Druk plakatow steryl. - zabawne sex bzdurki na Walentynki ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lut 02, 2009 15:27 Druk plakatow steryl. - zabawne sex bzdurki na Walentynki ;)

Bardzo prosimy wszystkich którzy mogą o wspomożenie nas datkami na organizacje Akcji Sterylizacji - dzis dodatkowo plany pokrzyzowalo nam MPK, ktore znizke za reklame nam da ale nie 99% bo "nie jestesmy instytucja kulturalna" :roll: - takze czekaja nas wydatki (wraz z drukiem) liczone w tysiacach, a nie juz w setkach zlotych). Dziekuje wszystkim, ktorzy zdecyduja sie nam pomoc

Oto kilka ekspresowych MEGA bazarków, których cel jest jeden:
zbieramy pieniądze na wydruk kolorowych plakatów i ulotek do Akcji Sterylizacjii 2009, którą nasza fundacja organizuje w woj. dolnośląskim.
Akcja organizowana jest już po raz 10 w Polsce i polega na obniżeniu cen zabiegów kastracji kotów i psów w marcu przez lecznice, które przystąpią do akcji. Nasi Wolontariusze już zaczęli odwiedzać lecznice zachęcając lekarzy do udziału. Cel akcji – wiadomo – propagować sterylizacje, uświadamiać ludzi dlaczego rozmnażanie nierasowych zwierząt jest niewłaściwe, w tym roku za cel postawiliśmy sobie też „nauczyć myśleć dalekowzrocznie“ – stąd oprócz tradycyjnego plakatu „Fakty-Mity“ pojawiły się dwa drzewkowe plakaty Koty i Psy autorstwa naszej nowej Wolontariuszki:

Plakaty wyglądają tak: (po kliknięciu większy rozmiar)
Obrazek Obrazek
Projekt graficzny powyższych plakatów został zaczerpnięty z projektu plakatu "Sterylizacja jest potrzebna", którego autorem jest agencja reklamowa GRROW. Za udostępnienie projektu bardzo dziękujemy!

oraz
Obrazek

Ulotkę możecie pobrać tutaj: Pobierz ulotkę Akcji Sterylizacji 2009

Ulotkę opracowałam ja, inspiracją dla mnie była ulotka Stowarzyszenia ARKA z Warszawy, która od lat była wykorzystywana podczas Akcji Sterylizacji.

Potrzebujemy z grubsza licząc jakiś 1000zł żeby to wydrukować. Będzie to wieszane i rozkładane w lecznicach, w sklepach, w tramwajach i autobusach MPK (jeśli nie dostaniemy możliwości reklamy w MPK za darmo to dodatkowo 23zł/mies za 1 plakat, więc kasy będzie trzeba jeszcze więcej…)

Tak więc powstał ten bazarek, z rzeczy mi niepotrzebnych, nietrafionych prezentów, fantów ofiarowanych przez znajomych i znajomych znajomych na ten właśnie cel. Zamiast na Allegro czy w kuble – ląduje na Kocim Bazarku bo może przyda się komuś a przy okazji kotom, każda złotówka, którą ofiarujecie za te rzeczy będzie przeznaczona na sfinansowanie wydruku materiałów promujących tę pożyteczną akcję, więc hojność z licytacji fantów lub wręcz darowizny bez licytacji mile widziane. A jeśli coś zostanie po opłaceniu wydruku – pójdzie na same zabiegi sterylizacji.

Oprócz tego, jeśli ktoś chce pomóc nam w zbieraniu kasy na ten cel, to bardzo dużą pomocą będzie podlinkowanie tego wątku w swoim podpisie, aby trafiło tu jak najwięcej osób.
Przeczytaj dokładnie zasady mega-bazarku to nie będzie nieporozumień.

Zasady ogólne organizacyjne:
Bazarek nie bez powodu jest:
:arrow: ekspresowy – tzn. że bazarki trwają krótko i ich przebieg z założenia ma być bardzo sprawny
:arrow: MEGA – bo fantów naprawdę dużo, są pogrupowane. Zapraszamy do zakupów hurtowych.
Fanty na bazarku pogrupowałam w 6 grup tematycznych, każdą umieszczam w osobnym poście żeby łatwo było się połapać. Dla łatwiejszej orientacji i przeglądania linki do tych grup-postów macie poniżej:

A Książki i albumy, płyty CD i DVD
B Ozdoby do domu, wystrój wnętrz
C Sex-zabawki na wesoło ;)
D Remontowo-łazienkowo
E Elektroniczne, komputerowe itp.
F Pozostałe fanty

:arrow: Każdy fant ma swój kod np. A02 – bardzo proszę podawać przynajmniej ten kod licytując, można oczywiście dla ułatwienia napisać czego dotyczy oferta.
:arrow: Ustawienia czasu forumowego wg jakich działa i będzie rozliczany bazarek: (GMT +1:00 hours Berlin itd (ustawia się w edycji swojego profilu) a jako format daty proszę wpisać sobie D M d, Y G:i:s. W razie licytacji na śmierć i życie, kopyta i pazury decydujące zdanie to zdanie moje i od razu mowię że jak aukcja ma trwać do godziny 22:00 to ostatnia ważna oferta to 22:00:00 – pozostałe są nieważne, chyba że nie było żadnych ofert to wtedy oczywiście są ważne.

Zasady dotyczące licytowania:
:arrow: Minimalna wysokość „podbicia“ to 1 zł.
:arrow: Każdy fant ma swój kod np. A02 – bardzo proszę podawać przynajmniej ten kod licytując, można oczywiście dla ułatwienia napisać czego dotyczy oferta.
:arrow: Pierwsza doba bazarku – wyłącznie dla ofert KUP TERAZ. W między czasie można sobie licytować, jeśli ktoś bardzo musi, ale przez pierwszą dobę pierwszenstwo mają kup-terazowicze i to oni zgarniają fanty, jeśli się pojawią, dadzą odpowiednią kasę i nie będą wyrażali dalszej chęci „licytowania“. Potem można już licytować normalnie (lub nadal skorzystać z kup-teraz, jeśli jeszcze to możliwe tj jeśli nikt nie zalicytował wcześniej). Reasumując: kup teraz działa tylko w pierwszej dobie bazarku lub pod warunkiem, że nikt nie złożył jeszcze oferty. Ta zasada jest po to, aby szybko zdobyć gotówkę na wydruk plakatów od tych, którzy są zdecydowani na jakiś fant. Dla tych osób szybszy, wcześniejszy termin wysyłki. Bardzo szybko chcesz coś mieć, bardzo Ci zależy? No to szybka decyzja, bo potem może być przysłowiowy „płacz i zgrzytanie zębów“.
:arrow: Tam, gdzie podana jest cena kup teraz – przestaje ona być ważna jeśli rozpoczęła się licytacja (pomijając wcześniejsze zastrzeżenie o „pierwszej dobie ochronnej“). Po to, aby być fair wobec licytujących po rozpoczęciu licytacji.

Zasady dotyczace wysyłki oraz wpłat darowizn:
:arrow: Wysyłka wg cennika Poczty Polskiej i pokrywa kupujący. Bardzo proszę sprawdzić sobie orientacyjną cenę - naprawdę dla mnie zrobić to samej to ogrom pracy dla każdego fantu, więc będę się tym martwić dopiero jak coś "pójdzie".
:arrow: Wszystkie paczki ubezpieczamy gratis do wartości 50zł, więc nie ma ryzyka.
:arrow: na życzenie wysyłamy poleconym, priorytetem
:arrow: Cena przesyłki „zbiorczej“ (gdy wylicytujesz kilka rzeczy) jest oczywiście jedna i będzie ustalana indywidualnie na PW zważeniu rzeczy, ale także obejmować będzie tylko koszty pocztowe.
:arrow: W subiektywnie uzasadnionych przypadkach (np. jeśli ktoś wylicytuje darowiznę proporcjonalnie bardzo dużą do wartości wystawianego przedmiotu, lub wiele fantów) – fundacja bierze koszty wysyłki na siebie. Proszę to traktować jako miły bonus, a nie nasz obowiązek – zresztą takie informacje będą podawane tylko na PW osobom zainteresowanym.
:arrow: namiary na konto fundacji For Animals Wrocław

Fundacja For Animals o/Wrocław
33 1370 1170 0000 1706 4855 2201
Bank DnB Nord (dawny bank BISE)
oddz. w Łaziskach Górnych
filia nr1 w Mikołowie
Plac Karpeckiego 3
43-190 Mikołów

:arrow: dopisek/tytuł przelewu „darowizna – KB nick“

:arrow: Terminy wysyłek są następujące:
Wysyłka-ekspress dla kup-terazujących: po uplynieciu pierwszy 24h na kupowanie Kup Teraz macie kolejne 24h na wplate i doslanie mi potwierdzenia na Lena@foranimals.org.pl, a ja 24h na zapakowanie i wyslanie czyli wysylka bedzie do 48h po zakończeniu pierwszej doby bazarku (mozna zrezygnowac z tego terminu i dostac rzeczy w pozniejszym jesli sie chce). Czyli wysylka pierwsza w czwartek 5 lutego 2009.
Wysyłka 1: po zakończeniu bazarku macie 3 dni na wpłatę a ja na pakowanie, potem wysyłka czyli druga wysyłka czwartek 12 luty 2009
Wysyłka 2 (dla spóźnialskich z rożnych względów): kolejna wysyłka po kolejnych 7 dniach czyli czwartek 19 luty 2009. Proszę w miarę możliwości z niej nie korzystać.
Odbiór osobisty we Wrocławiu: Plac Grunwaldzki – codziennie do ok.15 lub Zakrzów wieczorami

W powyższych terminach wysłane zostaną tylko te fanty, za które darowizna znalazła się już na koncie fundacji (do wieczora poprzedzającego wysyłkę a nie do dnia wysyłki!) . Z tego względu:

- BARDZO WAŻNY jest opis przelewu, który ma być „darowizna – KB nick“
- jeśli chcesz dodatkowo ułatwić nam życie wyślij potwierdzenie dokonania przelewu wygenerowane ze swojego banku na email Lena@foranimals.org.pl w temacie maila napisz „KB nick – wplata“

Jak widać zależy nam na ekspresowym bazarku i ekspresowych wpłatach – bo wydatki na wydruk będziemy musieli ponieść już bardzo niedługo.

Jako zakończenie bazarku liczy się godzina z tego mojego pierwszego posta, nawet jeśli godzina w postach z opisem przedmiotów będzie późniejsza.
Ostatnio edytowano Pon lut 23, 2009 20:22 przez Lena, łącznie edytowano 11 razy

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Pon lut 02, 2009 15:28

GRUPA A: Książki, albumy, płyty CD i DVD
Link do wszystkich zdjęć fantów z grupy A

:arrow: A01 Album z komiksami Andrzeja Mleczki „Seks, mydło i powidło“
Nowy, stan idealny, twarda czarna okładka. Z tyłu zamazana cena 34,90 zł ;) Dostałam na prezent – ale nie chcę, więc niech idzie na koty i akcję.
Obrazek Obrazek Obrazek
Wywoławcza 15 zł
Kup Teraz 25 zł

:arrow: A02 Książka „Mały Książę“ Antoine de Saint-Exupery
Rok wydania 2004. Reklamować chyba nie trzeba. Kolorowe obrazki. Stan bdb.
Obrazek Obrazek
Wywoławcza 2 zł
Kup Teraz 4 zł

:arrow: A03 Książka „Nasz dobrobyt bez granic“ Paul Zane Pilzer
Rok wydania 1991, papierowa okładka, stan bdb, książka ekonomiczno-psychologiczno-socjologiczna jak wynika z opisu na tyle okładki (widoczny na zdjęciach).
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Wywoławcza 3 zł
Kup Teraz 5 zł

:arrow: A04 SPRZEDANE Książka „Kot“ Georges Simenon
Rok wydania 1976, nie jest popisana, papierowa okładka, stan średni, trochę poplamiona czymś. Dwa słowa o autorze – na zdjęciu okładki. Kiedyś czytałam, dobrze nie pamiętam, ale wspomnienia budzi miłe. Wiem, że o jakimś związku, małżeństwie, które chyba kłócilo się m.in. o kota. Polecam!
Obrazek Obrazek
SPRZEDANE Kup Teraz 5 zł - ewa_b

:arrow: A05 Książka „Kubuś Fatalista i jego Pan“ Denis Diderot
Rok wydania 1974, z podpisem na pierwszej stronie, nie jest popisana, ale na 1wszej stronie trochę plamek – albo ze starości albo od kawy/herbaty, nie wiem. W środku książki ich nie ma. Okładka twarda „skajopodobna“, trochę wytarte złote litery miejscami, małe „wygryzienie“ (5mm) na brzegu okładki, z tyłu jakieś ślady czegoś (jakby się kolorowa kartka przykleiła kiedyś i farba została po odklejeniu)
Wywoławcza 3 zł
Kup Teraz 5 zł

:arrow: A06 Książka „Z cukru był król…“ Brian Moore
Rok wydania 1972, z podpisem na pierwszej stronie, nie jest popisana, stan dość dobry tzn. okładka papierowa, na rogach trochę pogięta, co widać na zdjęciach. Recenzja książki (z okładki) widoczna na zdjęciu.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Wywoławcza 3 zł
Kup Teraz 5 zł

:arrow: A07 Film DVD Cudowni Chłopcy
:arrow: A08 Film DVD Człowiek w Żelaznej Masce
:arrow: A09 Płyta z programem do projektowania i aranżacji łazienki
Kiedyś dołączana do gazety „moje Mieszkanie“
Obrazek Obrazek Obrazek
Wywoławcza 1 zł
Kup Teraz 3 zł

:arrow: A10 Płyta CD oryginalna zespołu All Saints.
Ich pierwszy najbardziej znany przebój to „Never Ever“. Wewnątrz książeczki podpisana imieniem i nazwiskiem - można zamazać.
Obrazek Obrazek Obrazek
Wywoławcza 5 zł
Kup Teraz 7 zł

:!: Każdą płytę licytujemy osobno :!:
Ostatnio edytowano Pon lut 02, 2009 17:51 przez Lena, łącznie edytowano 5 razy

Lena

GRUPA B: Ozdoby do domu, wyposażenie wnętrz
Link do wszystkich zdjęć fantów z grupy B

:arrow: B01 Antyramy na zdjęcia 13 x 18 cm
Naprawdę ładnie prezentują się na ścianie! Są 4 (używane, ale nic im nie dolega) antyramy z Ikea, oraz 5 kartek z kwiatami też z Ikea czyli można sobie podmienić jedną ramkę. O ile antyramy w Ikea można dostać na bieżąco, o tyle tego zestawu pocztówek już chyba nie - kupowałam go bardzo dawno temu. Jest uroczy, dla miłośniczki kwiatowych motywów we wnętrzu jak znalazł.
Wywoławcza za zestaw: 10 zł
Kup Teraz: 15 zł

:arrow: B02 SPRZEDANY Romantyczny albumik na zdjęcia z różyczką
Nowy, zapakowany, był prezentem, ale ja go nie wykorzystam na pewno. Jego wymiary to szer 16,5 cm, wys 20 cm, szerokość grzbietu 2,5 cm. Niestety nie wiem jakiego formatu zdjęcia mieszczą się w środku oraz czy są kieszonki czy może raczej to album gdzie zdjęcia przykleja się pod folią (ale z brzegu wygląda na tę drugą opcję) – nie będę do specjalnie rozpakowywać przecież.
Obrazek Obrazek Obrazek
Kup Teraz 5 zł SPRZEDANY dla anial

:arrow: B03 SPRZEDANE Retro - Flakonik z kotem
Wysokość 9,5 cm, szerokość 7,5 cm, grubość niecałe 3,5 cm. Rasowa zdobycz targo-starociowa, znaczy się unikat! Na wiosenne fiołki lub stokrotki – a do wiosny wbrew pozorom już nie tak daleko.
Obrazek Obrazek Obrazek
Kup Teraz 7 zł SPRZEDANE dla Happy

:arrow: B04 Obrazek „Dziewczyna z gołębiem“ – niebiesko-złota ramka
Wymiary 23 cm x 27,5 cm. Ładna, przecierana niebieska ramka, z przodu złota. W środku niebieskie paspartou (czy jakoś tak to sie nazywa – chodzi o ramkę z papieru, zdjęcie jest mniejsze). Wymiar otworu na zdjęcia 10 x 14 cm.
Obrazek z tyłu nie jest zabezpieczony papierem, więc można sobie podmienić fotkę bez większych problemów (najprawdopodobniej – nie próbowałam tego robić).
Obrazek Obrazek
Wywoławcza 10 zł
Kup Teraz 15 zł

:arrow: B05 Obrazek „Drzwi“ – seledynowa ramka
Wymiary 31,7 cm x 40,3 cm. Ładna, jasna, seledynowa ramka, jakby drewno zostało pomalowane półprzezroczystym lakierem wodnym. Jedno małe wgniecenie na ramce, widoczne z bliska.
W środku żółtawe paspartou (czy jakoś tak to sie nazywa – chodzi o ramkę z papieru, zdjęcie jest mniejsze). Wymiar otworu na zdjęcia 21 x 30,3 cm. Obrazek z tyłu jest zabezpieczony papierem, czyli aby podmienić fotkę/obrazek trzeba będzie papier rozerwać i zniszczyć obrazek. Obrazek wygląda na oryginał, kest podpis autora, nie znam się na technikach malaskich więc prosze się nie sugerować, ale akwarela?
Obrazek Obrazek Obrazek
Wywoławcza 10 zł
Kup Teraz 15 zł
:arrow: B06 Obrazek „Dziecię na koniu“ – ciemnozielona ramka
Wymiary 29 cm x 38 cm. Ładna, ciemno zielona „nakrapiana“ ramka. W środku ciemno zielone paspartou (czy jakoś tak to sie nazywa – chodzi o ramkę z papieru, zdjęcie jest mniejsze). Wymiar otworu na zdjęcia 19,5 x 29 cm.
Obrazek z tyłu jest zabezpieczony papierem, czyli aby podmienić fotkę/obrazek trzeba będzie papier rozerwać i zniszczyć obrazek. Obrazek nie wiem jaką techniką i nie umiem też stwierdzić, czy to oryginał czy tylko wydruk, ale możliwe jest to drugie.
Obrazek Obrazek
Wywoławcza 10 zł
Kup Teraz 15 zł

:arrow: B07 Wyszywany kotek w kształcie kółeczka
Rękodzieło przekazane fundacji przez znajomą jednej z Wolontariuszek właśnie po to, aby trafiło na bazarek. Kociak ręcznie wyszywany muliną. Średnica kółeczka z kociakiem 15cm, kwadracik ma 20,5 cm. Można go oprawić i powiesić lub wykorzystać w inny sposób (ja chyba zbyt kreatywna nie jestem).
Obrazek Obrazek
Wywoławcza 5 zł
Kup Teraz 10 zł

:arrow: B08 Podkładki pod talerze „Wesoły rudy kociamber“
Średnica podkładek ok 31 cm – na metce z tyłu napisano wymiar 31,5 x 31,5 cm. Uroczy, nakrapiany rudzielec w białych skarpetach będzie spozierał na Ciebie swym kocim okiem przy każdym posiłku. Komplet 4 szt.
Obrazek Obrazek
Wywoławcza 15 zł
Kup Teraz 25 zł

:arrow: B09 SPRZEDANE Etno – stojak na tea-lighta
Metalowy stojak w formie tanczacego ludzika, ze złotymi maziakami. Całkiem fajny. Nie pasuje mi już do wystroju mieszkania, więc wrzucam na KB dla zwierzaków. W komplecie szklany świecznik z przezroczystego szkła. Dorzuce z 2 zapachowe tea-lighty, ale nie pamiętam teraz jakie mam zapachy.
Obrazek Obrazek
Kup Teraz 7 zł SPRZEDANE dla ewa_b
Ostatnio edytowano Wto lut 03, 2009 14:55 przez Lena, łącznie edytowano 5 razy

Lena

GRUPA C: Sex-zabawki z przymrużeniem oka ;)
Link do wszystkich zdjęć fantów z grupy C

:arrow: C01 SPRZEDANE Futrzane kajdanki kupione w sklepie FLO
Były prezentem więc cena zamazana. Nie znam rozmiaru bo nie rozpakowywałam, ale raczej na drobny damski nadgarstek, więc nie na mój ;). Obszyte czerwonym futerkiem. W zestawie dwa stylizowane na stare kluczyki. Dostałam to na prezent i rozumiem, że to miał być „plan B“ na wypadek, gdybym nie chciała poddać się werdyktom ze świecących w ciemności kostek ;) Dla siebie lub jako fikuśny prezent dla znajomych – jak tam kto woli.
Obrazek Obrazek
Kup Teraz 8 zł SPRZEDANE dla rruda

:arrow: LICYTACJA TRWA C02 Świecące w ciemności kostki „Love Game Dice“ kupione w sklepie FLO
Kostki są 2, mają 2 cm wielkości są różowe. Świecą w ciemności. Na ich boczkach są opisy (po angielsku) rodzajów pieszczot lub miesca na ciele np. „całować“, „uszy“. Mogą być fajną zabawą we dwoje. Były prezentem więc cena zamazana. Nie rozpakowałam. Dla siebie lub jako fikuśny prezent dla znajomych – jak tam kto woli.
Wywoławcza 5 zł LICYTUJE shenra 5zł

:arrow: C03 Świecące w ciemności kostki „Kama Sutra Dice“ kupione w sklepie FLO
Kostki są 2, mają 3 cm wielkości i lekko ścięte rogi, są przezroczyste/białe/mleczne. Na ich boczkach są rysunki pozycji seksualnych lub opisy miejsc (po angielsku), gdzie należy oddać się rozkoszom po wyrzuceniu odpowiedniej ścianki ;) Świecą w ciemności. Mogą być fajną zabawą we dwoje. Były prezentem więc cena zamazana. Nie rozpakowałam. Dla siebie lub jako fikuśny prezent dla znajomych – jak tam kto woli.
Wywoławcza 6 zł
Kup Teraz 10 zł
Ostatnio edytowano Nie lut 08, 2009 14:25 przez Lena, łącznie edytowano 5 razy

Lena

Post » Pon lut 02, 2009 15:29

GRUPA D: Łazienkowo-remontowo
Link do wszystkich zdjęć fantów z grupy D

:arrow: D01 Chromowane malutkie gałeczki
Gałeczki są chromowane na „błyszcząco“ (nie jest to chrom matowy). Ich wymiary to 2 cm „wysokości“, 11 mm szerokości i po obu stronach wgłębienie na palca, dzięki czemu łatwo się chwyta. Jest ich 6 kompletów – każy komplet ro gałka i pasująca śrubka do przykręcenia do szafki/szuflady. Jeden woreczek rozdarlam, żeby zrobić zdjęcia gałce, ale zakleję przed wysłaniem. Firma GAMET.
Obrazek Obrazek
Wywoławcza za komplet 7 zł
Kup Teraz 10 zł

:arrow: D02 Uchwyt na słuchawkę prysznicową
Wysokość ok 4 cm. Mocowany na 2 wkręty i kołki (dorzucę oczywiście). Możliwość ustawienia słuchawki w 2 pozycjach. Wykonany z plastiku, chromowany na błyszcząco. Nowy – nigdy nie był montowany!!!
Obrazek Obrazek
WYWOŁAWCZA 1 zł
Kup Teraz 3 zł

:arrow: D03 i 04 Wężyki elastyczne chromowane (do baterii, do kibelka itd.)
Ok, śmiejcie się jak chcecie, że takie coś na bazarku, ale ja muszę się tego pozbyć bo po remoncie są za krótkie do mojej łazienki. Inna opcja to wyrzucić, ale zanim to zrobię to może przysłużą się naszej fundacji i kotom, może ktoś potrzebuje akurat lub będzie potrzebował niebawem. Warto coś takiego chyba mieć w domu na wypadek nagłej awarii, ale ze względu na ich długość (a raczej krótkość) ja się ich pozbywam.

Wężyki są 4 – w dwóch typach, pokazane osobno na zdjęciach.

D03 zestaw 1 – różne końcówki tj. gwint wewnętrzny i gwint zewnętrzny:
wężyki:
B10 W 1/2 40cm
B10 W 1/2 60 cm
Obrazek Obrazek Obrazek

D04 zestaw 2 – takie same końcówki tj. gwint wewnętrzny
wężyki o końcówkach W 1/2 gwint wewnętrzny, także wymiary 40cm i 60 cm
Obrazek Obrazek
Wszystkie wężyki mają kompletne wszystkie uszczelki!!! Mogą mieć ślady odkręcania – jak to używane wężyki. W pełni sprawne.

Nie ma wywoławczej ani Kup Teraz, dajcie co łaska na koty, może przy okazji innych bazarkowych zakupów u nas i najlepiej weźcie to wszystko ode mnie od razu. :D
:arrow: D05 SPRZEDANE Wąż do prysznica NOWY
Chromowany nowy wąż do prysznica, długość standardowa 150 cm. Stan idealny, nigdy nie używany, nie montowany, uszczelki oryginalne, nowiutkie. Kupiliśmy go w zestawie z słuchawką prysznicową, ktora nam się podobała ale wąż jest dla nas za krótki, więc od razu kupiliśmy takie dłuuuugi a ten leży i nigdy nie był i nie będzie używany – więc sio na KB.
Obrazek Obrazek Obrazek
Kup Teraz 5 zł SPRZEDANE dla Virra

:arrow: D06 Wąż do prysznica z słuchawką TROCHĘ UŻYWANY

Trochę używany tzn jakieś 2-3 miesiące czyli od momentu jak się wprowadziliśmy i był „na stanie łazienki“ do momentu jak zrobiliśmy w niej remont wymieniając wiele rzeczy. Uważam że w stanie BDB i nie ma jakichś z nim większych usterek. Ale nie potrzebujemy go już więc niech spróbuje wspomóc fundację zamiast lądować na śmietniku. Słuchawka jest zwykła, najzwyklejsza, bez wodotrysków. Pasuje oczywiście do uchwytu, który też szuka szczęścia na tym bazarku. Uszczelki kompletne. Długość węża – też 150 cm.
Obrazek Obrazek Obrazek
Wywoławcza 3 zł
Kup Teraz 5 zł
Ostatnio edytowano Wto lut 03, 2009 19:58 przez Lena, łącznie edytowano 3 razy

Lena

GRUPA E: Elektronika, komputery itd.
Link do wszystkich zdjęć fantów z grupy E

[size=9]:arrow: E01 SPRZEDANE Nowe słuchawki do komputera firmy Vakoss
W oryginalnym opakowaniu, zakładana na jedno ucho, z mikrofonikiem, do rozmów np na Skype.
Obrazek Obrazek Obrazek
Kup Teraz 5 zł SPRZEDANE dla rruda
[/size]
:arrow: E02 SPRZEDANE Trzy żarowki Ikea 12 V, 20 W
Kupione kiedyś do lampki, której już nie mam bo zaginela w trakcie przeprowadzki. Teraz w Ikea pakuja je po 2 szt i sprzedaja po 8zl. Tutaj link Ja mam 3 opakowania pojedyncze, z czego jedno było rozpakowane i spowrotem sklejone, ta zaroweczka tez nie byla uzywana tylko bezmyslnie rozpakowana zeby stwierdzic ze „do tej lampki jednak nie pasuje“. Dlatego proponuje cene nawet mniej niz 3 w cenie 2 czyli – na druk plakatow w Akcji Sterylizacji:
Obrazek
Kup Teraz 9 zł SPRZEDANE dla Virra

:arrow: E03 Żarówka świetlówka OSRAM
Nowa, nieużywana, dłuuuuga ale jak to z żarowkami bywa musicie mi uwierzyć na słowo. Mogę tylko powiedzieć, że moja to żarowka, więc ręczę za to co mówię. Moc 11 W czyli jak normalna 75 W. Osram Dulux S G23. Zdjęcie jak wygląda gwint także umieszczam. Pudełko odrobinę pogięte od leżenia gdzieś tam. Sprzedaję, bo nie mam już lampki do której była kupowana – zaginęła w trakcie przeprowadzki. Dokładnie taka sama tylko słabsza jest na Allegro TUTAJ fota: http://photos03.allegro.pl/photos/orygi ... /539203434

Cena mojej, mocniejszej zarowki na bazarku:
Wywoławcza 5 zł
Kup Teraz 8 zł
Ostatnio edytowano Wto lut 03, 2009 20:13 przez Lena, łącznie edytowano 6 razy

Lena

GRUPA F: Wszystko pozostałe
Link do wszystkich zdjęć fantów z grupy F

:arrow: F01 SPRZEDANE Kawałek materiału do wyszywania 40cm x 80 cm
Kolor ecru, nie biały. Nie wiem skąd go mam. Chętnie oddam za przysłowiową złotówkę na rzecz kotów i akcji.
Obrazek Obrazek
Kup Teraz 2 zł SPRZEDANE dla anial

:arrow: F02 SPRZEDANE Kuferek-kosmetyczka AVON

Trafia ponownie na bazarek dzięki uprzejmości MOWO, która go poprzednio po wielkiej walce wylicytowała, wpłaciła a potem kazała ponownie wystawić. Wcześniejsza aukcja jest tutaj link.
Obrazek Obrazek
A resztę zdjęć znajdziecie tutaj: Zdjęcia kuferka AVON na fotosiku
OPIS Kuferek Avon
- Świetnie robi za dużą kosmetyczkę na dłuższych wyjazdach. Bez problemu zmieści żel pod prysznic, szampon, odżywkę, balsam i garść potrzebnych kosmetyków kolorowych.
- Łatwo w nim zorganizować sobie swoje akcesoria
- ma 2 przegródki (jedną dużą, drugą mniejszą) a w każdej z nich kieszonkę z siateczki zamykaną na zamek. Przez siateczkę łatwo zobaczyć co jest w środku.
- Regulowany, odpinany pasek. Solidne rączki.
Wyjmowane sztywne dno pozwala na płaskie przechowywanie kuferka pomiędzy wyjazdami.

Wystawiam jako używany, choć nie pamiętam bym gdziekolwiek z nim jechała. Powód to malutka, ledwie widoczna plamka, której dopatrzyłam się robiąc zdjęcia dopiero - nie wiem czy już była czy powstała u mnie. Plamka jest BARDZO MAŁO WIDOCZNA, pewnie większość z Was nie zauważy jej nawet na zdjęciach. Jednak lojalnie uprzedzam, żeby nie było rozczarowań.
Kup Teraz 15 zł SPRZEDANE dla Beata

:arrow: F03 Uchwyt na kierownicę rowerową – do „górala“
Uchwyt używany i nosi ślady używania, ale w pełni sprawny. Wymieniłam w swoim rowerze bo mi wygodniej mieć kierownicę wyżej jako że do niskich nie należę. Logo i nazwa firmy: KALIN. Był w rowerze górskim AUTHOR, a kto się zna, ten wie że to nie jest zła firma. Wymiar trzonka widoczny na zdjęciu 7-10cm.
Obrazek Obrazek Obrazek
Cena – co łaska, na cel szczytny
Ostatnio edytowano Pt lut 06, 2009 10:59 przez Lena, łącznie edytowano 2 razy

Lena

Post » Pon lut 02, 2009 17:32

Książkę A04 i świecznik B09 w opcji kup teraz poproszę. :)

ewa_b

Od: Śro sty 10, 2007 14:32

Post » Pon lut 02, 2009 17:38

Cześć Leno

Wezmę kajdanki i słuchawki do komputera w opcji Kup teraz :lol:
Obrazek
Obrazek

rruda

Od: Wto sty 27, 2009 21:52

Post » Pon lut 02, 2009 17:49

ewa_b pisze:Książkę A04 i świecznik B09 w opcji kup teraz poproszę. :)
Prosze bardzo. Prosze o adres do wysylki na pw, potwierdzenie wplaty na konto fundacji na maila i doliczenie sobie 8,50zl na paczke ekonomiczna do 1kg (jako list nie przejdzie bo swiecznik jest dosc duzy), chyba ze sobie zyczysz inna paczke.

Lena

Post » Pon lut 02, 2009 17:50

rruda pisze:Cześć Leno
Wezmę kajdanki i słuchawki do komputera w opcji Kup teraz :lol:
:D W Twoim przypadku to odbior chyba osobisty bedzie najlepszy, prawda?

Lena

Post » Pon lut 02, 2009 17:57

prawda prawda 8)
Obrazek
Obrazek

rruda

Od: Wto sty 27, 2009 21:52

Post » Pon lut 02, 2009 18:06

Ja poproszę B03 retro-flakonik z kotem za cenę Kup Teraz :D
Obrazek

Happy

Od: Śro lis 19, 2003 2:36

Post » Pon lut 02, 2009 18:13

Happy pisze:Ja poproszę B03 retro-flakonik z kotem za cenę Kup Teraz :D
Podobnie jak powyzej ewa_b tylko za przesylke 5zl (pojdzie w kopercie babelkowej).

Lena

Post » Pon lut 02, 2009 18:16

Wytrzyma w bąbelkach?
Zaraz zrobię wpłatę i przyślę dane do wysyłki.
Obrazek

Happy

Od: Śro lis 19, 2003 2:36

[następna]