Te wszystkie ciepłe słowa oraz zdjęcia mocno mnie pocieszyły, gdyż nie miałam za bardzo komu podzielić się swoimi obawami, a tu widzę, że wcale nie może być źle.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Joanna DS pisze:A izolowaliście kota od dziecka w pierwszych dniach po powrocie ze szpitala? Ja nie chcę tego robić, Kitka zawsze spała z nami w sypiali, w nogach albo na parapecie, chcę żeby tak zostało. Chociaż z drugiej strony jest bardzo ciekawska i pewno mogłaby wskoczyć do łóżeczka ale też jest niezwykle delikatna i subtelna także muszę jej zaufać, że wszystko będzie okej.
Kasia i Maniuś pisze:Dopiero dzisiaj trafiłam na ten wątek, a już bardzo się cieszę. Jestem w piątym miesiącu ciąży i mam dwa kociaki.
Beliowen pisze:Kasia i Maniuś pisze:Dopiero dzisiaj trafiłam na ten wątek, a już bardzo się cieszę. Jestem w piątym miesiącu ciąży i mam dwa kociaki.
Tylko dwa?
Jest tu na Miau całe podforum dla zakoconych mam
i większość z nas ma więcej niż dwa koty
jeśli chciałabyś dołączyć, napisz na PW do marinelli albo Liv (podforum jest zamknięte, ze zrozumiałych względów).
Joanna DS pisze:No właśnie, a ja myślę o tym, żeby się w piątym miesiącu dokocićChociaż mąż chce po narodzinach dziecka ale ja nie wiem czy wytrzymam.
Pozdrawiam
Poddasze pisze:chciałam tylko napisać, że to rewelacyjny wątek. trafiłam tu przez kocie ABC choć na forum jestem już od dawna.
Jakiś czas temu pojawił się u mnie i TŻ pomysł na powiększenie rodziny o małego ludzkiego krzykuna, a pierwsze co mi wtedy przyszło do głowy to: "a co na to "powiedzą" koty?" Widząc Wasze zdjęcia, czytając o tym wszystkim, co piszecie, jakoś serce mi mięknie i przestaję się obawiać powiększenia rodziny...
mieliśmy mini test bojowy z małym siostrzeńcem TŻa więc wiem, że poza totalnym osłupieniem dziecko nie wywołuje innych reakcji u naszych kotów. Wtedy jeszcze nie było u nas znerwicowanej Marusi wyciągniętej ze schronu, ale mam nadzieję, że też jakoś przeboleje naszą decyzję o dodaniu jej jeszcze jednego małego kumpla do chodzenia na czworaka...
pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych zakoconych rodziców
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 74 gości