fufu pisze:Duzi Poldusia-Tofika obiecali zalogować się na forum i osobiście przekazywać informacje o maluchu.

CoolCaty pisze:No w końcu fotki, bo już miałam udusić fufu, ze obiecała i nie ma!
Tofik pięknie się prezentuje. Jego braciszek też ma się dobrze, hasa i wariuje i każdą noc spędza ze swoimi dużymi w łóżku.
gosiaa pisze:Czyli super domki znaleźli
truśka pisze:Hej! Witam serdecznie. Jestem nowa na forum, do tej pory reprezentowała mnie fufu(skarb najdroższy). To u mnie(znaczy się u nas) znalazł nowy dom Polduś , teraz już Tofik. Mam nadzieję że u nas spełnią się jego kocie marzenia . rozpieszczamy go jak możemy , a on się odwdzięcza totalną tolerancją wobec nas wszystkich, zabawami i mruczeniem przy mizianiu. Dzięki dziewczynom , czyli fufu i coolcaty nasz brzdąc ma się świetnie, wiem ze jego brat trochę choruje(trzymamy za niego kciuki). Tofik jest zaszczepiony, więc mam nadzieję że już nic go nie dopadnie! Apetyt ma niesamowity, siły na zabawy niewyczerpane, no a po aktywnym dniu śpi spokojnie z nami w łóżku(ciepluchi przytulacz)... Pozdrawiam cieplutko wszystkich , a specjalne buziaki dla fufu i coolcaty, to są anioły nie ludzie!
fufu pisze:truśka pisze:Hej! Witam serdecznie. Jestem nowa na forum, do tej pory reprezentowała mnie fufu(skarb najdroższy). To u mnie(znaczy się u nas) znalazł nowy dom Polduś , teraz już Tofik. Mam nadzieję że u nas spełnią się jego kocie marzenia . rozpieszczamy go jak możemy , a on się odwdzięcza totalną tolerancją wobec nas wszystkich, zabawami i mruczeniem przy mizianiu. Dzięki dziewczynom , czyli fufu i coolcaty nasz brzdąc ma się świetnie, wiem ze jego brat trochę choruje(trzymamy za niego kciuki). Tofik jest zaszczepiony, więc mam nadzieję że już nic go nie dopadnie! Apetyt ma niesamowity, siły na zabawy niewyczerpane, no a po aktywnym dniu śpi spokojnie z nami w łóżku(ciepluchi przytulacz)... Pozdrawiam cieplutko wszystkich , a specjalne buziaki dla fufu i coolcaty, to są anioły nie ludzie!
No nareszcie!Fajnie, że jesteś Anitko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości