mar9 pisze:Liwia_ pisze:Tez nie wiem kto by mogl miec... moze ktos doradzi?
wydaje mi się, że schronisko powinno mieć
nie ma...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Liwia_ pisze:Tez nie wiem kto by mogl miec... moze ktos doradzi?
wydaje mi się, że schronisko powinno mieć
pini1 pisze:bardzo prosimy o zwrot klatki łapki nadal do nas nie dotarła
potrzebujemy jej w innych miejscach
Lidka pisze:A jestes w stanie je zlapac?
Przeciez do mnie moga przyjechac.
Misia ma sie bardzo dobrze, swietnie wpasowala sie w towarzystwo. Troche ja rozpuscilam w jedzeniu, bo teraz juz ciagle czeka na swoja porcje serka bielucha. Zreszta koty teraz jedza jak smoki.
Te dwa kotki to dziewczyny czy chlopaki?
Lidka pisze:A jestes w stanie je zlapac?
Misia ma sie bardzo dobrze, swietnie wpasowala sie w towarzystwo. Troche ja rozpuscilam w jedzeniu, bo teraz juz ciagle czeka na swoja porcje serka bielucha. Zreszta koty teraz jedza jak smoki.
justyna8585 pisze:Lidka pisze:A jestes w stanie je zlapac?
Nie dadzą mi sie złapać,moje je pogłaskać,ale złapać? za bardzo wystraszone...
Pani Lidko planuje zrobić wyróżnioną aukcje dla Misi...myśle,że na pewno będzie spory odzew.Nie chce ejchać płącić 12,50,jesli stary opis nie zgadzałby sie z nowym...Niech Pani napisz jakiego domu dla niej szukamy,jaka jest z charakteru?
100 zł,które pozostało z bazarku z wina będzie przekazane mar9 na kotke(nie pamiętam imienia).Teraz już mogę spokojnie napisać, że gdyby nie Pani Maria wtedy,to kotka zostałaby zabita przez "właścicieli".Wszystko trzeba było robić po cichu...osoba,która wylicytowała winko z dogomanii zgadza sie na to.
Lidka pisze:Poprawilam.
Przy okazji:)
Miśka jest coraz smielsza, od kilku dni juz moge ja spokojnie glaskac przy jedzeniu. Wyglada bardzo ladnie, jest zdrowa. Bawi sie pieknie z innymi kotami. Czasem probuja sie urwac na pozostala czesc piwnicy. Staram sie to ograniczac bo po takiej wyprawie zwykle sa brudne.
Jest taka sprytna, ze potrafi mnie za kazdym razem zmobilizowac do wziecia serka. Bo jak ją widze jak czeka na swoja porcje i sledzi kazdy moj ruch to teraz juz pamietam zeby wziac:))
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 100 gości