olafen pisze:Ale super - kochane kocurki na pewno byliby wdzięczni
na pewno są

hopsajki dla Bena i Filka
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olafen pisze:Ale super - kochane kocurki na pewno byliby wdzięczni
olafen pisze:Też tak myślę, ze są wdzięczne, ale niestety ich czas, gdy są takie zabawowe już się powoli kończy. Kotki zaczynają niestety poważnieć, spokojnieć, i z jednej strony może to już dobrze ale z drugiej coraz trudniej o domek.
olafen pisze:A Ty Tillibulek marzysz o 5 kotach w domku, ja już mam rozwiązanie - te dwa kocurki z mamuśką i dodam ich siostrunię - przekochaną kociczkę, która jest u mnie - ale rodzinka byłaby razem.
olafen pisze:No moi kochani kawalerzy, kolejny dzień oczekiwań - ale co nagle, to przecież po diable, więc czasami warto dłużej poczekać
olafen pisze:Wiesz z tymi ogłoszeniami , to nie takie proste, bo Pajęczno to mała mieścina i generalnie wszyscy się znają i wiedzą, gdzie kota szukać, jeśliby takiego chcieli. Wszyscy zresztą wiedzą, że te kotki są do wydania, bo nawet, gdy gdzieś leży jakiś chory kotek, to do mojej mamy przychodzą obcy ludzie, aby jej o tym powiedzieć, bo "bo ona zajmuje się ponoć kotami"
olafen pisze:Ja wiem, że 4 koty w domu to już dużo, to był taki sobie żart![]()
olafen pisze:Zresztą, nie wiem, czy potrafiłabym oddać swoją Fionuśkę. Ona jest moją małą księżniczką, no i druga kotka, serce by jej chyba pękło. A poza tym u mamy jest 5 kotów, a gdy ja przywiozę jeszcze swoje 2, razem - 7,
olafen pisze:Ale Ben i Filuś, koty niezwykłej urody, wciąż są do adopcji.
olafen pisze:Już po- ponad miesiąc temu zostały zoperowane - więc tą znikomą przyjemność mają za sobą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości