Bazyli&Mila, watek absolutnie optymistyczny

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 07, 2009 22:55

milenap pisze:
Małgosiu, ważne, ze Bazyli dobrze się czuje i tak, jak piszesz, jest energiczny, ma dużo ruchu, szaleje. A parapet jest chyba za mały poprostu :wink: :roll:

Obrazek

ten obrazek jest od Bazylego dla ciebie Mila, on tez uwaza ze to wina parapetu :ryk:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Sob lut 07, 2009 23:00

muac pisze:
milenap pisze:
Małgosiu, ważne, ze Bazyli dobrze się czuje i tak, jak piszesz, jest energiczny, ma dużo ruchu, szaleje. A parapet jest chyba za mały poprostu :wink: :roll:

Obrazek

ten obrazek jest od Bazylego dla ciebie Mila, on tez uwaza ze to wina parapetu :ryk:

My się z Bazylim rozumiemy 8)

Bazylku ja Ciebie też :mrgreen:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie lut 08, 2009 23:49

:placz: nie ma nowych wiadomości o Bazylku i Mili.... :placz:

milenap

Post » Pon lut 09, 2009 3:57

Jakos nie moglam sie zebrac, wybacz Mila (dlaczego ten weekend tak szybko mija) a i footra cos podejrzanie grzeczne sie zrobily, przeczuwam jakis spisek :evil:

Zauwazylam tez bardzo intensywna obserwacje przez futro nieglaskane futra ktore jest akurat glaskane, poprostu jakby skanowalo oczami caly proces tego co robie z drugim, szczegolnie Bazyli od razu sie budzi i obserwuje bardzo skupiony, a najmocniej Milke na moich kolanach. Ma wtedy w oczach takie wielkie znaki zapytania, ojej a co ty robisz, co to jest? 8O

Obrazek

Wracajac do dnia dzisiejszego, jak jestem wypoczeta i mam czas to wydaje mi sie ze mam dwa aniolki, bo to sie rozklada i nie ma takiego gwaltownego ataku na mnie ze skumulowana przez calodzienne spanie energia.
Chociaz te aniolki maja rozki Mila nauczyla sie od Bazylego obrazania.

Obrazek

Ponizej zolzowata minka w pelnym rozkwicie, oczywiscie chodzilo o wymuszenie kolejnego sniadanka, ale figa z makiem, kuchnia serwuje tylko raz i zadne spiewy i ocieranka nie pomoga jeden grubas na pokladzie zupelnie wystarczy :evil: i nie pomoze tez zadne udawanie glodzonego anemika :twisted: Kryzys jest i to globalny!!!

Obrazek

O co tu chodzilo nie wiem, poprostu wachala podloge w takiej pozycji 8O moze proby yogi by dorownac Bazylemu

Obrazek

A potem to juz szalenstwa sie rozkrecily w blyskawicznym tempie jakos ta nagla anemia Milce w tym nie przeszkodzila :evil:

Obrazek

Obrazek

Jezeli chodzi o drapak to spokojnie moglam kupic tylko budke na nozkach, te dwie czesci sa intensywnie eksploatowane (skonczyly sie negocjacje o kanape uffff)

Obrazek

strasznie mnie bawia te grubiutkie udka Milki, taki solidny tylny naped ma dziewczyna :D

Obrazek

I tak bylo caly dzien z malymi przerwami na polkniecie zawartosci michy (a podobno koty to stworzenia nocne), dopiero kolo 20 futra udaly sie na spoczynek zebrac sily przed pozno wieczorna glupawka :D
Ostatnio edytowano Pon lut 09, 2009 12:59 przez muac, łącznie edytowano 1 raz

muac

Post » Pon lut 09, 2009 10:36

Dzień dobry :)

piekny czarno-biały placuszek lezy na kanapie :lol:

a dalej widać, jak placuszek się rozciągnął - nawet noge pokazał :wink:

kolejne zdjęcie- hmm, twego nie wie nikt o co tu chodzi chyba z ta łapką 8)

jak zwykle cudne zdjecia
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon lut 09, 2009 15:39

I ja coś opuściłam wątek, no fakt kiepsko teraz u mnie z czasem. Ja to już nie mogę się doczekać kiedy Mafi będzie mogła wyjść na salony. Bo już myśli jak tu prześliznąć mi się między nogami ale ja już wyuczona jak wchodzić :mrgreen: Bazyli od Mili się nauczył to i Mila od Bazylego musi skorzystać :D
Obrazek & Obrazek Zapraszają!

Bandytka

Od: Nie sty 11, 2009 14:29

Post » Pon lut 09, 2009 17:45

uwielbiam takie wspinające się kociaki - moje tez mają takie porteczki :D
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon lut 09, 2009 17:56

piękne koty!!! cudnie piszesz!! "zjadłam" cały wątek od początku w jedno przedpołudnie:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pon lut 09, 2009 20:34

Mila w porteczkach - BRONTOZAUR 8O :?:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lut 10, 2009 0:12

Mila ewidentnie osłabła z braku pożywienia :lol:
a nóżki ma śliczne, ma mięśnie dziewczyna 8)

Bazyli rzeczywiście zszokowany tym, co się dzieje, zazdrośnik :wink:

Ale mam wrażenie, ze Bazyli jest coraz bardziej radosny i taki beztroski na fotkach :D

milenap

Post » Wto lut 10, 2009 3:35

Bardzo wszystkim dziekujemy
Obrazek

Aniu dziekuje na szczescie placuszek juz zapomnial ze jest obrazony :D

Bandytko ten wielki dzien wprowadzenia na salony zbliza sie wielkimi krokami jestem tego pewna, tylko go nie przegap :wink:

Killatha te portki mnie rozwalaja uwielbiam je, tak jak patrzenie na Bazylego jak kroczy przede mna, stawia wtedy tylne lapki jak zawodowa modelka i kreci tyleczkiem :ryk:

Gosikbaum smacznego i na zdrowie, dzieki
Obrazek

AYO Brontozaur byl roslinozerny, a ta maupa zjadla by konia z kopytami, wola i zawartosc fermy kurzej w jeden dzien, pusci mnie niedlugo z torbami :evil:

Mila on sie bardzo zmienil na plus potrafi wrecz szalec, przelatujac przez mieszkanie z pileczka lub myszka. Milke coraz smielej zaczepia oczywiscie wciaz z wdziekiem i wyczuciem dzielnego wojaka Szwejka :lol:

muac

Post » Wto lut 10, 2009 5:26

muac pisze:strasznie mnie bawia te grubiutkie udka Milki, taki solidny tylny naped ma dziewczyna :D
Obrazek

No rzeczywiście ma porządne udka. Dziewczyna jest niczego sobie. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lut 10, 2009 13:03

muac pisze:
Mila on sie bardzo zmienil na plus potrafi wrecz szalec, przelatujac przez mieszkanie z pileczka lub myszka. Milke coraz smielej zaczepia oczywiscie wciaz z wdziekiem i wyczuciem dzielnego wojaka Szwejka :lol:

Małgosiu chęci są ważne, a wdzięk i wyczucie może przyjdą z czasem...? :roll: :smiech3:

Bazylku, ja Ciebie i tak :1luvu: , nawet, a może szczególnie jako dzielnego wojaka Szwejka :smiech3:

milenap

Post » Wto lut 10, 2009 20:42

Bazyli jeszcze się musi nauczyć :) ale widać że to pojętny uczeń
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro lut 11, 2009 12:51

Dzien dobry :)

co u koteczków?
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

[poprzednia][następna]