Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Espi jest ogłoszona na:
- allegro.pl
- ogloszenia.wp.pl
- ale.gratka.pl
- eoferty.com.pl
- polskastrefa.eu
- mojpupil.pl
- koty.civ.pl
- afisze.pl
Petka-P1 pisze:Cameo ..... ja ogłaszam też Espi na allegro...więc proszę nie aktualizuj Ty ponownie.... i śliczności jest jeszcze na gumtree
Lady trafiła do mnie, dostała nowe, piękne imię i szansę na lepsze życie. Nazywa się Espi (Esperanza to po hiszpańsku nadzieja) Na początku kotka była bardzo agresywna, wogóle nie wychodziła spod wanny, na każdą próbę "kontaktu" reagowała agresją (głównie warczeniem) Po terapi dr. Bacha/Feliway kotka stała się odważniejsza, coraz częściej do mnie wychodziła i pozwalała się głaskać. Teraz Espi bez problemu chodzi po całym mieszkaniu, jest baaaardzo miziasta i zaczeła sypiać z nami w łóżku. Jednak w kontaktach z kotami woli zachować dystans, tzw. koty są, ale "niewidzialne" Dlatego szukam jej niezakoconego domu, takiego w którym będzie kochana i rozpieszczana, domku który pokocha ją taką jaką jest. Espi jest kuwetkowa, zaszczepiona, nie grymasi przy jedzeniu, nie lubi jazdy samochodem. Przed oddaniem do nowego domku, zostanie wysterylizowana.
Petka-P1 pisze:zrobione
Cameo pisze:Petka-P1 pisze:zrobione
![]()
Nie mam jeszcze nic na koncie, a weterynarz zaczyna mi już delikatnie przypominać o zadłużeniu....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 75 gości