Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
muac pisze:No coz polowa tego co wysylalam do Polski rozplywalo sie po drodze i nigdy nie dochodzilo, wiec teraz juz tylko kartki z zyczeniami wysylam, a i to na wyslanych na Boze Narodzenie 8 kartek doszlo 5![]()
Usciski
milenap pisze:Wiecie, ja po jednej wpadce o fryzjera, jakieś 1,5 roku temu (pani spaliła mi włosy, a miałam równiutkie, do pasa, jasny blond, naprawde o nie dbałam, zostały resztki w kolorze cegły i popalona skóra głowy), to sie ciesze, ze mam włosy, kolor to już drugorzędna sprawa![]()
kropkaXL pisze:muac pisze:No coz polowa tego co wysylalam do Polski rozplywalo sie po drodze i nigdy nie dochodzilo, wiec teraz juz tylko kartki z zyczeniami wysylam, a i to na wyslanych na Boze Narodzenie 8 kartek doszlo 5![]()
Usciski
Małgosiu-nie strasz-właśnie tego się obawiam![]()
A jeśli chodzi o mizianie-Antonia nie lubi sie miziac-tzn-lubi,ale jak sama tego chce,a to "chcenie" za czeste nie jest!
muac pisze:kropkaXL pisze:muac pisze:No coz polowa tego co wysylalam do Polski rozplywalo sie po drodze i nigdy nie dochodzilo, wiec teraz juz tylko kartki z zyczeniami wysylam, a i to na wyslanych na Boze Narodzenie 8 kartek doszlo 5![]()
Usciski
Małgosiu-nie strasz-właśnie tego się obawiam![]()
A jeśli chodzi o mizianie-Antonia nie lubi sie miziac-tzn-lubi,ale jak sama tego chce,a to "chcenie" za czeste nie jest!
Ja nie strasze to sa fakty, kradna na potege, w kopertach pewnie szukaja pieniedzya paczki rozplywaja sie w powietrzu, reklamacje to strata pieniedzy i czasu. Zawsze slysze no tak bylo ale sie zgubilo. Teraz tylko swiateczna paczke dla rodziny wysylam takim jakby prywatnym kurierem i zawsze dochodzi w ciagu czterech dni
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, puszatek i 9 gości