Uschi a może poszukaj jakiegoś takiego wcale nie standardowego domu? To pomaga Panom Bezom osiągać pełnie bezowatości... no chociaż w sumie to Qua zmienia się w warzywniak to może lepiej jednak jakiś rozumny domek. Bezowatość wymaga pielęgnacji!
Dziewczyny jeśli nic nie napiszę na wątku to znaczy, że dostałam zawału. Normalnie już mnie boli serce jak myślę o tym okropnym USG, w ogóle to po co mi takie informacje? To znaczy ja wiem, że USG powinno być szybciej zrobione ale strasznie się bałam... bo jakby wyniki tak na początku wyszły straszne to... to pewnie dalej bym walczyła.
No i nie umierajcie mi tutaj! Kurcze no! Wiecie jak to jest... bo musiałabym Was gdzieś uprzątnąć i w ogóle, a mi się taaaak nie chce!
Co do wyżerki to wyżerka będzie jeszcze w gabinecie lekarskim tuż po badaniu. Nie ma innej opcji, ja już słyszę te stęki.. jeszcze kiedyś jak miauczał to było ok ale teraz jak stęka

wyobrażacie sobie jechać z kimś uwięzionym w budce kto stęka, jęczy, mamroli pod nosem? Ja niestety sobie wyobrażam, widzę te tysiące spojrzeń we mnie wbitych. Całe szczęście będziemy jechać w porze w której starsze babcie nie grasują to może dotrwamy jakoś...