem tylko przy jedzeniu się troszkę uda, śpi w swoim schronie czyli w pojemniku na pościel łóżka, pierwszy wieczór po wyjeździe Puchatka wieczorem bawiła sie myszką i co chwila pomiałkiwała jakby go wołając, ale już nie pomiałkuje radzi sobie dzielna dziewczynka.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon lut 09, 2009 16:11

mpacz78 pisze:Sabina, trzymam kciuki za wywiad :ok:

Dziewczyny, gdybyście dawały Tosię przed sterylizacją, dopilnujcie osobiście żeby na pewno na nią niezwłocznie trafiła, najlepiej umówcie z Podgórskim zabieg i powiedzcie tylko pani kidy na którą ma jechać i że to jest absolutnym warunkiem adopcji.
kurcze pomogłabym z transportem na pilną sterylkę ale siedzę w domu z gorączką, z zapaleniem oskrzeli, na chwilę wstałam z łóżka sprawdzić co w kocim biznesie :wink:

seja pisze:Nie wiem, może umówić się jednocześnie z Panią na odbiór,a z wetem na sterylkę i pojechać razem z nią do weta -w sensie przypilnować...i wtedy od weta bezpośrednio tamta Pani ją sobie odbierze skoro ma tak blisko...

Myślimy podobnie o Tosi

seja

Post » Pon lut 09, 2009 16:31

Monika, a masz moze wieści jak radzi sobie Puchatek w nowym domku? ;)

Kropeczka - wieści z domku są optymistyczne, nie zjadła nowym właścicielom ich kotki ;), wprawdzie równiez się z nią jeszcze nie zaprzyjaźniła, ale wyglada na to, ze ma się dobrze ;) Zresztą trafiła do naprawdę bardzo sympatycznych ludzi :) więc trzymam kciuki za obopólna miłość :)

A z moja nowa biedą jadę dziś do wetka, co prawda rano malucha rozpierała energia, ale biegunkę dalej ma, więc nie chce czekać. Poza tym kocio szybko się męczy, no ale nic dziwnego, przy takim tempie w jakim jedzonko przez niego przelatuje, niewiele kalorii ma szansę się ostać w organiźmie ;)
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Pon lut 09, 2009 17:48

jutro na serwisie mmtrójmisto.pl ukaże sie artykuł o nas :lol: :lol: :lol: mam nadzieję :wink: że mówiłam do rzeczy. dziennikarz bardzo symaptyczny :lol: chętnie słuchał o naszych kotach. pomagała mi kinga- nasz nowy dt. majcia sie rozchorowała niestety i nie mogła być :(

o tosię się nie martwcie, właśnie kinia ma rozmowę adopcyjną. pani jola będzie super domkiem- kotka będzie ciachnięta na 100% :lol:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon lut 09, 2009 20:15

Dziewczyny,

wybaczcie, ze wcinam się Wam w wątek, ale nie wiem, kogo spytać,
a Wy macie duże doswiadczenie w sytuacjach kot+zabieg
otóż jutro Rudzik bedzie miał usuwany ząb, pod narkozą
i nie wiem, czy powinien byc rano na czczo?

Kobieta, która nas umawiała nic o tym nie wspominała...

Prosze o rade..

pozdawiam

w_kropki

Od: Pon sie 18, 2008 14:50

Post » Pon lut 09, 2009 20:21

Jest wolne miejsce u malarzy.

Marmurek z Redy jednak nie pojechał do Gdańska.
Kotek ma już stały domek. Swój pierwszy domek. Domek jest w Redzie u starszego pana który stracił w krótkim czasie dwa koty.
Jednego jeszcze w ubiegłym roku- kocur prawie 18 lat, po prostu ze starości jak powiedział weterynarz
a drugiego teraz w lutym- kotka 15, przestały działać nerki.
Mam nadzieję że będzie jemu tam dobrze.

Kinga, on jednak mnie chyba za bardzo nie kochał, niby taki miły, ocierajacy się o nogi ale pamiątkę po wsadzaniu do kontenerka to mi pozostawił
Kotkowi chyba nie zaszkodziłem i nic nie złapał odemnie, jestem szczepiony nawet przeciwko wściekliźnie
Mruczek, Gapcio, Gucio, Filip, Filemon w jednym żyją domku!
viewtopic.php?f=46&t=80071&p=12585019#p12585019

jarekm

Od: Pon sie 18, 2008 1:33

Post » Pon lut 09, 2009 20:34

w_kropki pisze:Dziewczyny,

wybaczcie, ze wcinam się Wam w wątek, ale nie wiem, kogo spytać,
a Wy macie duże doswiadczenie w sytuacjach kot+zabieg
otóż jutro Rudzik bedzie miał usuwany ząb, pod narkozą
i nie wiem, czy powinien byc rano na czczo?

Kobieta, która nas umawiała nic o tym nie wspominała...

Prosze o rade..

pozdawiam

Przed narkozą kot musi być na czczo(przynajmniej powinien)
Ostatnie jedzenie wieczorem w przeddzień zabiegu
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon lut 09, 2009 20:35

jarekm pisze:Jest wolne miejsce u malarzy.

Marmurek z Redy jednak nie pojechał do Gdańska.
Kotek ma już stały domek. Swój pierwszy domek. Domek jest w Redzie u starszego pana który stracił w krótkim czasie dwa koty.
Jednego jeszcze w ubiegłym roku- kocur prawie 18 lat, po prostu ze starości jak powiedział weterynarz
a drugiego teraz w lutym- kotka 15, przestały działać nerki.
Mam nadzieję że będzie jemu tam dobrze.

Kinga, on jednak mnie chyba za bardzo nie kochał, niby taki miły, ocierajacy się o nogi ale pamiątkę po wsadzaniu do kontenerka to mi pozostawił
Kotkowi chyba nie zaszkodziłem i nic nie złapał odemnie, jestem szczepiony nawet przeciwko wściekliźnie

:dance:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon lut 09, 2009 20:39

Agnieszka Marczak pisze:Szukam kogoś kto zabezpieczyłby moje okna siatką.Jeśli znacie taką osobę to proszę o namiary

Ja sprowadzam siatkę a animali, będę wiosną montować na balkonie :roll:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

[poprzednia][następna]