Witam Dziewczyny! Ja na chwilkę dzisiaj bo jeszcze małe pranie mam do zrobienia.Kuwetki zrobiłam jak tylko wrociłam, poki jeszcze sił trochę miałam, bo znow musiałam przejsć na Benka a to się tak klei do kuwety ze szkoda gadac. Do tego dziś już musiałam centralnie oproznić wszystko wiec cieżkie jak diabli do wyniesienia.W poniedziałek udam się po wyciag z konta do Banku i postaram sie wprowadzić rozliczenie za miesiac styczen.Dzis Aga wysłała mi rozliczenia na pw Bazarkow i wpłat dodatkowych, w tym wpłat na piasek.Oczywiscie potem rozmawialiśmy jeszcze przez telefon i obiecała Ci Wiora ze pomoze w Bazarku. Ja jak wejde w troche wprawy to moze sama cos wystawie. Narazie nie mam pomysłu bo i czasu brakuje. Dziś bardzo się ucieszyłam bo zadzwoniłam do NOT w sprawie sterylek. Okazało sie że kilka dni temu wrociła własnie ze Stanow i już jest a co najwazniejsze obiecała pomoc. A jest w tym niezawodna.Prawidziwa Kociara od lat z duzym stażem i doswiadczeniem. Wiele razy była mi ogromnym wsparciem. Odetchnęłam z ulga gdy usłyszałam Jej głos w słuchawce i okazało sie że juz jest.Bedziemy działać i mam nadzieję szybko i bardzo skutecznie. Choć ten problem z glowy bo nie wiem jak z czasem u P>Grażyny z TONZ bo Ona oprocz pracy jeszcze pomaga w schronisku.Tak czy inaczej trzeba się przygotować na zwartą zmasowaną akcje i myślę że trzeba ciachać od razu po trzy cztery sztuki.Są dwie klatki. Transportery są. Klatki do przechowywania też. Trzeba tylko jakos to załatwic w TONZ zeby nam sterylizowała Lekarka. Bo moze sie okazac że te dwie rzeczywiście są kotne i nie mozemy czekać aż do konca lutego. NOT zapraszam Serdecznie na wątek. Zmiany tu spore ale nadal jesteśmy

Będzie mi bardzo miło jak Cie tu zobaczę

Dziewczyny nie robilam dzis zdjeć bo baterie mam padniete i musze dopiero naładowac.Z budkami dzis nie kombinowalam bo złą pogode miałam do tego, a musi być przy tej robocie chociaż sucho.Musze się dzis wczesniej połozyc bo rano muszę zrobić dwa kursy po korpusy na wekend. Ryby nie ma bo znów przymroziło.Bardzo Wam Dziekuje że Jestescie i proszę o Opiekę nad wątkiem.Na koniec dobra wiadomosć. Przyszło 100 puszek Felixa z Vivy. Pięknie Dziekujemy Opiekunom Wirtualnym z Vivy, którzy tak Bardzo Nas wspierają. Jestescie Kochani

Pieknie Dziękujemy Agiis-s i BAJCE BB bez których ta Pomoc nie byłaby mozliwa.