Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 05, 2009 21:09

Cześć Wielbłąd, U mnie Marmur już nieaktualny, znaleźli się jego opiekunowie i do nich wrócił.
Zobacz za to, co teraz mam w łazience:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88253&start=15
Czy ona kogoś Ci czasem nie przypomina? :lol:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt lut 06, 2009 1:59

genowefo, napisałam już w Twoim wątku 8) odkąd tylko zobaczyłam ją na fotce, przypomniała mi się PINGWISIA :twisted: :1luvu:

seidhee, a Ty też z Wawy?

Dranie wyjątkowo nie zrobiły wstydu 8)
no, może pomijając fakt, że Maciuś kilkakrotnie namolnie wskakiwał Ani na kolana, a Ania się kotów ciutkę boi... przed Tadźkowymi sznytami w porę ostrzegłam, więc nie wyszła podrapana tak jak większość Gości :oops:, wyjątkowo też żaden z Drani nie walnął śmierdzącego kupska (to stały punkt programu, kiedy kogoś zaproszę :twisted: szczególnie zaś wtedy, kiedy podaję coś do jedzenia :twisted: )...
i tylko Piopluś, mój biedny poszkodowany na łebku Piopluś... kiedy Ania weszła w łazienki, Pluszak odpoczywał właśnie... w świeżo wysprzątanej kuwecie (nie po raz pierwszy w życiu, mnie to już nie wzrusza)... i mało tego: kiedy weszła, zaczął z tej kuwety przeciągle warczeć, jakby chciał powiedzieć "Ssssspadaj, to mojeeee!!!!" :roll: przestraszyła się trochę, biedactwo :roll:
a z godzinę temu ukradł mi spod ręki nożyczki i przez ładne kilka minut nosił je w pyszczku po całym mieszkaniu
:crying:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lut 06, 2009 8:35

Czyli - jeśli kotecki, to potrafią 8)

Pluś w kuwecie :ryk: :ryk:

P.s. Tak jak Ty ostrzegasz gości przed Tadźkiem - ja przed Mikusiem :twisted: On na początku podchodzi, nawet zachowuje się pokojowo, a później - trudno wyczuć, podrapie czy nie :roll:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pt lut 06, 2009 9:27

KOCHAM PIOPLUSIA! :D :D :D
Cześć Draństwo! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 06, 2009 11:00

Wielbłądzio pisze:...a z godzinę temu ukradł mi spod ręki nożyczki i przez ładne kilka minut nosił je w pyszczku po całym mieszkaniu

a gdzie zdjęcia? musiało to bosko wyglądać :lol:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt lut 06, 2009 13:12

charm pisze:
Wielbłądzio pisze:a czy Wasze kochane footerka :twisted: też zwykle odnajdują najbardziej grzechoczące/terkoczące/najgłośniej odbijające się o podłogę zabawki akurat w środku nocy :twisted: ?

Oczywiście...
Mieszkam w bloku na 10p.. i wolę nie pokazywać się na oczy sąsiadce mieszkającej pode mną...... ekhm... ja już nauczyłam się ignorować większość tego typu dźwięków, w końcu to moje kochane kotecki.. :roll:
:lol:

Mieszkam na parterze :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pt lut 06, 2009 17:47

alus1 pisze:
Wielbłądzio pisze:...a z godzinę temu ukradł mi spod ręki nożyczki i przez ładne kilka minut nosił je w pyszczku po całym mieszkaniu

akurat akumulatorki się ładowały :(
ale widok Pluszka śpiącego w kuwecie nie jest aż tak unikalny, sfocę następnym razem :roll:

PS. też go bardzo kocham 8) nie da się nie...
a żebyście jeszcze wiedziały, jakie on ma mięciusie i aksamitne futerko na tym swoim głupim czółku :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lut 06, 2009 18:13

Wielbłądzio pisze:
alus1 pisze:

akurat akumulatorki się ładowały :(
ale widok Pluszka śpiącego w kuwecie nie jest aż tak unikalny, sfocę następnym razem :roll:

PS. też go bardzo kocham 8) nie da się nie...
a żebyście jeszcze wiedziały, jakie on ma mięciusie i aksamitne futerko na tym swoim głupim czółku :1luvu:

Wiemy jakie mięciusie :1luvu:
Chodziło mi o nożyczki w pysiu :wink:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt lut 06, 2009 18:46

Tak, też z wawy. Właśnie sobie zdałam sprawę, że mam niewypełniony profil forumowy:)
Ściski dla Pioplunia:)

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt lut 06, 2009 19:34

Wielbłądzio pisze:a żebyście jeszcze wiedziały, jakie on ma mięciusie i aksamitne futerko na tym swoim głupim czółku :1luvu:

Zaczęło to do mnie docierać, że chyba po cichu podkochuję się w Pioplusiu :oops: :1luvu:

skaskaNH

Post » Pt lut 06, 2009 20:10

skaskaNH pisze:
Wielbłądzio pisze:a żebyście jeszcze wiedziały, jakie on ma mięciusie i aksamitne futerko na tym swoim głupim czółku :1luvu:

Zaczęło to do mnie docierać, że chyba po cichu podkochuję się w Pioplusiu :oops: :1luvu:

Co Wy dziewczyny z tym Pioplusiem :roll: ?
Lili i Tadeusz (boszzz, dziewczynce takie imię nadac :evil: ) są boskie, przepiękne i bezkonkurencyjne :love: Szkoda tylko, że mają takie złe charaktery...

mirabella

Od: Śro lis 26, 2008 13:50

Post » Pt lut 06, 2009 20:24

mirabella pisze:Co Wy dziewczyny z tym Pioplusiem :roll: ?
Lili i Tadeusz (boszzz, dziewczynce takie imię nadac :evil: ) są boskie, przepiękne i bezkonkurencyjne :love: Szkoda tylko, że mają takie złe charaktery...

Pewnie sie mszczą za imiona :twisted:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt lut 06, 2009 20:28

Fakt - gdyby mi dali Tadeusz na imię, to też bym sie wkurzyła :twisted:

skaskaNH

Post » Pt lut 06, 2009 21:39

skaskaNH pisze:

Ja byłam pierwsza! Patrz wyżej. :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 06, 2009 21:41

kalair pisze:Ja byłam pierwsza! Patrz wyżej. :twisted: :lol: :lol:

Zaprawdę powiadam Ci - ostatni będą pierwszymi a pierwsi ostatnimi :twisted:

skaskaNH

[poprzednia][następna]