Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 29, 2009 22:54

Nie jestem pewna :roll:

O ile fakt konsumowania i wydalania jestem w stanie - jeszcze - jakoś zaakceptować, o tyle nie bardzo potrafię przełknąć wizję kolejnego amatora nocnych zabaw szafkami kuchennymi :twisted:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw sty 29, 2009 23:14

A właśnie Lafizrolek ma teraz gorący okres otwierania wszystkich szafek i szuflad. Na noc,i jak wychodzimy zastawiam,co się da, Szuflady pufką z grubymi tomami,szafę fotelem,szafki w kuchni-krzesłami.. :roll:
Mam poharatane drzwiczki...Chce ją ktoś? :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 29, 2009 23:19

kalair pisze:A właśnie Lafizrolek ma teraz gorący okres otwierania wszystkich szafek i szuflad. Na noc,i jak wychodzimy zastawiam,co się da, Szuflady pufką z grubymi tomami,szafę fotelem,szafki w kuchni-krzesłami.. :roll:

Mam dokładnie takiego samego. On otwiera szafki, a cała reszta pcha się do środka, wyrzucając moje pedantycznie poskładane ubrania lub (z innych szafek) narzędzia i płyty TŻ-eta.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw sty 29, 2009 23:24

zawsze marzyłam o szylkretce... :roll: hmm, tylko Licho chyba niezbyt kretki lubi, przynajmniej Plamkę (której obiecałam bycie moim kotem :( )stąd wysiudał :twisted: :twisted: :twisted:

najwyższa pora wybrać się do Ikei po te blokady
na razie też zastawiam kuchenne szafki stołkami, ale Dranie i stołki umieją sobie przesuwać :twisted: zapomniałam napisać, że dziś w nocy stłukły w drobny mak wywaloną z jednej z szafek nietłukącą miseczkę arcoroc :twisted: nie wiem, czy tym razem Plusio też usiłował konsumować szkło i czy nie daj Boże tym razem mu się nie powiodło :roll: ...
momentami mam ochotę niektóre z nich ubić, oskubać i powiesić do góry nogami jak mięso w rzeźni :twisted: (jakem wege od trzynastu lat :twisted: :twisted: :twisted: )
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw sty 29, 2009 23:30

vega36 pisze:
kalair pisze:A właśnie Lafizrolek ma teraz gorący okres otwierania wszystkich szafek i szuflad. Na noc,i jak wychodzimy zastawiam,co się da, Szuflady pufką z grubymi tomami,szafę fotelem,szafki w kuchni-krzesłami.. :roll:

Mam dokładnie takiego samego. On otwiera szafki, a cała reszta pcha się do środka, wyrzucając moje pedantycznie poskładane ubrania lub (z innych szafek) narzędzia i płyty TŻ-eta.

zgadza się :twisted:
Duńka otwiera, zespołowo wywlekają ze środka co się da, potem Tadzik mości się swoim grubym dupskiem na górnej półce, a Lilek olewa wszystko, co znajdzie na dolnej :twisted: względnie (jeśli nic nie znajdzie) również to, co wcześniej wywaliły :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw sty 29, 2009 23:37

Wielbłądzio pisze:zawsze marzyłam o szylkretce... :roll: hmm, tylko Licho chyba niezbyt kretki lubi

Niemożliwe!!! Jak może? Na pewno kocha Kretki,tylko jeszcze o tym nie wie! :lol:

Wielbłądzio pisze:na razie też zastawiam kuchenne szafki stołkami, ale Dranie i stołki umieją sobie przesuwać :twisted:

Żartujesz?! Qrka,no mam nadzieję,że moje się tego nie nauczą..

I nie morduj koteczków! Szkoda sił.. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 29, 2009 23:39

vega36 pisze:

A Lafizdrolek wywleka moje błyskotki! :twisted: Za chwilę nie będę mieć nic do kompletu! Po za tym różne dokumenty,kabelki..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 29, 2009 23:46

Plamci niestety ścierwojad jeden nie polubił :twisted: :twisted: :twisted:
przez ładne kilka miesięcy siedziała przerażona w kąciku pod sufitem, zanim z bólem serca zaczęłam jej szukać innego domu :(

Wielbłądzio

Post » Czw sty 29, 2009 23:55

Wielbłądzio pisze:chociaż jeśli byłabyś zainteresowana oboma, Tadzik też w ofercie :wink:
co proponujesz ze swojej strony?

Tak się właśnie zastanawiam - wzięłabym oba, ale niestety nie mam nic równie cennego na zamianę :cry: i jak pisze Skaska boję się, że nie mogłabym stworzyc maleństwom warunków na jakie zasługują....

uff, dziekuję za liczne PW ostrzegające przed tymi wcielonymi szatanami w kocich futerkach, a bylo blisko :strach:

mirabella

Od: Śro lis 26, 2008 13:50

Post » Czw sty 29, 2009 23:56

Wielbłądzio pisze:Plamci niestety ścierwojad jeden nie polubił :twisted: :twisted: :twisted:
przez ładne kilka miesięcy siedziała przerażona w kąciku pod sufitem, zanim z bólem serca zaczęłam jej szukać innego domu :(

Wypraktykowałam Feliwaya przy dokoceniu. Okazał się rewelacyjny.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt sty 30, 2009 0:17

na Licha NIC nie działa :twisted:
nie zapominajcie, że on jest Dzieckiem Piekieł :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt sty 30, 2009 0:18

mirabella pisze:
Wielbłądzio pisze:chociaż jeśli byłabyś zainteresowana oboma, Tadzik też w ofercie :wink:
co proponujesz ze swojej strony?

Tak się właśnie zastanawiam - wzięłabym oba, ale niestety nie mam nic równie cennego na zamianę :cry: i jak pisze Skaska boję się, że nie mogłabym stworzyc maleństwom warunków na jakie zasługują....

uff, dziekuję za liczne PW ostrzegające przed tymi wcielonymi szatanami w kocich futerkach, a bylo blisko :strach:

ech, znowu skucha :cry:

komu by tu teraz spróbować go wcisnąć :? :conf: ?

Wielbłądzio

Post » Pt sty 30, 2009 8:01

kalair pisze:
Wielbłądzio pisze:na razie też zastawiam kuchenne szafki stołkami, ale Dranie i stołki umieją sobie przesuwać :twisted:

A poza tym wracają w innym futerku.
Z zemstą zapewne :twisted:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pt sty 30, 2009 8:28

MarciaMuuu pisze:
kalair pisze:

A poza tym wracają w innym futerku.
Z zemstą zapewne :twisted:

O to to! I są sto razy gorsze! :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt sty 30, 2009 19:19

gorsze niż JULEK :twisted: ? I to w dodatku sto razy gorsze 8O ?
to niemożliwe

zupełnie jakby ktoś użył porównania "głupszy niż Piotruś" :roll: :wink:

nie do śmiechu mi :( koszmarny dzień :(
boję się, co z nimi będzie :(

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]