Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
eve69 pisze:gisha, moj maz zawiozl dzis do tej hurtowni dwa kocurki i ich matke, jest bezpiecznie - nie ma opcji zeby zatrute myszy walaly sie po salach tak ze koty oglyby je zjesc, a wlasciciel naprawde lubi zwierzeta i jest bardzo odpowiedzialny - chcial na zwrocic koszta kastracji, a gdy P nie przyjal kasy obdarowal go zarelkiem dla kotow.
Tak ze solaris- jeszcze raz dziekuje.
I Karolinie, za cynk
Agnieszka Marczak pisze:Agnieszka Marczak pisze:Co z umową adopcyjną
sabina skaza pisze:
gisha bardzo cię proszę, żeby wzajemne uprzejmości wymieniać na priv- bo zaśmiecamy wątek,nic do niego nie wnosząc. a jak ktoś wejdzie do nas z zewnątrz- to też nie będzie mu się miło o tym czytało![]()
zapominamy, że nie jesteśmy tu po to, żeby pouczać się wzajemnie- jest to temat dotyczący POMOCY KOTOM
kinga-kinia pisze:ja znalazłam klatkę na lisy i kuny ale myślę ze na koty tez mogła by chyba być i cena przystępna
http://www.hodowlany.pl/i453_Pulapka_zy ... _95cm.html
sabina skaza pisze:
mpacz78, ja zapomniałam, że do pracy jeździsz kolejkąspoko, ja też mogę klatkę kolejką zawieźć jadąc do roboty do gdańska- ja tylko dźwigać nie mogę, a klatka jest lekka- tyle, że duża.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości