ale póki nie ma mojego adresu, mogę spać spokojnie... chyba...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:na pewno soma ja chiba jestem nawet całkiem kreatywna
![]()
![]()
ale jak się tak chwilę zastanowić... to w sumie PO CO???
jakimiś wykrętnymi podstępami zdobywać adresy, szukać odpowiednich opakowań, pakować toto szczelnie, taszczyć na pocztę, płacić za wysyłkę (niemało, bo cholerstwo upasione)... i jeszcze w efekcie narażać się na jakieś forumowe niesnaski
...
przecież zdecydowanie prościej i taniej wypuścić całą zarazę pod śmietnik albo w przypływie dobroci wywieźć na wieś
Wielbłądzio pisze:Pańcia, która sama przymiera z głodu, właśnie zrobiła zamówienie w Zooplusie za ponad 250 złotych
Pomyślałam sobie, że niech się jeszcze przed przeprowadzką pod śmietnik najedzą po raz ostatni w życiu Miamorków i Bozity
Wielbłądzio pisze:
a tak w ogóle - to ile cholera by było fajnych rzeczy dla mnie zamiast tej paszy dla darmozjadów: pięknej bielizny, książek, czerwonego wina... sama od lat nie mogę wyjść z podziwu nad własną głupotą
bo czy nie trzeba być kretynką, żeby ciężko pracować i pomimo tego osobiście biedować, za to zarabiać ni mniej ni więcej tylko na wonną zawartość kocich kuwet
![]()
![]()
???
Anuk pisze:Wielbłądzio pisze:
a tak w ogóle - to ile cholera by było fajnych rzeczy dla mnie zamiast tej paszy dla darmozjadów: pięknej bielizny, książek, czerwonego wina... sama od lat nie mogę wyjść z podziwu nad własną głupotą
bo czy nie trzeba być kretynką, żeby ciężko pracować i pomimo tego osobiście biedować, za to zarabiać ni mniej ni więcej tylko na wonną zawartość kocich kuwet
![]()
![]()
???
Ta odkrywcza refleksja towarzyszy i mnie od jakiegoś czasu
Wielbłądzio pisze:
myślę, iż stopień naszego kretynizmu mierzy się w ilości urobku w kuwetachniestety, przoduję
![]()
a Ty skaska zajmujesz niechlubne drugie miejsce zaraz za mną
...
Wielbłądzio pisze:kiedyś już były uprzejme zakopywać bozitowe pasztetyale niedawno dostały w prezencie wołowinę w galarecie i zżarły migiem, więc tym razem skusiłam się na kawałki w galarecie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Silverblue i 25 gości