genowefa pisze:Pożyczysz mi go? Nowy Marmur spowodował u mnie małą kocią wojnę
Raczej nie.... dzień bez Nikusia to dzień stracony

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
genowefa pisze:Pożyczysz mi go? Nowy Marmur spowodował u mnie małą kocią wojnę
Paluszek pisze:genowefa pisze:Pożyczysz mi go? Nowy Marmur spowodował u mnie małą kocią wojnę
Raczej nie....
Paluszek pisze:A Ty nawet nie próbuj dłużej chorować, bo Ci zrobimy okład z kota zamiast baniek!Moja Kizia jest gruba, miekka, ciepła i spolegliwa - świetnie się nada
genowefa pisze:Przypomniało mi się kładzenie płytek u nas w kuchni. TŻ uparł się, że płytki w kuchni muszą być równo ze ścianą. Oznaczało to skuwanie tynku ze ściany a miejscach gdzie mają być kafelki. Kuchnię niestety mamy łączoną z dużym pokojem, więc TŻ wymyślił taką zasłonkę, żeby się po całym pokoju kurz nie nosił.
Ja przy tym skuwaniu tynku nie byłam, tylko TŻ mi opowiadałNasz glazurnik przysłał do czarnej roboty jakiegoś swojego pomocnika. Pomocnik skuwał tynk jakimś młotem i klął przy tym na czym świat stoi
Kto przyszedł za zasłonkę przypatrzeć się co robi ten dziwny Pan? Rózia ...
Paluszek pisze:A tak swoją drogą patrzę na to zdjęcie Siupsiupka w podpisie i ... on jest naprawdę prześliczny, ma taki ciekawy pyszczek i śmieszny wyraz twarzy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości