Liska spi z Dużą pod kołderką we własnym wymarzonym domku:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 31, 2009 21:20

Aanka pisze:podziwiam jesteś niesamowita ogarniasz wszystko i do tego się trzymasz . Będzie dobrze musi być dobrze ! Buziak dla choruszka :oops:

Od nas również- miziaki wielkie :D
Trzymaj sie :D
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie lut 01, 2009 12:06

Asiu, przykro mi z powodu Jerzyka.... mam nadzieję że z Liseczką jest dużo lepiej.

Trzymajcie się cieplutko :ok:

Kamila

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lut 02, 2009 21:06

Dzisiaj wzielam urlop ze wzgledu na Jerzyka. Wrocilismy do domu o 13.00, wreszcie z wieksza nadzieja w sercu (wyniki Jerzyka poprawily sie, wiec jego szanse rosna :D ). Postanowilam po raz kolejny wypuscic Liske na pokoje. Mela szalala w ogrodzie, a ja zostawilam otwarte drzwi azylu Lisi i czekalam na efekty (wczesniej ilekroc wychodzilam z nia na szyi na pokoje kicia smigala z powrotem do siebie). Liseczka siedziala na okienku, z ktorego przy otwartych drzwiach widzi caly pokoj i obserwowala. Oczywiscie zaczely sie wycieczki rezydentow do kolezany. Troche prychajac z niesmakiem znosila ich towarzystwo, wyzeranie z miseczek etc. Jednak gdy Demon wskoczyl do niej na okno (a przeciez mogl na drugie :twisted: ) to juz sie panna wkurzyla. Zeskoczyla obrazona do swojej budki. Wyprosilam towarzystwo, ale drzwi zostawilam otwarte. Liseczka jednak jednoznacznie pokazala, ze Ona to che byc u siebie, oczywiscie najlepiej ze mna :roll: Nic nie wyszlo z planow przeprowadzki :wink: Pozniej jeszcze przyjmowala Mele (oczywiscie w porogu), naprychala na nia (Mela znosi to grzecznie i spokojnie, z niejakim zdziwieniem :wink: ),zjezyla sie i tak sobie wszystkie w tym progu stalysmy :roll: W końcu dalam za wygrana, odeslalam psine i zajelam sie miziankami z Liseczka. Taaaak, tak to ma wygladac wg Liski- tylko my dwie :wink: Skoro dobrze jej tam i tak woli, to coz... Pocieszam sie, ze ma miejsce do biegania, okna na swiat... Bedziemy probowac...

Byla dzis u mnie kolezana i zachwycila sie Liską (niestety ma ostrego psa, wiec o kocie nawet marzyc nie moze). Coprawda kicia nie starala sie byc jej kolnierzykiem, ale hojnie rozdawala caluski i nadstawiala sie do glaskow:))
Liseczka nadal jest bardzo szczupla (kolezanka twierdzi, ze chuuuda, ale na tle moich spaslakow to rzeczywiscie Lisia jest anorektyczka), bo wybrednisia z niej niesamowita! Staram sie jej dogadzac i zgadywac zmienne gusta :wink:
Jeszcze troszke cialka i zaczniemy szukac domku
:wink: Ale tylko najlepszego z najlepszych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przez dluzszy czas korespondowalam z domkiem, ktory bardzo chcial adoptowac Liske. Panstwo sprawiali bardzo dobre wrazenie. Mieszkali na patrerze wiec postawilam warunek zabezpieczenia okien. Niby sie zgodzili, ale gdy napisalam o umowie adopcyjnej juz sie nie odezwali.
A my szukamy domku z marzen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiamy Kochane Cioteczki baaaaardzo goraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lut 02, 2009 21:16

:D domki się powinny prosic i w długiej kolejce ustawiać żeby Liska chciała u nich zamieszkać :D

jestem pewna, że znajdziesz dla niej domek marzeń :oops:

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Wto lut 03, 2009 8:51

ja juz wrzucilam Lisiunie na alegratke na Poznan i na adopcje org :)
i wyslalam ogloszenie do lodzkich cioteczek ogloszeniowych, oj nie odpedzisz sie od telefonow :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto lut 03, 2009 8:58

Etka pisze:ja juz wrzucilam Lisiunie na alegratke na Poznan i na adopcje org :)
i wyslalam ogloszenie do lodzkich cioteczek ogloszeniowych, oj nie odpedzisz sie od telefonow :)

Dziekiuje Jowitko :1luvu: , ze napisalas za mnie ogloszenie. Ja ostatnio nie mam na nic czasu ani sil :( Wczoraj dzieki urlopowi mialam popoludnie dla siebie (mialam nadrobic zalkeglosci w domu itp. itd.), ale wiekszosc przespalam :oops: I nic mi sie nie chcialo, tylko miziac Footerka ukochane!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto lut 03, 2009 9:05

Ja postaram się dziś wieczorem jak wrócę do domku powrzucać :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto lut 03, 2009 9:14

Mam taka anorektyczke :) w domu Gaje:)
I chuda jest od zawsze. Ja spanikowana robie badania a Ona ma wyniki w gornych granicach:) wiec wiem jak to jest karmic takiego niejadka:) uu nas przebojem jest recorvery RC za 12 zl puszeczka :roll: :roll: kot drozyszy niz najlepszy wypasiony rasowiec :lol: :lol: :lol:

Trzymam kciuki za Liske:) jest sliczna dziewczyna i za najlepszy domek
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto lut 03, 2009 9:26

aga9955 pisze:Mam taka anorektyczke :) w domu Gaje:)
I chuda jest od zawsze. Ja spanikowana robie badania a Ona ma wyniki w gornych granicach:) wiec wiem jak to jest karmic takiego niejadka:) uu nas przebojem jest recorvery RC za 12 zl puszeczka :roll: :roll: kot drozyszy niz najlepszy wypasiony rasowiec :lol: :lol: :lol:

Trzymam kciuki za Liske:) jest sliczna dziewczyna i za najlepszy domek

Liseczka tez najbardziej lubi RC resovery :lol: Wkrotce koty puszcza mnie z torbami, a raczej z tobolkiem :roll: Ale coz, na milosc nie ma rady :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lut 03, 2009 11:18

racja, na milosc nie ma zadnej rady :)

pozdrawiam serdecznie

Jerzykowko, wylicytowalas kalendarz, mam dla Ciebie propozycje biznesowa :)

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Wto lut 03, 2009 12:45

Asia- śpij i odpoczywaj, nabieraj sił kobieto, też Ci się coś należy. Futerka wyzdrowieją, a Ty nam padniesz!!!!
Witaminki Ci przysłać? :lol: :wink:

Trzymam kciuki i zapraszam w odwiedziny na kawkę, może razem z agą się zabierzesz? Wypijecie moje urodzinowe!!!! Okrągłe! :oops:

czia

Od: Wto cze 19, 2007 13:19

Post » Wto lut 03, 2009 12:50

Liska jest najpiekniejszym kotem jakiego moje oczy widziały przez 30 lat mojego życia, mam nadzieje ,ze znajdzie domek taki , ktory nie pozwoli jej juz sie nigdzie ruszyc !!!!!!!
Obrazek

Dagires

Od: Pt gru 12, 2008 15:41

Post » Wto lut 03, 2009 12:58

Oj no to jak ogłoszenia już wiszą to mocno trzymamy kciuki za super domek :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lut 03, 2009 13:51

jerzykowka pisze:Przez dluzszy czas korespondowalam z domkiem, ktory bardzo chcial adoptowac Liske. Panstwo sprawiali bardzo dobre wrazenie. Mieszkali na patrerze wiec postawilam warunek zabezpieczenia okien. Niby sie zgodzili, ale gdy napisalam o umowie adopcyjnej juz sie nie odezwali.

To widocznie nie był ten domek :roll:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto lut 03, 2009 16:53

Czyżby bajka dobiegała końca :?: :dance:

Aanka

Od: Pt sie 29, 2008 20:06

[poprzednia][następna]