jolabuk5 pisze:Iwcia esemesowała, że ta sama.Czyli rozumiem, ze Łatek nie ma nadal DS?
no ale to chyba dobrze, że to nie ten ds akurat
ja bym się cieszyła

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Iwcia esemesowała, że ta sama.Czyli rozumiem, ze Łatek nie ma nadal DS?
Magija pisze:jolabuk5 pisze:Iwcia esemesowała, że ta sama.Czyli rozumiem, ze Łatek nie ma nadal DS?
no ale to chyba dobrze, że to nie ten ds akurat
ja bym się cieszyła
iwcia pisze:Pytałam Panią czemu nie podjechała do schroniska skoro potrzebuje kota już, natychmiast, zaraz.
Powiedziała że dzwoniła ale powiedziano jej, że nie ma kotów do dzieci, są same dzikie (czasami to ja bardzo lubię ten schron), i strasznie utyskiwała na to, że z Łodzi pojechała taki kawał do Zgierza do Medoru i tam chcieli „jakieś chore pieniądze za kota”.
Wczoraj w rozmowie kazałam Pani zakupić kontener przed adopcja kota i zgłosić się do mnie we wtorek, bo wtedy będę miała czas, pewnie już nie zadzwoni
jolabuk5 pisze:Może jednak zjawi się u Iwci- byłaby okazja więcej sie o niej dowiedzieć. Ale z drugiej strony szkoda nerwów i czasu Iwci, bo wygląda, ze kota nie można jej dać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości