Znajomi niech się nie zastanawiają tylko zabierają rudzielca z klatki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Wysłałam Wam maila z propozycją kota dla znajomych. Ma baaaardzo zdecydowany kolor:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
panna rozyczka pisze:Dziewczyny... nie wiem co powiedzieć. Nie umiem sprzedawać kotów. Jestem beznadziejna. Rozmawiam ze znajomymi, są zdecydowani, już im szukam kota, zawracam Wam głowę, daję nadzieję, a jak przychodzi co do czego, że już kot jest to następuje wśród znajomych jakiś odwrót, wycofanie. "Że to tak szybko? Oni nie byli przygotowani, że to tak z dnia na dzień itp. itd"
Zła jestem i jest mi przykro, bo się wygłupiłam kolejny raz
Jak jacyś jeszcze znajomi będą zainteresowani to niech sami się orientują. Ja tracę na tym za dużo nerwów.
panna rozyczka pisze:Dziewczyny czy ten rudy kocurek jak go ruru określiła: Beta Karoten jest jeszcze w lecznicy u Ani? Ktoś go widział. Mam chętną Panią. Pan chciała Karmelka, ale wysłaliśmy jej fotki Karotena i jest zdecydowana (podobno) . przed chwilą dzwoniła do Radka i chciałaby go odebrać dziś z lecznicy jeśli jeszcze jest. Może któraś z was coś wie, albo ma numer do CoolCaty.
annskr pisze:Pani dzwoniła, nie tylko ona, jak rudy, to telefonów sporo.
Będziemy gadać i wybierać najlepszy domek.
Georg-inia pisze:annskr pisze:Pani dzwoniła, nie tylko ona, jak rudy, to telefonów sporo.
Będziemy gadać i wybierać najlepszy domek.
Ania, jakby ktoś chciał kotkę, to w schronie jest biało ruda India...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 107 gości