O palmę pierwszeństwa w głupocie dla Siupsiupka nie zamierzam walczyć, ale sami powiedzcie, czy to jest mądra mina

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:gorsze niż JULEK? I to w dodatku sto razy gorsze
?
to niemożliwe
zupełnie jakby ktoś użył porównania "głupszy niż Piotruś"![]()
![]()
nie do śmiechu mikoszmarny dzień
![]()
boję się, co z nimi będzie![]()
Wielbłądzio pisze:Zadzwoniłam do domu Lusi. Nadal nie są pewni, czy chcą ją zatrzymać, nadal coś im się nie podoba. Je, załatwia się do kuwety, daje się pogłaskać, ale... ale nie przychodzi sama na kolankaI oni jeszcze nie wiedzą na pewno, bo "nie o to chodzi, żebyśmy się i my męczyli i kot"
A przecież z pełną świadomością zgodzili się na adopcję kotki do dooswojenia...
Żałuję, że nie zaserwowałam im Duńki![]()
![]()
Uprzejmie donoszę, że Kalair uniki robi i się wybiera do pracy, zamiast nerwowo i z niecierpliwością oczekiwać na kuriera
skaskaNH pisze:Uprzejmie donoszę, że Kalair uniki robi i się wybiera do pracy, zamiast nerwowo i z niecierpliwością oczekiwać na kuriera![]()
P.s. Co do domku Lusi - dziwne to wszystko, też bym się denerwowała
Wielbłądzio pisze:nie, tym razem już wstały
wymiana na szylkretkę - bardzo bardzo chętnie![]()
gorsza niż Licho i tak nie będzie, może przypadkiem nie będzie lała po kątach i w dodatku ładniejsza![]()
ale naprawdę sama nie wiesz, na co się decydujesz![]()
specjalnie wkleiłam akurat taką słodką mordeczkę, ta mina obrazuje mniej więcej charakter modela (modelki?)
Wielbłądzio pisze:zawsze marzyłam o szylkretce...hmm, tylko Licho chyba niezbyt kretki lubi, przynajmniej Plamkę (której obiecałam bycie moim kotem
)stąd wysiudał
![]()
![]()
![]()
najwyższa pora wybrać się do Ikei po te blokady
na razie też zastawiam kuchenne szafki stołkami, ale Dranie i stołki umieją sobie przesuwaćzapomniałam napisać, że dziś w nocy stłukły w drobny mak wywaloną z jednej z szafek nietłukącą miseczkę arcoroc
nie wiem, czy tym razem Plusio też usiłował konsumować szkło i czy nie daj Boże tym razem mu się nie powiodło
...
momentami mam ochotę niektóre z nich ubić, oskubać i powiesić do góry nogami jak mięso w rzeźni(jakem wege od trzynastu lat
![]()
![]()
)
kalair pisze:Wierz mi,Lafinka to prawdziwy potfforek..![]()
A tak serio-co jest powodem tego sikania?To wykastrowany kocurek, tak?
Anuk pisze:kalair pisze:Wierz mi,Lafinka to prawdziwy potfforek..![]()
A tak serio-co jest powodem tego sikania?To wykastrowany kocurek, tak?
Zdaje mi się, że technicznie rzecz ujmując to jest kotka...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 62 gości