Pozostałość po moim konsultantkowaniu.

Oto jedna miniaturka na zachętę:

A resztę zdjęć znajdziecie tutaj:
Zdjęcia kuferka AVON na fotosiku
OPIS Kuferek Avon
- Świetnie robi za dużą kosmetyczkę na dłuższych wyjazdach. Bez problemu zmieści żel pod prysznic, szampon, odżywkę, balsam i garść potrzebnych kosmetyków kolorowych.
- Łatwo w nim zorganizować sobie swoje akcesoria - ma 2 przegródki (jedną dużą, drugą mniejszą) a w każdej z nich kieszonkę z siateczki zamykaną na zamek. Przez siateczkę łatwo zobaczyć co jest w środku.
- Regulowany, odpinany pasek. Solidne rączki.
- Wyjmowane sztywne dno pozwala na płaskie przechowywanie kuferka pomiędzy wyjazdami.
Wystawiam jako używany, choć nie pamiętam bym gdziekolwiek z nim jechała. Powód to malutka, ledwie widoczna plamka, której dopatrzyłam się robiąc zdjęcia dopiero - nie wiem czy już była czy powstała u mnie. Plamka jest BARDZO MAŁO WIDOCZNA, pewnie większość z Was nie zauważy jej nawet na zdjęciach. Jednak lojalnie uprzedzam, żeby nie było rozczarowań.
Cena wywoławcza 10zł Cel aukcji to opłacenie długów za leczenie wrocławskich kotów pod naszą opieką - lecznice tracą do nas cierpliwość...

Aukcja potrwa 7 dni od pierwszej oferty. Aby nie było problemów z godzinami na forum to podaję, że w momencie wystawiania przeze mnie tego wątku jest na moim komputerze godzina 13:30
Koszt wysyłki (5zł - list Poczta Polska) pokrywa kupujący. Jeżeli mam wysłać ją inaczej (polecony lub priorytet) - proszę zwycięzcę o kontakt.
Proszę także o szybki kontakt i wpłatę po zakończeniu aukcji (na PW) i podanie - adresu wysyłki, sposobu wysyłki, informacji, że pieniądze zostały wysłane na konto:
Fundacja For Animals o/Wrocław
33 1370 1170 0000 1706 4855 2201
Bank DnB Nord (dawny bank BISE)
oddz. w Łaziskach Górnych
filia nr1 w Mikołowie
Plac Karpeckiego 3
43-190 Mikołów
Aby uniknąć nieporozumień, chciałabym ustalić zasadę na moich aukcjach, że na pojawienie się pieniędzy na koncie fundacji czekam 5 dni roboczych licząc od daty zakończenia aukcji. Po tym czasie rozumiem, że osoba zrezygnowała i mogę wystawić coś ponownie. Mam nadzieję, że nie będzie takich sytuacji i każdy kto będzie licytował na moich aukcjach będzie kontaktował się ze mna na PW co pozwoli nam uniknąć nieporozumień.[/b]