skaskaNH pisze:kalair pisze:Ja byłam pierwsza! Patrz wyżej.![]()
![]()
Zaprawdę powiadam Ci - ostatni będą pierwszymi a pierwsi ostatnimi
Na razie jestem pierwsza!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:kalair pisze:Ja byłam pierwsza! Patrz wyżej.![]()
![]()
Zaprawdę powiadam Ci - ostatni będą pierwszymi a pierwsi ostatnimi
skaskaNH pisze:Fakt - gdyby mi dali Tadeusz na imię, to też bym sie wkurzyła
Wiemy jakie mięciusie![]()
Chodziło mi o nożyczki w pysiu
Tak, też z wawy. Właśnie sobie zdałam sprawę, że mam niewypełniony profil forumowy:)
Ściski dla Pioplunia:)
Co Wy dziewczyny z tym Pioplusiem?
Lili i Tadeusz (boszzz, dziewczynce takie imię nadac) są boskie, przepiękne i bezkonkurencyjne
Szkoda tylko, że mają takie złe charaktery...
Fakt - gdyby mi dali Tadeusz na imię, to też bym sie wkurzyła
Wielbłądzio pisze:zaprawdę, Piopluś słodki jest i wcale Wam się nie dziwię, ale... mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę, iż męski (tzn. koczurowaty) to on nie jest ani ciut ciut,
*anika* pisze:
i nagle głośno mówię "Tadeusz!" po czym ciszej dodałam "kotka (Tadeusz)". w tym momencie chłopak z redakcji dziwnie się na mnie popatrzył.
Zapomniałam że on też ma na imię Tadeusz![]()
![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:a moja to wina, że od pierwszego dnia udowadniała mnie i malutkiemu Liszkowi, jaką jest stoicką 'siłą spokoju'
Wielbłądzio pisze:zaprawdę, Piopluś słodki jest i wcale Wam się nie dziwię, ale... mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę, iż męski (tzn. koczurowaty) to on nie jest ani ciut ciut, to zupełnie inny typ kocurzej urody niż Rop, Maciek i moja śmietnikowa miłość Krecio
Pluś to takie słodkie wieczne dziecko, Pioplunio, Głuptuś...
![]()
a tak w ogóle to 'mój' Kretuś od jakiegoś czasu zaczął przychodzić w obróżce z adresówką... popłakałam się ze szczęściabo to była taka dzika dzicz, kiedy siedział w lecznicy po kastracji, prawie odgryzał ręce każdemu kto je do niego zbliżał, warczał i fuczał... miał wtedy z rok, może trochę więcej. już od bardzo dawna jest miły, miziasty i namolny, ale nie próbowałam szukać mu domu, zdając sobie sprawę z faktu, że dla kota, który żył od urodzenia na wolności, wcale nie byłaby to frajda... tymczasem Krecio jak widać sam się do kogoś wprosił, najwyraźniej wziął przykład ze starszego kolegi Maślaka
tylko mnie kurka wodna teraz trochę smutno, że chłopaki przychodzą w odwiedziny od przypadku do przypadku, a nie jak kiedyś - codziennie
![]()
Wielbłądzio pisze:wiele osób myślało, że ona jest Tadeuszem w powiązaniu ze swoim pierwotnym imieniem - Zosia (a jam przecie polonistka), ale to fałszywy trop: imię ma genezę w historii polskiej polityki
![]()
Hmmm... oczywiście, że kojarzę, ale analogii nie widzęTamten był chudy i spokojny...
Ten - Wielbłądziowy - też pewnie kiedyś był chudy... i może nawet spokojny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości