_kathrin pisze:A Skarbek dziś szalejezaczepia inne koty, turla się po dywanie, bawi się w berka z Żabą, wyładował się na pufie a drapak miał niecały metr obok.
chyba mu dobrze
A jednak farciarz z niego.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_kathrin pisze:A Skarbek dziś szalejezaczepia inne koty, turla się po dywanie, bawi się w berka z Żabą, wyładował się na pufie a drapak miał niecały metr obok.
chyba mu dobrze
czarna_agis pisze:_kathrin pisze:jutro będę zdjęcia i dłuższa relacja. Skarbek się rozbestwił, pogardził mokrym
_kathrin pisze:Trochę poszaleje z innymi kotami, z mojego punktu widzenia bawić się to on nie umie za bardzo. No chyba że walenie się łapami po garbach jest fajną rozrywką
Aleba pisze:_kathrin pisze:Trochę poszaleje z innymi kotami, z mojego punktu widzenia bawić się to on nie umie za bardzo. No chyba że walenie się łapami po garbach jest fajną rozrywką
Dla niektórych na pewno bardzo fajną
Podpisano: Aleba - opiekunka 3 kotów dresiarzy, które swoje uczucia okazują za pomocą oszalałej młocki łapskami i wgryzania się w tętniczkę szyjną sparingpartnera
Wielbłądzio pisze:Bidę mam ja, od dwóch latteraz choruje na pęcherz, chodzi po domu i krzyczy z bólu, tolfe i no-spa nie pomagają
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, northh i 200 gości