Baks ['], Gin i Mundek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 19, 2009 22:13

mb pisze:
mjs pisze:Tylko tyle??? :evil:

Na otarcie łez - wystarczy :wink: :lol:

Szczęście trzeba dawkowac :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon sty 19, 2009 22:19

mb pisze:Bardzo zaciekawił mnie ten nowy koci kibelek :!:
Czegoś podobnego jeszcze nie widziałam :lol:

Przyznaję się, że pomysł na koci kibelek nie jest mój. Skopiowałam go z zachodnich sklepów internetowych. Niestety telefoniczne ustalanie koloru nie było dobrym pomysłem, bo kibelek jest jaśniejszy od pozostałych elementów aranżacji :wink: przedpokoju i trzeba będzie zrobić nowy :roll: Ten za jakiś czas będzie do wzięcia :wink:
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Pon sty 19, 2009 22:22

kasia86 pisze:Rzeczywiście, prawie już żadnej różnicy nie widać.
Obaj dostają równo jedzonka. :lol: :wink:

Baksiu dorównał Ginusiowi, czy odwrotnie? :?

anna09

Post » Pon sty 19, 2009 22:56

Jolu po ciężkim dniu dobrze jest tutaj zajrzeć , tych dwóch szczęśliwców na pieknych zdjęciach to najlepszy plaster na skołatanie nerwy 8) :lol: obaj sa przecudni :!: poprostu słów brak :lol: 8)

ja to tak tylko sobie myśle że byłoby super widzieć jakieś wspolne foto z ich Dużą :wink: zawsze jakaś miła cioteczka przeciez może pstryknąć kilka ujęć :mrgreen:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Wto sty 20, 2009 9:49

ko_da1 pisze:Jolu po ciężkim dniu dobrze jest tutaj zajrzeć , tych dwóch szczęśliwców na pieknych zdjęciach to najlepszy plaster na skołatanie nerwy 8) :lol: obaj sa przecudni :!: poprostu słów brak :lol: 8)

Dobrze jest też zajrzeć rano do kochanych pulpecików na dobry początek dnia :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto sty 20, 2009 10:14

anna09 pisze:
kasia86 pisze:Rzeczywiście, prawie już żadnej różnicy nie widać.
Obaj dostają równo jedzonka. :lol: :wink:

Baksiu dorównał Ginusiowi, czy odwrotnie? :?

Ginuś dorównuje Baksiowi. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw sty 22, 2009 15:51

anna09 pisze:Z bliska :love:
Obrazek Obrazek Obrazek

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
:D
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Nie sty 25, 2009 16:36

pisiokot pisze:Dobrze jest też zajrzeć rano do kochanych pulpecików na dobry początek dnia :wink:

kasia86 pisze:
anna09 pisze:Baksiu dorównał Ginusiowi, czy odwrotnie? :?

Ginuś dorównuje Baksiowi. :wink:

Ty są ciosy prosto w moje serce :wink:

Teraz wpadłam tylko na chwilkę, bo dzisiaj niestety pracuję i teraz mam tylko przerwę po przedpołudniowych a przed wieczornymi zajęciami. Może jutro uda mi się napisać coś więcej, co słychać u chłopaków (chociaż niewiele słychać... nuda :roll: ).

Chłopaki, poza tradycyjnym kocim okazywaniem uczuć, w dość niekonwencjonalny sposób pokazują mi, że mnie kochają...

Obrazek

:lol:

anna09

Post » Nie sty 25, 2009 16:44

anna09 pisze:Chłopaki, poza tradycyjnym kocim okazywaniem uczuć, w dość niekonwencjonalny sposób pokazują mi, że mnie kochają...
Obrazek
:lol:

Piękne serduszko :ryk:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie sty 25, 2009 22:15

fotki z bliska superowe a serduszko bezkonkurencyjne 8) :lol: 8)
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Pt sty 30, 2009 21:32

Co u koteczków?
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie lut 01, 2009 16:08

Bisia, Kasia, Kropcia oraz ja przesyłamy Wam pozdrowienia, całusy, głaski i mizianki :D

Nie zamęczcie się pracą :wink:
Trochę odpoczynku - to także ważna rzecz :lol:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto lut 03, 2009 0:09

kasia86 pisze:Co u koteczków?

Koteczki mają się bardzo dobrze :D

mb pisze:Bisia, Kasia, Kropcia oraz ja przesyłamy Wam pozdrowienia, całusy, głaski i mizianki :D

Bardzo dziękujemy :D

mb pisze:Nie zamęczcie się pracą :wink:
Trochę odpoczynku - to także ważna rzecz :lol:

Poniższe zdjęcia pokazują, że równowaga pomiędzy pracą i wypoczynkiem została zachowana... przynajmniej u niektórych z nas :wink: Podczas wytężonej pracy pamietaliśmy też o higienie 8)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Teraz jest dla mnie bardzo pracowity czas, ale jak widać chłopaki dzielnie mi pomagają :D

Dzisiaj, po moim powrocie do domu, Baksiu był w wyśmienitym wręcz humorze :D Kiedy ścieliłam łóżko (rano mi się nie udało, bo zaraz po śniadanku, Baksiu postanowił wrócić w pielesze na drzemkę), podszedł do łóżka i wyciągnął łapki tak jakby do drapania drewnianej ramy (nigdy wcześniej tego nie robił) i patrzył na mnie. Ja do niego: "Ej, kolego..." a on w radosnych podskokach pobiegł do drapaka i zaczął energicznie drapać patrząc na mnie jakby mówił "Ja tylko się z Tobą droczyłem" :lol: Potem zaczął biegać (dalej tak podskakując) atakując różne zabawki i krążąc wokół mnie. Kiedy się zatrzymywał a ja pytałam go o ten dobry humor, znowu robił bieg w podskokach :D Wyglądał cudnie :love:

Pozdrawiamy wszystkie ciocie, a ich kotkom przesyłamy mnóstwo mizianek :D

anna09

Post » Wto lut 03, 2009 0:25

Widać jak się chłopcy przemęczają pracując z Tobą. :D
Woleli by z pewnością, być przy Tobie na łóżeczku. :wink:

Jak dobrze, że oni są razem u Ciebie! :1luvu:

Pozdrawiamy i życzymy dobrej nocki. :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto lut 03, 2009 14:14

anna09 pisze:Dzisiaj, po moim powrocie do domu, Baksiu był w wyśmienitym wręcz humorze :D Kiedy ścieliłam łóżko (rano mi się nie udało, bo zaraz po śniadanku, Baksiu postanowił wrócić w pielesze na drzemkę), podszedł do łóżka i wyciągnął łapki tak jakby do drapania drewnianej ramy (nigdy wcześniej tego nie robił) i patrzył na mnie. Ja do niego: "Ej, kolego..." a on w radosnych podskokach pobiegł do drapaka i zaczął energicznie drapać patrząc na mnie jakby mówił "Ja tylko się z Tobą droczyłem" :lol: Potem zaczął biegać (dalej tak podskakując) atakując różne zabawki i krążąc wokół mnie. Kiedy się zatrzymywał a ja pytałam go o ten dobry humor, znowu robił bieg w podskokach :D Wyglądał cudnie :love:

Wy się rozumiecie bez słów! :lol: Gin i Baks byli ci pisani po prostu :1luvu: :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

[poprzednia][następna]