uuuuuuuuuuuuuu ............... ale ta mina to normalnie zabija!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Cioteczki Drogie, czy wiecie cos o lecznicy Psia Kość w Łodzi? W tej lecznicy zawsze bywa zolw pustynny Pani, ktora chcialaby zaadoptowac Liske (i pies jej corki). Domek robi bardzo dobre wrazenie, choc Liska bylaby pierwszym kotkiem. Jeszcze nie podjelam ostatecznej decyzji, wiec ogloszenia nadal sa aktualne- bardzo za nie dziekujemy![]()
Sciskam Was serdecznie i przesylam pozdrowionka od Liseczki
mokkunia pisze:W jedynce nowy, super miziasty, piękny i domowy kocur, który po zerknięciu w karty okazał się być kotką chociaż ja co do tego nie jestem do końca przekonanamówi mi to intuicja, bo w praktyce to ja kastrowanych kotów od kotek nie umiem rozróżnić i już
Numer 195 Etka zrobi mu opis
mokkunia pisze:Nonna ma się dobrze. Mieszka sobie na swojej półeczce. Etka przyniosła dziś ją na kanapę na kociarni, pofociła kotunię. Potem Nonna została sobie na sofie, położyła się główką u mnie na kolanach i podsłuchiwała o czym rozmawiamy.
Ona jest taka malutka, taka drobniutka, zupełnie inaczej wygląda na foto niż w rzeczywistości.
fufu pisze:Dziewczyny, zerknęłyście może jak się miewają Nonna i mała bezłapka?? Ja mocno trzymam za nie kciuki.
Georg-inia pisze:fufu pisze:Dziewczyny, zerknęłyście może jak się miewają Nonna i mała bezłapka?? Ja mocno trzymam za nie kciuki.
mała bezłapka nie żyjemiała mieć we wtorek zabieg obcinania ogonka i we wtorek rano znaleziono ją martwą [']
jest w szpitaliku czarny kot po amputacji tylnej łapy, ale nie wiem, kto to, siedział w budce, jutro zajrzę do niego.
No i jest koteczka, na oko jakieś 4 m-ce, po pogryzieniu przez psa (dziś odkryliśmy ślady), ma niedowład tylnych nóżekKrzysiek ją dziś masował i ćwiczył nóżki, bo zanik mięśni tam jest... kotka ciągnie nóżęta za sobą, lewa łapka stara sie chodzić, prawa nie bardzo... Kotka robi kupkę świadomie, natomiast nie wiem, jak z sikaniem, miała pełny pęcherz, zsiusiała się dopiero po kąpieli, kiedy Krzysio suszył ją suszarką, pęcherz zadziałał pod wpływem ciepła. Dr Iwona mówiła dziś, że prawdopodobnie koteczka będzie chodzić, ale przydałby się tymczas... :( Etka ma jej foteczki
Magija pisze:czy w schronie jest nadal Indiana?
Georg-inia pisze:fufu pisze:Dziewczyny, zerknęłyście może jak się miewają Nonna i mała bezłapka?? Ja mocno trzymam za nie kciuki.
mała bezłapka nie żyjemiała mieć we wtorek zabieg obcinania ogonka i we wtorek rano znaleziono ją martwą [']
jest w szpitaliku czarny kot po amputacji tylnej łapy, ale nie wiem, kto to, siedział w budce, jutro zajrzę do niego.
No i jest koteczka, na oko jakieś 4 m-ce, po pogryzieniu przez psa (dziś odkryliśmy ślady), ma niedowład tylnych nóżekKrzysiek ją dziś masował i ćwiczył nóżki, bo zanik mięśni tam jest... kotka ciągnie nóżęta za sobą, lewa łapka stara sie chodzić, prawa nie bardzo... Kotka robi kupkę świadomie, natomiast nie wiem, jak z sikaniem, miała pełny pęcherz, zsiusiała się dopiero po kąpieli, kiedy Krzysio suszył ją suszarką, pęcherz zadziałał pod wpływem ciepła. Dr Iwona mówiła dziś, że prawdopodobnie koteczka będzie chodzić, ale przydałby się tymczas...
Etka ma jej foteczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 437 gości