Z tego co pamiętam, begonie nie są trujące....gdzieś nawet spotkałam się z jakimś przepisem na sałatkę....dla ludziów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:tak się czasem zastanawiam...
gdybym napisała, że Szczypiorki rzuciły mi się do gardła, zaatakowały, pogryzły, czy ktoś wyraziłby wtedy współczucie dla mnie, czy raczej dominowałaby troska, żeby się kotki nie zatruły
Femka pisze:zapomniałam dopisać wcześniej, że Norek wywalił kwiatka jakieś 5 minut po tym, jak zdążyłam pomalować paznokcie. Na piękny kolor dojrzałej marchewkiZaraz potem musiałam zmyć
skaskaNH pisze:O, w tym przypadku to ja strony Norka nie wezmęZnam ten ból, jak mnie coś zmusi do robienia jakiejs czynności z pomalowanymi paznokciami
![]()
Podpisano - chwilowo empatyczna skaska
Femka pisze:spadam, słoneczka, bo jeszcze muszę zjeść obiadek, a na 18 fryzjer. Czyli jutro jestem zrobiona na bóstwo. No chyba, że pani Heni omskną się nożyczki, to będę miała twarzową peruczkę z kociej sierścipowiedzmy, szylkretowej
Femka pisze:tak się czasem zastanawiam...
gdybym napisała, że Szczypiorki rzuciły mi się do gardła, zaatakowały, pogryzły, czy ktoś wyraziłby wtedy współczucie dla mnie, czy raczej dominowałaby troska, żeby się kotki nie zatruły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości