Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor -zapalenie nerek (?) :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 25, 2009 21:18

Jaki piękny, kontrastowy buras!!!!!!!!!!! :1luvu: skąd toto?
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie sty 25, 2009 21:36

Aga, on wygląda jak nasza Kinga, wzięta 2 lata temu z podwórka za Kryśką :strach: . Czyżby to samo źródło?
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Nie sty 25, 2009 21:51

ariel pisze:Aga, on wygląda jak nasza Kinga, wzięta 2 lata temu z podwórka za Kryśką :strach: . Czyżby to samo źródło?

Źródło nieznane :? Kryśka twierdzi, że ktoś jej tego kota podrzucił (bo ona koty karmi dwa razy dziennie i ludzie to widzą). Oczywiście tak jak Ci pisałam na pw, sama mnie o tym nie zawiadomiła. Zadzwoniłam do niej po fakcie złapania kota. Stwierdziła, że widziała tego kota (czarnuchy go od jedzenia odgoniły) i tyle.
Chyba niepotrzebnie jej powiedziałam, że ten kot złapany w czasie mrozów (Felv+) trochę mnie kosztował (nie chciałam, żeby sobie myślała, że to za darmo). Teraz chyba wahała się do mnie dzwonić w sprawie norweskiego, myśląc o kosztach ew. leczenia :(
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie sty 25, 2009 22:01

Kinia też była podrzucona. Z Kryśkowego podwórka przegonił ją najprawdopodobniej ten wielki już śp. czarno-biały kocur.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Nie sty 25, 2009 22:20

genowefa pisze:
Wielbłądzio pisze:o rany koguta gieniusiu, to jest MARMUREK :strach: :wink: ?

Miły jest :twisted: :twisted: :twisted:

mój też jest ogólnie rzecz biorąc PRZEMIŁY (właśnie spycham go z klawiatury, bo chce się miziać, mruczy i przeszkadza :roll: )... gdyby tylko zaakceptować jego jedną naczelną wadę :twisted: :roll: ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sty 26, 2009 18:27

Nowy niezwykle rozmowny jest :evil: W transporterze cały czas jojczył, teraz zamknęłam go w łazience - jojczy z przerwami (przerywa jak się zmęczy). Nie mogę go wypuścić, bo w lecznicy testy na białaczkę się skończyły i trzeba czekać do jutra. On chyba zresztą nie zdaje sobie sprawy co go czeka na "wolności" :twisted: Pela chodzi zła jak osa, już sobie ostrzy pazurki, próbowała spuścić manto Siupsiupkowi, za to że przeszedł zbyt blisko, ale zgrabnie się wywinął.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pon sty 26, 2009 19:37

to się nazywa nadchodząca wiosna
mój marmurek tak drze jape od trzech dni, ze wpakuję mu jego ogon w pysk, dopchne kolanem i zakleję plastrem :evil:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon sty 26, 2009 20:17

ach, jaki podobny do Julisia :wink: :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sty 26, 2009 20:29

genowefa pisze:Nowy niezwykle rozmowny jest :evil: W transporterze cały czas jojczył, teraz zamknęłam go w łazience - jojczy z przerwami (przerywa jak się zmęczy). Nie mogę go wypuścić, bo w lecznicy testy na białaczkę się skończyły i trzeba czekać do jutra. On chyba zresztą nie zdaje sobie sprawy co go czeka na "wolności" :twisted: Pela chodzi zła jak osa, już sobie ostrzy pazurki, próbowała spuścić manto Siupsiupkowi, za to że przeszedł zbyt blisko, ale zgrabnie się wywinął.

Obrazek

a co na to duzia Rózia? :lol:
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon sty 26, 2009 20:33

Jaki elegancki marmur łazienkowy :) 8) Imię już ma?

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49

Post » Wto sty 27, 2009 22:04

Z imieniem jak zwykle problem, w lecznicy nazwałam go Makowiec :oops: Sugestie mile widziane :)
Rozmowny jest niezwykle :roll: Chyba nie tylko mnie to denerwuje. Tylko, że ja jako dyplomowana kocia służąca jestem przyzwyczajona do wszelkich fanaberii Państwa. O Pelce natomiast tego powiedzieć nie można, a narazić się Pelce to ja nikomu nie życzę :twisted:

Wieczorek zapoznawczy ;) Na straży porządku domowego stoją Pela i Siupsiupek. Nie pozwalają Makowcowi opuścić "jego" pokoju. Pela właśnie bezczelnie rozsiadła się na jego kuwecie, a Siupsiup zagląda we wszystkie zakamarki pokoju, żeby sobie Nowy nie myślał. Przed chwilą byłam świadkiem współdziałania. Siupsiup oddalił się kołyszącym krokiem i Nowemu wydawało się, że teraz to go pogoni. Niestety zapomniał o Pelce :lol: Rózia tylko sobie grzecznie syczy na progu, a Ziutek się nie pokazuje 8O

WYNOCHA!
Obrazek
Bo jak cię w dupę ugryzę...
Obrazek
Mówiłem, szoruj stąd! Co Ty tu jeszcze robisz?!
Obrazek
No co? Czego chcecie?
Obrazek
Tymczasem najodważniejsi... ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto sty 27, 2009 22:08

Makowiec to fajne imie, zwłaszcza ze makowiec zwiniety ma takie fajne pregi jak burasek:D
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon lut 02, 2009 18:06

Pelka drapieżna dokładnie jak moja Mizia, czarne kocice jednak tak mają. A mały pręgusek śliczny... kochany... TYMONEK? HOPHOPEK? GADACZ? GADUŁA? GLĘGOŁA? Muszę przyhamowac rozbrykaną wyobraźnię :lol:
Paluszek

Post » Pon lut 02, 2009 19:45

Oświadczam wszem i wobec że widziałam Makowczyka przez okna w lecznicy!!! (co za debil wymyslal te osłony na szybach?!). Jest.. przepiekny! Brak słów.. te jego pręgi.. te kontrastujące kolory... no nie idzie oczu oderwac!
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon lut 02, 2009 21:38

Może po prostu MACZEK???
Paluszek

[poprzednia][następna]