mb pisze:mjs pisze:Tylko tyle???
Na otarcie łez - wystarczy![]()
Szczęście trzeba dawkowac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:mjs pisze:Tylko tyle???
Na otarcie łez - wystarczy![]()
mb pisze:Bardzo zaciekawił mnie ten nowy koci kibelek![]()
Czegoś podobnego jeszcze nie widziałam
kasia86 pisze:Rzeczywiście, prawie już żadnej różnicy nie widać.
Obaj dostają równo jedzonka.![]()
ko_da1 pisze:Jolu po ciężkim dniu dobrze jest tutaj zajrzeć , tych dwóch szczęśliwców na pieknych zdjęciach to najlepszy plaster na skołatanie nerwy![]()
obaj sa przecudni
poprostu słów brak
![]()
![]()
anna09 pisze:kasia86 pisze:Rzeczywiście, prawie już żadnej różnicy nie widać.
Obaj dostają równo jedzonka.![]()
Baksiu dorównał Ginusiowi, czy odwrotnie?
pisiokot pisze:Dobrze jest też zajrzeć rano do kochanych pulpecików na dobry początek dnia![]()
kasia86 pisze:anna09 pisze:Baksiu dorównał Ginusiowi, czy odwrotnie?
Ginuś dorównuje Baksiowi.
kasia86 pisze:Co u koteczków?
mb pisze:Bisia, Kasia, Kropcia oraz ja przesyłamy Wam pozdrowienia, całusy, głaski i mizianki![]()
mb pisze:Nie zamęczcie się pracą![]()
Trochę odpoczynku - to także ważna rzecz
anna09 pisze:Dzisiaj, po moim powrocie do domu, Baksiu był w wyśmienitym wręcz humorzeKiedy ścieliłam łóżko (rano mi się nie udało, bo zaraz po śniadanku, Baksiu postanowił wrócić w pielesze na drzemkę), podszedł do łóżka i wyciągnął łapki tak jakby do drapania drewnianej ramy (nigdy wcześniej tego nie robił) i patrzył na mnie. Ja do niego: "Ej, kolego..." a on w radosnych podskokach pobiegł do drapaka i zaczął energicznie drapać patrząc na mnie jakby mówił "Ja tylko się z Tobą droczyłem"
Potem zaczął biegać (dalej tak podskakując) atakując różne zabawki i krążąc wokół mnie. Kiedy się zatrzymywał a ja pytałam go o ten dobry humor, znowu robił bieg w podskokach
Wyglądał cudnie
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 20 gości