Moderator: Estraven
jopop pisze:pewnie staje na rancie... niektóre koty się tak gimnastykują... pomaga np. kuweta kryta albo zmiana na taką bez żwirku...
Ania_EN pisze:Moja Murka jak sika to tylek podnosi a glowe trzyma prawie w żwirku- chyba jej sie strony pomyliły...
Mam wysoką kuwetę z jednej strony, ale czasem i ta wysokość udaje jej się pokonać i nalać na podłogę...
tillibulek pisze:Jopop, jakie kotki Wam jeszcze zostaly? Przyjaciolka mojej siostry szuka koteczki - lubi trikolorki. Ona chce dorosłą kotke, oczywiscie przytulasnąi najchetniej na jedynego kota w domu, bo wiekszego zakocenia nie planuje.
Apsa pisze:tillibulek pisze:Jopop, jakie kotki Wam jeszcze zostaly? Przyjaciolka mojej siostry szuka koteczki - lubi trikolorki. Ona chce dorosłą kotke, oczywiscie przytulasnąi najchetniej na jedynego kota w domu, bo wiekszego zakocenia nie planuje.
Jest superprzytulasta Pigwa u Morisowej, tylko że czarna z białymi dodatkami.
Już powoli jej futro odrasta, więc w zasadzie jest do wzięcia
tillibulek pisze:Jopop, jakie kotki Wam jeszcze zostaly? Przyjaciolka mojej siostry szuka koteczki - lubi trikolorki. Ona chce dorosłą kotke, oczywiscie przytulasnąi najchetniej na jedynego kota w domu, bo wiekszego zakocenia nie planuje.
Czekam na info, pozdrawiam
jopop pisze:tillibulek pisze:Jopop, jakie kotki Wam jeszcze zostaly? Przyjaciolka mojej siostry szuka koteczki - lubi trikolorki. Ona chce dorosłą kotke, oczywiscie przytulasnąi najchetniej na jedynego kota w domu, bo wiekszego zakocenia nie planuje.
Czekam na info, pozdrawiam
właśnie Sambuka - jeśli ma byc tri. z tym, że do przytulności, to jeszcze trochę jej brakuje
Wyjątek pisze:Sambuka jest tri i będzie przytulaśna ale... jeszcze nie jest
W klatce czuje się pewnie i bez problemu daje sie głaskać, nadstawia uczy. Poza nią jest bardzo niepewne, na rękach/kolanach trzeba ją mocno trzymać, czuć, że cały czas ciałko ma napięte.
Wyjątek pisze:Nieźle się uśmiałam z tych kuwetkowych historii![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 315 gości