Dwa kochane kotki - Tofik szczęśliwy w DS, Ignaś['] za TM :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie lut 01, 2009 15:03

Właśnie dostałam kolejną porcję zdjęć małego słodziaka :D

Obrazek Obrazek Obrazek
fufu

Post » Nie lut 01, 2009 15:13

Ale słodki bąbel z niego, taki przypakowany puchatek :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie lut 01, 2009 16:26

słodki kotek;)

alodona

Od: Sob mar 15, 2008 17:52

Post » Nie lut 01, 2009 18:48

fufu pisze:Duzi Poldusia-Tofika obiecali zalogować się na forum i osobiście przekazywać informacje o maluchu.

Bardzo na to liczę :wink: :D
Polduś vel Tofik jest prześliczny :1luvu:
Z małego, chorego buraska zrobił się cudny , miziasty koteczek :love:
I tak dobrze trafił :D bardzo się cieszę :ryk:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie lut 01, 2009 20:48

No w końcu fotki, bo już miałam udusić fufu, ze obiecała i nie ma!
Tofik pięknie się prezentuje. Jego braciszek też ma się dobrze, hasa i wariuje i każdą noc spędza ze swoimi dużymi w łóżku.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Nie lut 01, 2009 21:43

CoolCaty pisze:No w końcu fotki, bo już miałam udusić fufu, ze obiecała i nie ma!
Tofik pięknie się prezentuje. Jego braciszek też ma się dobrze, hasa i wariuje i każdą noc spędza ze swoimi dużymi w łóżku.

To w samą porę wstawiłam fotki i jest szansa, że nie zostanę uduszona.
Tofik też śpi w łóżku :D Mały głupolek bał się na początku drapaka :roll: Pomogły kropelki walerianowe i już jest szał :D
fufu

Post » Nie lut 01, 2009 22:07

Czyli super domki znaleźli :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lut 02, 2009 23:23

gosiaa pisze:Czyli super domki znaleźli :)

Ale fajowsko :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lut 05, 2009 12:50

Co tam słychać u chłopaków? :D
Są jakieś newsy od Ignasia?

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw lut 05, 2009 23:10

Tak, Aga, newsy mamy codziennie niestety, bo Ignaś właśnie walczy z panleukopenią.
Jego brat jest zdrowy, został zaszczepiony i czuje się dobrze.
Ignaś walczy, dostaje leki wszystkie możliwe, spędza w lecznicy przedpołudnia i wieczory na kroplówkach. Dostał krew od Cardiamida od mokkuni. Będę dawać znać jak z malutkim.

CoolCaty

Post » Czw lut 05, 2009 23:36

Hej! Witam serdecznie. Jestem nowa na forum, do tej pory reprezentowała mnie fufu(skarb najdroższy). To u mnie(znaczy się u nas) znalazł nowy dom Polduś , teraz już Tofik. Mam nadzieję że u nas spełnią się jego kocie marzenia . rozpieszczamy go jak możemy , a on się odwdzięcza totalną tolerancją wobec nas wszystkich, zabawami i mruczeniem przy mizianiu. Dzięki dziewczynom , czyli fufu i coolcaty nasz brzdąc ma się świetnie, wiem ze jego brat trochę choruje(trzymamy za niego kciuki). Tofik jest zaszczepiony, więc mam nadzieję że już nic go nie dopadnie! Apetyt ma niesamowity, siły na zabawy niewyczerpane, no a po aktywnym dniu śpi spokojnie z nami w łóżku(ciepluchi przytulacz)... Pozdrawiam cieplutko wszystkich , a specjalne buziaki dla fufu i coolcaty, to są anioły nie ludzie!

truśka

Od: Czw lut 05, 2009 21:57

Post » Pt lut 06, 2009 0:27

Ignasiu musisz wygrać!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lut 06, 2009 8:48

truśka pisze:Hej! Witam serdecznie. Jestem nowa na forum, do tej pory reprezentowała mnie fufu(skarb najdroższy). To u mnie(znaczy się u nas) znalazł nowy dom Polduś , teraz już Tofik. Mam nadzieję że u nas spełnią się jego kocie marzenia . rozpieszczamy go jak możemy , a on się odwdzięcza totalną tolerancją wobec nas wszystkich, zabawami i mruczeniem przy mizianiu. Dzięki dziewczynom , czyli fufu i coolcaty nasz brzdąc ma się świetnie, wiem ze jego brat trochę choruje(trzymamy za niego kciuki). Tofik jest zaszczepiony, więc mam nadzieję że już nic go nie dopadnie! Apetyt ma niesamowity, siły na zabawy niewyczerpane, no a po aktywnym dniu śpi spokojnie z nami w łóżku(ciepluchi przytulacz)... Pozdrawiam cieplutko wszystkich , a specjalne buziaki dla fufu i coolcaty, to są anioły nie ludzie!

No nareszcie! :D Fajnie, że jesteś Anitko :D
fufu

Post » Pt lut 06, 2009 9:18

fufu pisze:
truśka pisze:Hej! Witam serdecznie. Jestem nowa na forum, do tej pory reprezentowała mnie fufu(skarb najdroższy). To u mnie(znaczy się u nas) znalazł nowy dom Polduś , teraz już Tofik. Mam nadzieję że u nas spełnią się jego kocie marzenia . rozpieszczamy go jak możemy , a on się odwdzięcza totalną tolerancją wobec nas wszystkich, zabawami i mruczeniem przy mizianiu. Dzięki dziewczynom , czyli fufu i coolcaty nasz brzdąc ma się świetnie, wiem ze jego brat trochę choruje(trzymamy za niego kciuki). Tofik jest zaszczepiony, więc mam nadzieję że już nic go nie dopadnie! Apetyt ma niesamowity, siły na zabawy niewyczerpane, no a po aktywnym dniu śpi spokojnie z nami w łóżku(ciepluchi przytulacz)... Pozdrawiam cieplutko wszystkich , a specjalne buziaki dla fufu i coolcaty, to są anioły nie ludzie!

No nareszcie! :D Fajnie, że jesteś Anitko :D

Anitko, witaj na forum i dawaj nam znać jak mały wariuje w nowym domku. I jakieś zdjęcie kotka z córcią plisss :)

CoolCaty

Post » Pt lut 06, 2009 12:41

Anita witaj na forum :)

Za Ignasia trzymamy wielkie, wielkie kciuki.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]