Zobacz za to, co teraz mam w łazience:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88253&start=15
Czy ona kogoś Ci czasem nie przypomina?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:...a z godzinę temu ukradł mi spod ręki nożyczki i przez ładne kilka minut nosił je w pyszczku po całym mieszkaniu
charm pisze:Wielbłądzio pisze:a czy Wasze kochane footerkateż zwykle odnajdują najbardziej grzechoczące/terkoczące/najgłośniej odbijające się o podłogę zabawki akurat w środku nocy
?
Oczywiście...
Mieszkam w bloku na 10p.. i wolę nie pokazywać się na oczy sąsiadce mieszkającej pode mną...... ekhm... ja już nauczyłam się ignorować większość tego typu dźwięków, w końcu to moje kochane kotecki..![]()
alus1 pisze:Wielbłądzio pisze:...a z godzinę temu ukradł mi spod ręki nożyczki i przez ładne kilka minut nosił je w pyszczku po całym mieszkaniu
a gdzie zdjęcia? musiało to bosko wyglądać
Wielbłądzio pisze:alus1 pisze:Wielbłądzio pisze:...a z godzinę temu ukradł mi spod ręki nożyczki i przez ładne kilka minut nosił je w pyszczku po całym mieszkaniu
a gdzie zdjęcia? musiało to bosko wyglądać
akurat akumulatorki się ładowały![]()
ale widok Pluszka śpiącego w kuwecie nie jest aż tak unikalny, sfocę następnym razem![]()
PS. też go bardzo kochamnie da się nie...
a żebyście jeszcze wiedziały, jakie on ma mięciusie i aksamitne futerko na tym swoim głupim czółku
skaskaNH pisze:Wielbłądzio pisze:a żebyście jeszcze wiedziały, jakie on ma mięciusie i aksamitne futerko na tym swoim głupim czółku
Zaczęło to do mnie docierać, że chyba po cichu podkochuję się w Pioplusiu![]()
mirabella pisze:Co Wy dziewczyny z tym Pioplusiem?
Lili i Tadeusz (boszzz, dziewczynce takie imię nadac) są boskie, przepiękne i bezkonkurencyjne
Szkoda tylko, że mają takie złe charaktery...
skaskaNH pisze:Wielbłądzio pisze:a żebyście jeszcze wiedziały, jakie on ma mięciusie i aksamitne futerko na tym swoim głupim czółku
Zaczęło to do mnie docierać, że chyba po cichu podkochuję się w Pioplusiu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 27 gości