Oczka panienek już ładniejsze, w sobotę prawdopodobnie będziemy szczepić Melę - niebezpiecznie przesuwa się się ten termin ze względu na choróbska.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Minitaur pisze:Muza miała wypadek komunikacyjny. Nie zauważyłam, że czai się, żeby skoczyć mi na ręce i usiadłam. W momencie, kiedy mój zad dotknął siedzenia, Muza przeleciała mi nad głową i rąbnęła dziobem w ścianęDziób obejrzany, poza kilkoma kichnięciami nic się nie stało. Ale wrażenie latającego nad głową kota może przyprawić o zawał.
Minitaur pisze:Muza miała wypadek komunikacyjny. Nie zauważyłam, że czai się, żeby skoczyć mi na ręce i usiadłam. W momencie, kiedy mój zad dotknął siedzenia, Muza przeleciała mi nad głową i rąbnęła dziobem w ścianęDziób obejrzany, poza kilkoma kichnięciami nic się nie stało. Ale wrażenie latającego nad głową kota może przyprawić o zawał.
Korciaczki pisze:Muzo kochana skacz
Korciaczki pisze:To kciuki za szybki powrót do zupełnego zdrówka
Potem tylko DS do szcześcia potrzeba
Dajcie znać jesli trzeba będzie ogłoszęń
Minitaur pisze:Na dniach zacznę robić ogłoszenia. Adopcja pewnie trochę potrwa - bo o dobry domek dla niej będzie ciężko. Jest miziasta aż do bólu i czasem krwi - potrafi się tak na człowieku zakotwiczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości